Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar konu disi bisey sorcam 30 yas artı kullandiginix goz alti kırışık krem i vs varmi giz altlarım kirismaya başlıyor sanki

Bu yaşta olurmu kız Allah Allah
Ben bu tarz tariflerle eskiden çok ilgilenirdim notlarıma bakarım bi ara varsa yazarım sana
Hindistan cevizi yağı ile göz kapağına yavaşça yukarı masaj yap şöyle parmaklarınla hafif vur

Altı aydır korunmuyorsunuz yani. O zaman neden tedaviye basladın ki normal yollarla biraz daha denesen olmaz mıydı acaba

ay bilmiyorum kuzum çok yıprandım ya çok üzülüyorum. reglin ikinci günü gel dedi gitmem lazım bugün
O zamn gitmelisin vardır hayrı bir müjdesi balım üzülme lütfen Raabim büyük mübarek günlerde inşallah olacak kedere ve caresizliğe yönelme. Ne Dior Rabbim :çokca isteyin, isteyin ki vereyim

O zamn gitmelisin vardır hayrı bir müjdesi balım üzülme lütfen Raabim büyük mübarek günlerde inşallah olacak kedere ve caresizliğe yönelme. Ne Dior Rabbim :çokca isteyin, isteyin ki vereyim
evet kuzum bana dedi ki son bir tedavi uygulayacağız artık
tüp bebekten önce son çıkış.

Altı aydır korunmuyorsunuz yani. O zaman neden tedaviye basladın ki normal yollarla biraz daha denesen olmaz mıydı acaba
Normal yolla denedim altı ay boyunca ovulasyon testi yaparak da denedim yumurtlamam olduğu zamanlar ağrım oluyo hissediyorum bütün uygulamaları yaptım bi sıkıntımı var diye araştırmak istedim hiç bir sıkıntımız yok eşiminde benm de doktor tavsiyesiyle başladım

kızlar yaklaşık bir yıldır iyi kötü hep yazıştık konuştuk dertleştik.
şimdi doktordan geliyorum iki yıldır her ihtimali denedik.
artık tüp bebekten başka yolu yok benim için.
hayırlısı böyleymiş. ben artık adetti gündü ovuydu sattı battı siliyorum kafamdan.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu saatten sonra. Hakkınızı helal edin.

Bebeğim sonuçta çaresi var. Ya tüp bebekte çate olmasaydı. Neden herşey bitmiş gibi konuşuyorsun ki yapma böyle lütfen. Anlıyorum üzülüyorsun ama bu şekilde karamsar olmak karalar bağlamak yakışmıyor sana.
helal olsun tabiki ama neden helallik istiyorsun. Girmeyecek misin artık foruma.

girerim ama çok cevap yazmam.
tüp bebek yaptıramam canım bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…