Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal yolla denedim altı ay boyunca ovulasyon testi yaparak da denedim yumurtlamam olduğu zamanlar ağrım oluyo hissediyorum bütün uygulamaları yaptım bi sıkıntımı var diye araştırmak istedim hiç bir sıkıntımız yok eşiminde benm de doktor tavsiyesiyle başladım
Doktorlar hemen ilaca yönlendirio canım ondan sordum bende Pkoluyum artı kistim vardı ilaç tedavisi olmadım dokuz ayda denedim Rabbim nasip etti. İnşallahhhh sizlerrde eder

Doktorlar hemen ilaca yönlendirio canım ondan sordum bende Pkoluyum artı kistim vardı ilaç tedavisi olmadım dokuz ayda denedim Rabbim nasip etti. İnşallahhhh sizlerrde eder
İnşAllah nasip eder 👼 doktorum istersen başlarım yoksa bekle dedi ben bu ay deneyelim hocam dedim o yüzden verdi doktorumuza beğeniyorum hemen yüksek dozda başlamadı düşük dozda ilaç başladı

Hadi yaa hamile olduğunu nerden anladı ki kanda çıkmamıştı? Pcos pco aynı şey mi onu nasıl anladı? 😟
ben aynı şey diye biliyorum kuzum ya.
cnm dus gebelik olsaydi test ler pozitif gözükürdü ama yaa 🤔🤔
Ultrasanda yumurtalık etrafında bişey gördü kuzum hareketli bişey. Onun ettafında da kanama vardı. Bana da gösterdi minik tırnak kadar bişey. Onun için dedi dış gebelik olmasa bari diye.

ben aynı şey diye biliyorum kuzum ya.

Ultrasanda yumurtalık etrafında bişey gördü kuzum hareketli bişey. Onun ettafında da kanama vardı. Bana da gösterdi minik tırnak kadar bişey. Onun için dedi dış gebelik olmasa bari diye.
evet anladim ama dış gebelik degil gibi kabda pozitif görülmediği surece.tabi doktor en iyisini bilir.gecmis olsn cnm

X