- 19 Şubat 2016
- 1.556
- 1.727
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.881
ayy dur kiz acayimKurban olayım hamile miyim diye konu açma5 üstü pozitif işte artacaktır inşallah. Nasiplisin ya maşallah
Tedavisini şu an bilmiyorum herhalde yine antibiyotik fitil falan. Aslında önceden ilişki sırasında ağrı oluyordu ama artık öyle bir şeyde olmuyor yani ağrı sızı hiçbir şey hissetmiyorum. Ama ultrasonda çok net gözüküyordu bilmiyorum ki sonuçlar çıktıktan sonra doktor tedavi olarak ne söylerse
12 gunluk o zaman oluyo 21 subat gunuilk test yanılmıştı korkar oldum kan yaniltmaz galiba
insallah ilerler sizinde hemen müjdeli haberleri aliruz insallahEvet tam tahmin ettiğim gibi 10-12 günlük demiştimkan yanıltmaz
Hadi gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler
Ah o nasip bizi de bulsa
Ahah nolur yapmaayy dur kiz acayimbide iki net cizgiyi cekip atiyolar ya hamilemiyim diye gicik oluyorum
Yeni gelişmeler olmuş hadi bakalıminsallah ilerler sizinde hemen müjdeli haberleri aliruz insallah
insallah ilerler sizinde hemen müjdeli haberleri aliruz insallah
Kurban olayım hamile miyim diye konu açma5 üstü pozitif işte artacaktır inşallah. Nasiplisin ya maşallah
Tedavisini şu an bilmiyorum herhalde yine antibiyotik fitil falan. Aslında önceden ilişki sırasında ağrı oluyordu ama artık öyle bir şeyde olmuyor yani ağrı sızı hiçbir şey hissetmiyorum. Ama ultrasonda çok net gözüküyordu bilmiyorum ki sonuçlar çıktıktan sonra doktor tedavi olarak ne söylerse
Bu yaranın bitkisel tedavisi var mı boncuğumİnşallah geçer en kısa zamanda atlatırsın
Tedavisi var onunda üzülme benim annemde de eskiden varmış tedavi olduktan sonra 3 tane kızı oldudaha sonra 1 kere daha hamile kalmış ama malesef aldırmış onu bakamam diye o zamanlar çok hastaymış hemoroidi varmış çok ileri derecede bide ondan ameliyat olmuştu
Bu yaranın bitkisel tedavisi var mı boncuğum
Sero bende de vardı fitille geçti seninki büyük mü ki.Bu yaranın bitkisel tedavisi var mı boncuğum
1 tane yumurtama çok guzel gelişmiş dedi bugün iğne yapmadı iki tane olmadığı için. Biraz bu isleri kendi haline birakicam ben. Esimin hiz birazcik az cikti takviye yapcaz. Böyle.
oy yerim ya teşekkur ederimBence vardır fındığım ben bi araştırayım dönerim sana:)
kuzu büyük falan demedi doktor ama kanamalı dedi kanıyorduSero bende de vardı fitille geçti seninki büyük mü ki.
Benim ilişki sonrası kanama oluyodu ben zorlamadan filan saniyodum ama yara varmis fitil verdi bir ay sonra bi daha oldu bi daha verdi 2 ayda gectioy yerim ya teşekkur ederim
kuzu büyük falan demedi doktor ama kanamalı dedi kanıyordu
1 tane yumurtama çok guzel gelişmiş dedi bugün iğne yapmadı iki tane olmadığı için. Biraz bu isleri kendi haline birakicam ben. Esimin hiz birazcik az cikti takviye yapcaz. Böyle.
Yavru bende kanama vs olmuyor. Bende çok fazla fitil kullandım aslında ama neden yarayı geçirmediyseBenim ilişki sonrası kanama oluyodu ben zorlamadan filan saniyodum ama yara varmis fitil verdi bir ay sonra bi daha oldu bi daha verdi 2 ayda gecti
Bazı doktor 1 taneye de igne yapiyor. Sanirim pko filan olunca guzel gelisince kacirmamak icin bence. Mm soylemiyo benim ki ben de sormuyorum kacinci sefer oldu.Promotil man iyi geliyomuş bide keçiboynuzu ile çakşır...kaç milimmiş yumurtan? İnşallah denk geliriğne yapmaları için 2 yumurta mı olması gerekiyomuş bilmiyodum bunu niye acaba
Allah allah ilgincmis canım. Düzelir bir an önce inşallah.Yavru bende kanama vs olmuyor. Bende çok fazla fitil kullandım aslında ama neden yarayı geçirmediyse
Hangi fitili kuklanmıştın kuzumAllah allah ilgincmis canım. Düzelir bir an önce inşallah.
Hatirlamıyorum ki 1 yıl olmuştur.Hangi fitili kuklanmıştın kuzum