Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kurban olayım hamile miyim diye konu açma😂😂 5 üstü pozitif işte artacaktır inşallah. Nasiplisin ya maşallah

Tedavisini şu an bilmiyorum herhalde yine antibiyotik fitil falan. Aslında önceden ilişki sırasında ağrı oluyordu ama artık öyle bir şeyde olmuyor yani ağrı sızı hiçbir şey hissetmiyorum. Ama ultrasonda çok net gözüküyordu bilmiyorum ki sonuçlar çıktıktan sonra doktor tedavi olarak ne söylerse
ayy dur kiz acayim🤣bide iki net cizgiyi cekip atiyolar ya hamilemiyim diye gicik oluyorum

Kurban olayım hamile miyim diye konu açma😂😂 5 üstü pozitif işte artacaktır inşallah. Nasiplisin ya maşallah

Tedavisini şu an bilmiyorum herhalde yine antibiyotik fitil falan. Aslında önceden ilişki sırasında ağrı oluyordu ama artık öyle bir şeyde olmuyor yani ağrı sızı hiçbir şey hissetmiyorum. Ama ultrasonda çok net gözüküyordu bilmiyorum ki sonuçlar çıktıktan sonra doktor tedavi olarak ne söylerse

İnşallah geçer en kısa zamanda atlatırsın
Tedavisi var onunda üzülme benim annemde de eskiden varmış tedavi olduktan sonra 3 tane kızı oldu🤗 daha sonra 1 kere daha hamile kalmış ama malesef aldırmış onu bakamam diye o zamanlar çok hastaymış hemoroidi varmış çok ileri derecede bide ondan ameliyat olmuştu

İnşallah geçer en kısa zamanda atlatırsın
Tedavisi var onunda üzülme benim annemde de eskiden varmış tedavi olduktan sonra 3 tane kızı oldu🤗 daha sonra 1 kere daha hamile kalmış ama malesef aldırmış onu bakamam diye o zamanlar çok hastaymış hemoroidi varmış çok ileri derecede bide ondan ameliyat olmuştu
Bu yaranın bitkisel tedavisi var mı boncuğum

1 tane yumurtama çok guzel gelişmiş dedi bugün iğne yapmadı iki tane olmadığı için. Biraz bu isleri kendi haline birakicam ben. Esimin hiz birazcik az cikti takviye yapcaz. Böyle. 🤷🏻‍♀️

Promotil man iyi geliyomuş bide keçiboynuzu ile çakşır...kaç milimmiş yumurtan? İnşallah denk gelir🤗 iğne yapmaları için 2 yumurta mı olması gerekiyomuş bilmiyodum bunu niye acaba🙄

Benim ilişki sonrası kanama oluyodu ben zorlamadan filan saniyodum ama yara varmis fitil verdi bir ay sonra bi daha oldu bi daha verdi 2 ayda gecti
Yavru bende kanama vs olmuyor. Bende çok fazla fitil kullandım aslında ama neden yarayı geçirmediyse

Promotil man iyi geliyomuş bide keçiboynuzu ile çakşır...kaç milimmiş yumurtan? İnşallah denk gelir🤗 iğne yapmaları için 2 yumurta mı olması gerekiyomuş bilmiyodum bunu niye acaba🙄
Bazı doktor 1 taneye de igne yapiyor. Sanirim pko filan olunca guzel gelisince kacirmamak icin bence. Mm soylemiyo benim ki ben de sormuyorum kacinci sefer oldu. 🤪 biraz keci boynuzunu tek deniyecez bakalim istenilen artis olmazsa baska takviyeler de yapicaz. 🤗

X