Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah cnm aynisi daha beteri bana olmustu gece aniden baslamisti gece acillik olmuştum ihmal etme muhakkak doktora git antibiyotik verir enfeksiyon ilerlemesin tehlikeli olmasin insallah gecmis olsun bol su ic sicak tut

benim de fena bi karın agrisi sanci tuttu yarın kesin adet olurum. umidim yoktu bu aydan zaten. adete 4 gun var aslinda ama korunmayi biraktim rahim de aklini sasti galiba gec adet geleceğine erken gelir oldune diyek adet gelsinde sanci bitsin baari

ah cnm aynisi daha beteri bana olmustu gece aniden baslamisti gece acillik olmuştum ihmal etme muhakkak doktora git antibiyotik verir enfeksiyon ilerlemesin tehlikeli olmasin insallah gecmis olsun bol su ic sicak tut

Allah razı olsun canımm sağlık ocağına gidip idrar tahlili yaptırmak istedim doktor dediki yaptırsan bile bişey veremem monuroldan başka hamilelik ihtimaline karşı tedbirli olalım dedi sadece parol ile monurol saşe yazdı
Gece kullanıcam inşallah sabaha iyi olurum
İçim dışım su oldu zaten

haklisin cnm antibiyotik ten once bana da gebelik testi yapmisti doktor cok zordu gecmis olsun

sistit ten bu kadar korkma nedenin?bende geçirdim

Ya canım şimdi oğlumda hasta geceleri sık sık uyanıyor bende haliyle uykusuz kalıyorum
Bende bişey olunca herşey daha beter oluyor kimse yok yanımda oğlum bide hala bezleniyor günde 3-4 defa büyük yapar yani zor uğraşıyorum böyle olunca
bugün halsizlikten bel ağrısından ayakta zor durdumher insana kendi yaşadığı zor gelir işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…