- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.101
Ayyy hiç çekilmez niye geldiler kievet bana geldi gorumcemle 20 gun kalacaklar..sonra esim yurt dışına gidecek oda gidecek oyle.bakalim misafirle subat calismasi bile yapamamsonrasi malum zaten..
Ayyy hiç çekilmez niye geldiler kievet bana geldi gorumcemle 20 gun kalacaklar..sonra esim yurt dışına gidecek oda gidecek oyle.bakalim misafirle subat calismasi bile yapamamsonrasi malum zaten..
3 .4 ayda bir gelir oyle ..bi bana bi digeer çocuklarına vs..tek basina yasiyor kayinpederle ayrılarAyyy hiç çekilmez niye geldiler ki
Ee görümcen niye geldi peki3 .4 ayda bir gelir oyle ..bi bana bi digeer çocuklarına vs..tek basina yasiyor kayinpederle ayrılar.
özlemiş beniEe görümcen niye geldi peki
ay ne bilim kiza oyle d20 günlükmü
Kız bişey demedim ki belkide çok samimisindir. Bende gider yengemde kalırdım bekarken mesela anlaşırız biz. Hatta çoğu zaman o çağırırdıay ne bilim kiza oyle d
mi diyim? annesini alip kendi evine gitcek iste sonra.
Oda ne hallerde ola sesi çıkmıyorH M nasılsın bacım iyisindir inşAllah?
Oyy yerimmm sen kendine dikkat et yeterben bu ara yoğun çalışyorum pek fazla bakamayabilirim affola
Iyim canim cook sukur. Sen nasilsin..H M nasılsın bacım iyisindir inşAllah?
Mantolu serocum nerde olayim. Misafirler gitti ev is derkene..Oda ne hallerde ola sesi çıkmıyor
Oyy yerimmm sen kendine dikkat et yeter
yok cnm bisey demedim..evet aramiz iyidir de 20 gun yatili bide kaynana ile zor işteKız bişey demedim ki belkide çok samimisindir. Bende gider yengemde kalırdım bekarken mesela anlaşırız biz. Hatta çoğu zaman o çağırırdı
Bişi dimedim ayol
Kız bişey demedim ki belkide çok samimisindir. Bende gider yengemde kalırdım bekarken mesela anlaşırız biz. Hatta çoğu zaman o çağırırdı
Bişi dimedim ayol
sende 3. yu düşünüyordun dimi cnm? yas kac ?kiz erkek?kac ay oldu deneyeliMantolu serocum nerde olayim. Misafirler gitti ev is derkene..
Ugradim genede:)
Sen nabiyorsun nasil gidiyor.
3ncu derken balcim.yok cnm bisey demedim..evet aramiz iyidir de 20 gun yatili bide kaynana ile zor işte
sende 3. yu düşünüyordun dimi cnm? yas kac ?kiz erkek?kac ay oldu deneyeli
Bende bugün bayağı halsizdm yeni yeni kendime geliyorum bebekMantolu serocum nerde olayim. Misafirler gitti ev is derkene..
Ugradim genede:)
Sen nabiyorsun nasil gidiyor.
foss cikti cnm3ncu derken balcim.
Dusüklerden sonra 3.ncu evet. :))
Kiz hatirlamadinmi beni. 30.yasimdaym. sen nabtin testi
hic cocuk yokmuydu sende ben 3. bebegini istiyirsn sandım3ncu derken balcim.
Dusüklerden sonra 3.ncu evet. :))
Kiz hatirlamadinmi beni. 30.yasimdaym. sen nabtin testi
Heeeiimmm.bitmek bilmeyen kar. Bu gidisle giris kattayiz bizim camlar kardan kapanicakBende bugün bayağı halsizdm yeni yeni kendime geliyorum bebek
Şimdi kar ne alaka laHeeeiimmm.bitmek bilmeyen kar. Bu gidisle giris kattayiz bizim camlar kardan kapanicak