Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok zor ya. Gerçekten o kadar zor ki durumun. Ee doğum anında annen mi olacak peki yanında. Eşinde gelecektir mutlaka.
ayy ne diyeceğimi de bilemiyorum ya.

Çok zor ya. Gerçekten o kadar zor ki durumun. Ee doğum anında annen mi olacak peki yanında. Eşinde gelecektir mutlaka.
ayy ne diyeceğimi de bilemiyorum ya.
Şuan kontrollerinde de geliyor kuzum bugün ntsye aldılar ilk defa oda geldi baktı bana ağladı elimi falan tutmak istedi ama unutamıyorum iki yavrumun kalbini duyup yüreğim parça parça olurcasına kaybettim şimdi Can i sahiplenemitorum bile giderse ne yaparım diye annesininn beni mahvetti gni bile bile böyle yapmasına dayanamıyorum annesiyle asla görüşme demedim torununu göstermem demesim al götür sevsinler ama ben gitmem dedimim Allah aşkına sen olsan gider misin benim yerimde başkası olsaydı kocasını bile annesiyle gorusturmez çocuğunu da göstermezdi bu o kadar kolay mı ben hemen gebe kaldım belki ama 3 aylık olana kadar 15 kilo aldım sürekli ilaç ilaç ilaç hiç öyle kolay olmadı kuzum şimdi ben bunları unuttum hadi annenin elini opeyimm mi deyim

Çok haklısın canım benim. Öyle haklısınki. Eşinde neyi diretiyor anlamıyorumki. Anası için çocuğunun mutluluğundan vazgeçiyor resmen. Ama erkekler hiç bi zaman bi kadın gibi hissedip öyle düşünemiyorlar
Allah o kv ni bildiği gibi yapsn. Utanmaz rezil kadın

Ben artık ona beddua bile etmiyorum haketmiyor ki sen kvdene yakinsindie belki inan bak insanlar kvalidelerine karşı kotu bı hisse kapanmasın diye anlatmıyorum okulumdaki arkadaşları hicbisey yapmayanlar da düşman gercide

Aman anlatsan ne olacakki. Onun günahını alıp gıybetini etmiş olacaksın. Sen en iyisi mi Allaha havale et. Rabbim en iyisini bilir

Aman anlatsan ne olacakki. Onun günahını alıp gıybetini etmiş olacaksın. Sen en iyisi mi Allaha havale et. Rabbim en iyisini bilir
Neyseeee dua edelim bak gebe kalmaktan sonrada binsuru derdin cikabiliyor Muş sen eşine bak eşine eşin sana sahip cikiyosa ne mutlu evlat balı kaymagi olur ama çıkmazsa ayakta durmaya sebep olur

Neyseeee dua edelim bak gebe kalmaktan sonrada binsuru derdin cikabiliyor Muş sen eşine bak eşine eşin sana sahip cikiyosa ne mutlu evlat balı kaymagi olur ama çıkmazsa ayakta durmaya sebep olur
Ama bakarsan senin eşinde iyiydi öyle değil mi kuzum ilk başta

Ama bakarsan senin eşinde iyiydi öyle değil mi kuzum ilk başta
Kuzum esim hala iyi bak seviyor beni hissediyorum ama anlayış lazım oturup anlamasını beklemiyorum ki anlatıyorum ona bak ben bunları yapamam diyorum eşim çok rahat bı insan amaaan yapsan nolcaj modunda ama kendine annem böyle bişey yapsa yüzüne bakmaz annemin işte mesele onla benim aramda değil ailesi ile aramda Allah aşkına onu affetsem gorussem kvalidemle sence nasıl olur yarn iateyim yarn gorusturcek beni

Şimdi dersinki amannn 3 günlük dünya çocuğum babasız büyümesin ben görüşeyim dersin ama bu kadın bi daha huzurunu bozmayacağının garantisini veriyorsa bunu yaparsın.
Yok görüştüğünüzde yine evinizde tatsızlık hır gür olacaksa o zaman görüşmezsin.
ama bana sorsan ben ayrılır mıydım. Sanırım ayrılmazdım. Belkide kendimde o cesareti göremezdim. Yada eşimi sevdiğim için bilmiyorum yada bana konhşması kolay geliyor.
Ama iyice tart biç derim. Bi sinirle bi hışımla yapma bunu

İnan bende o gelgitlerdeyim benden özür dileyip yalvarmasi liseli bı kız olsam içimi eritirdi ama ben 28 yaşıma geldim işte Evladım ben varken babasız baba varken bensiz olacak bunu düşününce acaba diyorum acaba evladım için en büyük fedakarlığı mi yapsam diyorum bide imam nikahı kadunla erkek ayrı yatarsa dusermis ondan da korkuyorum bazen arayasim geliyor gel en azından oturma odası da kal diyesim geliyor bide mahkeme de son kez istemiyorum diyene kadar imam nikahını vermicem dedi esim o zamanda vermem dedi ama Resmi olarak boşanıp bide ayrı yaşayınca dusermis nikah ondaanda korkuyorym aileme anlatmakta istemiyorum artık arkadaşım desen anlatsam ne dicek bı kısım bence evladın için affet diyor bı kısım ekonomik ozgurkugun olmasa bırakma derdik ama paran var bırak diyor ama.iste para o çocuğun eksik yanlarını tamamlamicakki çok zorlanıyorum inan çok ...

Aynen öyle can kardeşim hepsi ardarda geliyor Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ben çanakkaledeyim kaynım geçen günkü saldırıda yaralandı onu görmeye geldik çok şükür iyi Allah'ın mucizesiyle kurtuldu
O geceyi anlattı bize ah nasıl kıyıldı içim
O anlatırken kötü oldum bide o yaşadı yani
Hiçbişey dışardan görüldüğü gibi değil
Napalım işte iyi olmaya çalışıyoruz
Bir evlat yetiştirmek büyütmek dünyanın en zor şeyi... Benimde oğlum var, Allah'ın izniyle seninde oğlun olacak. Allah yavrularımızın acısını göstermesin☹
Bende bi değişiklik yok nasibimiz ne zaman gelecek onu bekliyoruz
Allah lütfu keremi sonsuz
Senin doğuma Allah'ın izniyle kaç kaldı değişiklik yok dimi?

Cnm merhaba . Dunyada en zor meslek evet annelikmis gerisi bos oldugunu dusunuyorum. Yasayinca goruyor insan. Ama allah kolayligini da veriyor. Benim kiz uykuyu cok sevmiyor gecemiz gunduzumuz karisti .anasi gibi ina t. Ozel hayatin filan kalmiyor. Sadece o var senin icin oluyoEvet uykusuz geceler zor ama bir sekilde ustesinden geliyorsun. Bir gulucuk atiyor dunyalar senin oluyor.Insallah senin bebisin uyku problemi olmaz guzel guzel saglikla buyutursun.

Uykular haram olucak,

amin canım.

hakkınızda hayırlısı olsun.en azından bir mesleğiniz var ALLAHın sayesinde herşeyi atlatırsınız.

Kuzum doğuma 3 hafta kaldı bugünde. İtibaren ama son iki hafta dikkat et dedi bebek iri dedi

İnsllah ca im benim sen normal doğum mu yaptın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…