- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.721
Herseye bir vesile vardir umutsuz olmayin.. biz nasil yapacagiz derkene cok sukur Rabbim kapilar acti. Yani olmaz demeyin. Vakti saati geldimi duygular hersey degisir. Bira kafa dinleyinevet bunu bildiğim için direkt kestirip attım.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
öyle yapıcam yaza göbeğimi inceltip giricemHerseye bir vesile vardir umutsuz olmayin.. biz nasil yapacagiz derkene cok sukur Rabbim kapilar acti. Yani olmaz demeyin. Vakti saati geldimi duygular hersey degisir. Bira kafa dinleyin
Hadi insallah. Yapmak istediklerini yap tabiki.öyle yapıcam yaza göbeğimi inceltip giricem
bir de lazere başlamak istiyorum
Doktorlar hemen ilaca yönlendirio canım ondan sordum bende Pkoluyum artı kistim vardı ilaç tedavisi olmadım dokuz ayda denedim Rabbim nasip etti. İnşallahhhh sizlerrde ederNormal yolla denedim altı ay boyunca ovulasyon testi yaparak da denedim yumurtlamam olduğu zamanlar ağrım oluyo hissediyorum bütün uygulamaları yaptım bi sıkıntımı var diye araştırmak istedim hiç bir sıkıntımız yok eşiminde benm de doktor tavsiyesiyle başladım
Rabbim yardımcın olsunöyle yapıcam yaza göbeğimi inceltip giricem
bir de lazere başlamak istiyorum
İnşAllah nasip ederDoktorlar hemen ilaca yönlendirio canım ondan sordum bende Pkoluyum artı kistim vardı ilaç tedavisi olmadım dokuz ayda denedim Rabbim nasip etti. İnşallahhhh sizlerrde eder
Pcos çıktı bebeğim ya doktor dış gebelikten şüphelendiK KurkmantoluS gittinmi doktora kuşum?
Pcos çıktı bebeğim ya doktor dış gebelikten şüphelendi
cnm dus gebelik olsaydi test ler pozitif gözükürdü ama yaaPcos çıktı bebeğim ya doktor dış gebelikten şüphelendi
cnm dus gebelik olsaydi test ler pozitif gözükürdü ama yaa
aynen oyle.acaba kanda gebelige bakildi da pizitif mi gorundu de kese goreneyince dis gebelik suphelendi anlamadim kiEvet ya bende anlamadım doktor neden şüphelenmiş hani böyle bişeyden şüphelenmesi için kanda değer yüksek çıkıp ultrasonda kesenin görünmemesi lazım
aynen oyle.acaba kanda gebelige bakildi da pizitif mi gorundu de kese goreneyince dis gebelik suphelendi anlamadim ki
ben aynı şey diye biliyorum kuzum ya.Hadi yaa hamile olduğunu nerden anladı ki kanda çıkmamıştı? Pcos pco aynı şey mi onu nasıl anladı?
Ultrasanda yumurtalık etrafında bişey gördü kuzum hareketli bişey. Onun ettafında da kanama vardı. Bana da gösterdi minik tırnak kadar bişey. Onun için dedi dış gebelik olmasa bari diye.cnm dus gebelik olsaydi test ler pozitif gözükürdü ama yaa
evet anladim ama dış gebelik degil gibi kabda pozitif görülmediği surece.tabi doktor en iyisini bilir.gecmis olsn cnmben aynı şey diye biliyorum kuzum ya.
Ultrasanda yumurtalık etrafında bişey gördü kuzum hareketli bişey. Onun ettafında da kanama vardı. Bana da gösterdi minik tırnak kadar bişey. Onun için dedi dış gebelik olmasa bari diye.
Kan sonucu ne diyecek bakalım kzuumevet anladim ama dış gebelik degil gibi kabda pozitif görülmediği surece.tabi doktor en iyisini bilir.gecmis olsn cnm
aynen cnm kanda hersey belli olur.umarim dis gebelik degildirKan sonucu ne diyecek bakalım kzuum