- 13 Ocak 2020
- 44.605
- 168.068
- 33
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.661
Klomen yumurta geliştirici hap. Ovitrelle çatlatmak için iğneinşallah bebeğim ya. Cumartesi gideceğim inşallah bakalım ne dicek. Bence de olsa çıkardı artık. Bi hastalık çıkacak gibime geliyor
Klomen yumurta çatlaması için miydi kuzum
yok cnm gonlunu ferah tut oluyor bazen boyle seyler hepimizde..yinede doktora görün tabi icin rahat etsin bide gecikmenin sebebini ogrenmis olursuninşallah bebeğim ya. Cumartesi gideceğim inşallah bakalım ne dicek. Bence de olsa çıkardı artık. Bi hastalık çıkacak gibime geliyor
Klomen yumurta çatlaması için miydi kuzum
ayy acaba bana ne yapacaklarKlomen yumurta geliştirici hap. Ovitrelle çatlatmak için iğne
Aynen bebeğim bakalım ne dicekkkyok cnm gonlunu ferah tut oluyor bazen boyle seyler hepimizde..yinede doktora görün tabi icin rahat etsin bide gecikmenin sebebini ogrenmis olursun
iyiyim cnm misafirler hala bende off yoruldum n cesit yemek tatlisi onu bunu sunu valla yoruldum uğraşıyoruz iste bizimkisi de annesiyle oturuyo 1 e kadar muhabbet ediyo gicik oldum hic bisey yapamadik yumurtlamam da gecti zaten konuşmuyorum söylemiştim oysaki bu ay cok onemli oldugunu ona umusrsanadi bu gece 2 bucuk gelmis hadi bebek yapalim uyku sersemi tekmeledim galibaanlayacagin bu ay pek umit kalmadi
Hepinizin kandili mübarek olsun kızlar rabbim bu güzel günü hürmetine hepimize güzel yavrular nasip etsin inşallah..
yumurtalama hesaplama takvimi var nette ona bakiyorum cnm 17 ile 27 arasi demisti genel oyle oluyo zaten akinti agri vsYumurtlamanın geçtiğini nerden anladın
adete az mı kaldı hayırlısı olsun canım ya bidahaki sefere inşallah
amin insallahAmiiiiiinnnnn kuzum seninde kandilin mübarek olsun herkese hayırlı kandiller
Hayırlı haberler alırız inşallah
yumurtalama hesaplama takvimi var nette ona bakiyorum cnm 17 ile 27 arasi demisti genel oyle oluyo zaten akinti agri vs
Artik dogrusu Allah bilir bilmiyorum ki gerci gecen konuşuyoruz bi arkadaş adete 3 gun kala tek ilşki ile hamile kalmis nasil oluyir anlamis degilim gerci isin asli mevla diledigi zaman veriyorHıııı ordan yani anladım kendinden anlarsın zaten en doğrusu o yöntem oluyo
Ehehh kardelen mi oldumKıyamam yaşu görüntüyü görmek ne kadar acıtıyo insanın içini biliyorum anlıyorum
Ama inşallah birgün olacak fındığım♥
Sabır güzelim sabırsen daha taptaze bir kardelensin
Artik dogrusu Allah bilir bilmiyorum ki gerci gecen konuşuyoruz bi arkadaş adete 3 gun kala tek ilşki ile hamile kalmis nasil oluyir anlamis degilim gerci isin asli mevla diledigi zaman veriyorbazen hersey tahminler disina çıkıyor...rabbimizin dilediği oluyor
Ehehh kardelen mi oldum
olabilir tabi cnm demek o ki son güne kadar umit var her zaman benim gibi yumutlama bitti zaten deyip birakmayinAynen öyle valla Allah Ol deyince herşey ters düz olur onun belki 2.yumurtlaması olmuştur bazı kişilerde nadiren olabiliyormuş veya geç yumurtlamıştır
tesekkurler papatyam
Ayy teşekkür ediyorum o haldeAklıma o geldi hani bembeyaz nadide bi çiçek ya
Örtmenim ben sümbül olabilir miyiiim?