- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.681
Örtmenim ben sümbül olabilir miyiiim?
kizlar konu disi bisey sorcam 30 yas artı kullandiginix goz alti kırışık krem i vs varmi giz altlarım kirismaya başlıyor sanki
Sende pco ya rağmen. Her halta rağmen iki dene doğurdunya maşallah
Altı aydır korunmuyorsunuz yani. O zaman neden tedaviye basladın ki normal yollarla biraz daha denesen olmaz mıydı acabaMerhabalar kızlar bende gebelik isteyenlerdenim altı yıllık evliyim fakat altı aydık bebek istiyoruz fakat olmuyor doktora gittim eşimde ve bende bi sıkıntı yok çok şükür bu ay tedaviye başladık klomen +ovitrelle kullandım şuan iğneden sonraki ilk günüm sorum şu ki tedaviyle bebek sahibi olanınız var mı ? Bana yardımcı olurmusunuz ? Tedavi aşamasında nasıl bi yol izlediniz ?
Nedenn kelebeğimselam herkese
hiç doktora gidesim yok. ☹
Ban yedin diye mi hevesin kaçtı atanamamış örtmenimselam herkese
hiç doktora gidesim yok. ☹
ay bilmiyorum kuzum çok yıprandım ya çok üzülüyorum. reglin ikinci günü gel dedi gitmem lazım bugünNedenn kelebeğim
hahahah hala sinirliyim kız bir de ben hiç hakaret etmedim sizli konuştum hep ama ban yemişimBan yedin diye mi hevesin kaçtı atanamamış örtmenim
O zamn gitmelisin vardır hayrı bir müjdesi balım üzülme lütfen Raabim büyük mübarek günlerde inşallah olacak kedere ve caresizliğe yönelme. Ne Dior Rabbim :çokca isteyin, isteyin ki vereyimay bilmiyorum kuzum çok yıprandım ya çok üzülüyorum. reglin ikinci günü gel dedi gitmem lazım bugün
Okulu derece ile bitiremediğin içindirhahahah hala sinirliyim kız bir de ben hiç hakaret etmedim sizli konuştum hep ama ban yemişim
evet kuzum bana dedi ki son bir tedavi uygulayacağız artıkO zamn gitmelisin vardır hayrı bir müjdesi balım üzülme lütfen Raabim büyük mübarek günlerde inşallah olacak kedere ve caresizliğe yönelme. Ne Dior Rabbim :çokca isteyin, isteyin ki vereyim
hahahahah okul değil kız kpssOkulu derece ile bitiremediğin içindir
Ama derece ile bitirip atansaydın gibi bi muhabbette vardı gıhahahahah okul değil kız kpss
hey Allahım ne insanlar var
Normal yolla denedim altı ay boyunca ovulasyon testi yaparak da denedim yumurtlamam olduğu zamanlar ağrım oluyo hissediyorum bütün uygulamaları yaptım bi sıkıntımı var diye araştırmak istedim hiç bir sıkıntımız yok eşiminde benm de doktor tavsiyesiyle başladımAltı aydır korunmuyorsunuz yani. O zaman neden tedaviye basladın ki normal yollarla biraz daha denesen olmaz mıydı acaba
Ben kendim korunmadım eşim korundu hiç bir ilaç almadığım halde olmadıAltı aydır korunmuyorsunuz yani. O zaman neden tedaviye basladın ki normal yollarla biraz daha denesen olmaz mıydı acaba
Bebeğim sonuçta çaresi var. Ya tüp bebekte çate olmasaydı. Neden herşey bitmiş gibi konuşuyorsun ki yapma böyle lütfen. Anlıyorum üzülüyorsun ama bu şekilde karamsar olmak karalar bağlamak yakışmıyor sana.kızlar yaklaşık bir yıldır iyi kötü hep yazıştık konuştuk dertleştik.
şimdi doktordan geliyorum iki yıldır her ihtimali denedik.
artık tüp bebekten başka yolu yok benim için.
hayırlısı böyleymiş. ben artık adetti gündü ovuydu sattı battı siliyorum kafamdan.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu saatten sonra. Hakkınızı helal edin.
girerim ama çok cevap yazmam.Bebeğim sonuçta çaresi var. Ya tüp bebekte çate olmasaydı. Neden herşey bitmiş gibi konuşuyorsun ki yapma böyle lütfen. Anlıyorum üzülüyorsun ama bu şekilde karamsar olmak karalar bağlamak yakışmıyor sana.
helal olsun tabiki ama neden helallik istiyorsun. Girmeyecek misin artık foruma.