- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.841
Bol bol su ic camasirini utule giy canim.kotu ya gecer insallah.
Allah razı olsun canım su içmekten bi hal oldum sudan midem bulandı ama kendimi zorluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol su ic camasirini utule giy canim.kotu ya gecer insallah.
ah cnm aynisi daha beteri bana olmustu gece aniden baslamisti gece acillik olmuştum ihmal etme muhakkak doktora git antibiyotik verir enfeksiyon ilerlemesin tehlikeli olmasin insallah gecmis olsun bol su ic sicak tutCanlar ben geceden beri pek iyi değilim tuvalette yanma oldu sürekli tuvalete gitme hissi rahatsızlık verdi kesin enfeksiyon var üstüne bide oğlum gece uyandı durdu kaç gündür öksürüğü var o onu rahat uyutmuyo
Uykusuzum sabah sağlık ocağına gittim idrar tahlili istedim doktor monurol saşe verdi yapmadı
her ihtimale karşı bu gece kullanıcam dört gözle bekliyorum inşallah faydası olur belimde ağrıyor enfeksiyon yüzündendir kesin nefret ediyorum bir anda oldu
Sizler nasılsınız?
ah cnm aynisi daha beteri bana olmustu gece aniden baslamisti gece acillik olmuştum ihmal etme muhakkak doktora git antibiyotik verir enfeksiyon ilerlemesin tehlikeli olmasin insallah gecmis olsun bol su ic sicak tut
haklisin cnm antibiyotik ten once bana da gebelik testi yapmisti doktor cok zordu gecmis olsunAllah razı olsun canımm sağlık ocağına gidip idrar tahlili yaptırmak istedim doktor dediki yaptırsan bile bişey veremem monuroldan başka hamilelik ihtimaline karşı tedbirli olalım dedi sadece parol ile monurol saşe yazdı
Gece kullanıcam inşallah sabaha iyi olurum
İçim dışım su oldu zaten
Kuzum sistit te zaten sürekli çişin varmış gibi hissetmekAy Allah korusun ya niye bir anda böyle oldu anlamadım sürekli kendimi idrara sıkışık hissediyorum ciddi bişey yoktur inşallah
Kuzum sistit te zaten sürekli çişin varmış gibi hissetmek
haklisin cnm antibiyotik ten once bana da gebelik testi yapmisti doktor cok zordu gecmis olsun
İnşallah balım sen bol bol su içİnşallah değilimdir korkutma beni
İnşallah balım sen bol bol su iç
Bide bol bol maydonoz ye kuzum sapı falan işe yarıyorduİçiyorum bebeğim içim dışım su oldu
Şimdi monurolu içtim yattım sabaha kadar tuvalete gitmemem lazım
sistit ten bu kadar korkma nedenin?bende geçirdimİnşallah değilimdir korkutma beni
Sistit değil de yeni bi hastalıkla uğraşmak insanı endişelendiriyo kzuu yasistit ten bu kadar korkma nedenin?bende geçirdim
sistit ten bu kadar korkma nedenin?bende geçirdim
Bide bol bol maydonoz ye kuzum sapı falan işe yarıyordu
O zaman suya devam balım. Bari kefir yoğurt vs ye iç. Bağışıklığını koruEvet gülüm biliyorum onu ama yiyemem☹
Çünkü hamilelik ihtimaline karşı dikkatli olmam lazım maydanozun düşük yaptırıcı etkisi var
O zaman suya devam balım. Bari kefir yoğurt vs ye iç. Bağışıklığını koru
İnşallah balım inşallah. Bende bu aralar kefire ara vermiştim tekrardan üzerine düşeyim idrar yollarında enfeksiyon varEvet kuzum bol su ve ayran içtim sarımsak yuttum inşallah şifa bulurum en kısa zamanda ♥
Ben gezmedeydim giremedimhuu kizlar naberler sesiniz bugün yokkk NEDESINIzzz???@Mavi boncugum