- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.701
Maliyeti ne kadarmış bebeğim doktor söyledi migirerim ama çok cevap yazmam.
tüp bebek yaptıramam canım bu süreçte
on binin üstü canım bir on bin kesin var ama.Maliyeti ne kadarmış bebeğim doktor söyledi mi
Daha 2 yil olmus? Neki sebebinizkızlar yaklaşık bir yıldır iyi kötü hep yazıştık konuştuk dertleştik.
şimdi doktordan geliyorum iki yıldır her ihtimali denedik.
artık tüp bebekten başka yolu yok benim için.
hayırlısı böyleymiş. ben artık adetti gündü ovuydu sattı battı siliyorum kafamdan.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu saatten sonra. Hakkınızı helal edin.
Seni çok seviyorumon binin üstü canım bir on bin kesin var ama.
Can 10 bini gecer.. yeni yilda zam geldiSeni çok seviyorum
Hep dua edicem sana. Rabbim bu süreçte hep yanında olsun, maddi manevi tüm dertlerine derman olsun inşallah
inatçı yumurtalıklarDaha 2 yil olmus? Neki sebebiniz
Bu yolda stresli bi yol.. kolay degil tabiki..
Yani bazen hemen tutuyor bazen ugrastiriyoe.
ben de kuzum çok seviyorum hepinizi o yüzden buraya girmemezlik yapmam ama sat bat falan konuşmam artıkSeni çok seviyorum
Hep dua edicem sana. Rabbim bu süreçte hep yanında olsun, maddi manevi tüm dertlerine derman olsun inşallah
Boyle de ugrastirabiliyor.. her sekilde ugrasiyorsun ama insallah yolunda gider.inatçı yumurtalıklar
pkos
iki yılda her şey denendi ama tüp bebek dışında.
bitkisel kürler, çeşitli tedaviler...
artık uğraşmayacağım
ben tüp bebek yaptıramam.Boyle ugrastirabiliyor.. her sekilde ugrasiyorsun ama insallah yolunda gider.
Esime diyorumki biz her seferinde 4 e yakin bayiliyoruz transferlerde. Millet bedava yapiyor biz parayla
yarın doktora gidicem kuzum. Bakalım ne dicek
kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap kuzumben de kuzum çok seviyorum hepinizi o yüzden buraya girmemezlik yapmam ama sat bat falan konuşmam artık ❤❤❤
Nasıl bedava kızBoyle de ugrastirabiliyor.. her sekilde ugrasiyorsun ama insallah yolunda gider.
Esime diyorumki biz her seferinde 4 e yakin bayiliyoruz transferlerde. Millet bedava yapiyor biz parayla
Ben hicbirsey anlamadim canim. Sen tupmu yaptirdin yaptiricakmisin?ben tüp bebek yaptıramam.
hatta şu an aşılama bile yaptıracak maddi gücüm yok. o yüzden çocuk meselesi kapandı benim için.
eşim çok istiyorsa da baba olmak ona göre bir yol çizsin kendine.
akşam gelince konuşacağım
artık hayvan gibi günde 10 saat çalışıp tüm maaşımı tutmayacak bir embriyoya vermekten çok sıkıldım
Cocuk yaparken parami veriliyor:) biz 1yarın doktora gidicem kuzum. Bakalım ne dicek
kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap kuzum
Nasıl bedava kız
tüp bebekten başka çıkar yolu yok artık.Ben hicbirsey anlamadim canim. Sen tupmu yaptirdin yaptiricakmisin?
Bende ne diyosa diyomCocuk yaparken parami veriliyor:) biz 1
Ilk asamada veriyoruz bide embriyolari koydueurken her seferde veriyoruz para onu demek istedim :)
Peki gelisiyormu yumurtalarin? Gelisiyorsa cevap veriyor.. niye tüp yapasin ki. Haklisin tup onceside hep para.. bizde doktük cok. Tup yapalim dedik en son.tüp bebekten başka çıkar yolu yok artık.
onu da kabul etmedim.
aşılama yaptırmıştım geçen sene
ama zaten iğneler ilaçlar dünya para harcadık daha tüpe geçmeden.
Bencede cağnimmBende ne diyosa diyom
gelişse de çatlamıyorPeki gelisiyormu yumurtalarin? Gelisiyorsa cevap veriyor.. niye tüp yapasin ki. Haklisin tup onceside hep para.. bizde doktük cok. Tup yapalim dedik en son.
Zaten maddi manevi hazir olmak gerek..gelişse de çatlamıyor
çatlasa da tutmuyor.
anlamsız hareketler.
ikimizde deli gibi çalışıyoruz ve hala tüp bebek yaptıracak güçte değiliz.
ikimiz de hak ettiğimiz maaşları alamıyoruz çünkü.
maddi olarak zar zor yetiyoruz zaten malum ülkenin durumu borçlar da var
ne zaman zengin olursak o zaman yaptırırz artık tüp bebeği de...
evet bunu bildiğim için direkt kestirip attım.Zaten maddi manevi hazir olmak gerek..
Bizde 5 bucuk senelik evliyim 6 olucam. Daha gecen sene agustosta yaptirdik..
Hazir olmayinca cok sarsici olur.cunku parasa kolay kazanilmiyor. Biz 1 senede ayarlamaya calistik ki hala borc oduyoruz. Yani kolay degil.