Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bakınele.

ben ovulasyon testini şu şekilde yapıyorum sıvı alımına dikkat edilmesi gerektiğinden dolayı.
Sabah uyanıyorum ya ilk çişimi yapıyorum. Geri uyuyorum 8-9 gibi. Zaten bişey yiyip içmiyorum uyurken 😂😂😂 sonra tekrar uyanınca 11-12 gibi testi yapıyorum.
Bu şekilde olunca sorun olmaz değil mi??
Bugün de yaptım bugünde ovulasyon değil. Bence benim yumurtlama geçti. Çünkü kasık vs ağrım hiç yok. Bugünde 20. Günü adetin
ayy kiz ben hic anlamiyirum ovalasyon testinden yumurtlama gunu nu tam bulmak icin yapiyorsun dimi?

aynen insallah hayirlisi olsun cnm ..yumurtlama ne zaman olmus bilmiyirum ama adetimin 14.gunu ayin 26 i onu demek istedim sadece..oyle deniliyor ya... hani belki de yiktur test yanlis sonuc veriyor ..bekleyelim insallah hakkimizda hayirlisi.haktan hayirlisi🤷‍♀️😊

Haa sen otomatik öyle dendiği için diyosun ama o hep öyle değil biliyosun belki 14'den önce olmuştur bakalım nasipte ne varsa onu görürüz🤔 senin yumurtlama zamanı şeffaf akıntı, kasık batması falan olmuyor mu?

Kızlar bakınele.

ben ovulasyon testini şu şekilde yapıyorum sıvı alımına dikkat edilmesi gerektiğinden dolayı.
Sabah uyanıyorum ya ilk çişimi yapıyorum. Geri uyuyorum 8-9 gibi. Zaten bişey yiyip içmiyorum uyurken 😂😂😂 sonra tekrar uyanınca 11-12 gibi testi yapıyorum.
Bu şekilde olunca sorun olmaz değil mi??
Bugün de yaptım bugünde ovulasyon değil. Bence benim yumurtlama geçti. Çünkü kasık vs ağrım hiç yok. Bugünde 20. Günü adetin

Muhtemelen geçmiştir kuzum test için en uygun saatler gündüz 12:00-16:00 arası
Akşam için de 20:00-22:00 arası
Bu saatlerde yapılmalı

Canlaaaar nasılsınız nasıl gidiyor hayırlı gecelerimiz olsun ben uykuya doyamıyorum yazılanları okuduğumda göre doğunca uyutmucak sebebi o Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm K KurkmantoluS fer_nur fer_nur Hayhatun Hayhatun Tatlim12345 Tatlim12345 nasıl gidiyor hamile kalana kadar ne çekiyoruz kalıyoruz yine çekiyoruz doguruyoruzyine çekiyoruz valla Rabbimden afiyet dileyelim şehit haberleri toplu ölümler deprem çiğ doğal afetler Mevlam yar ve yardımcımız olsun da 2020 çok büyük felaketlerle geldi 😔

Canlaaaar nasılsınız nasıl gidiyor hayırlı gecelerimiz olsun ben uykuya doyamıyorum yazılanları okuduğumda göre doğunca uyutmucak sebebi o Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm K KurkmantoluS fer_nur fer_nur Hayhatun Hayhatun Tatlim12345 Tatlim12345 nasıl gidiyor hamile kalana kadar ne çekiyoruz kalıyoruz yine çekiyoruz doguruyoruzyine çekiyoruz valla Rabbimden afiyet dileyelim şehit haberleri toplu ölümler deprem çiğ doğal afetler Mevlam yar ve yardımcımız olsun da 2020 çok büyük felaketlerle geldi 😔
Amin tatlım.
kıyamet yaklaşıyor sanki.
allahım darda olanlara yardım etsin.
iyi bi fırtına var burda da. Elektrikler kesik.
Rabbim evsiz barksızlara yardım etsin.
sen nasılsın az kaldı heyecanlı mısın

Amin tatlım.
kıyamet yaklaşıyor sanki.
allahım darda olanlara yardım etsin.
iyi bi fırtına var burda da. Elektrikler kesik.
Rabbim evsiz barksızlara yardım etsin.
sen nasılsın az kaldı heyecanlı mısın
Heyecanlıyım tabii ama çok tedirginim can serom dünya da onu neler bekliyor ben onu nasıl koruyacağım tek başıma babasız üstelik bunu düşündükçe daha tedirgin oluyorum ama mevlam dan güç istemedekten başka bişey yapamam kıyametin yaklastiginin kanıtları bunlar haklısın da Hala da bu dünyaya bı can getirme derdindeyiz rabbim sahada nasip etdsin ana yanında da bol bol güç versin yoksa hormonlar la falan beynin yanıyor her saniye agliyorsun

Heyecanlıyım tabii ama çok tedirginim can serom dünya da onu neler bekliyor ben onu nasıl koruyacağım tek başıma babasız üstelik bunu düşündükçe daha tedirgin oluyorum ama mevlam dan güç istemedekten başka bişey yapamam kıyametin yaklastiginin kanıtları bunlar haklısın da Hala da bu dünyaya bı can getirme derdindeyiz rabbim sahada nasip etdsin ana yanında da bol bol güç versin yoksa hormonlar la falan beynin yanıyor her saniye agliyorsun
Babasız dedinya içim buruldu. Ya nerden nereye bakar mısın hayat savuruyor resmen.
hala inanamıyorum ayrılacağınıza.

şuan izne çıktın demi. Sonra ne yapacaksın. Ev mi tutacaksın düzenini nasıl kuracaksın. Keşke aynı şehirde yakın yerlerde olsaydık. Çok isterdim sana yardımcı olmayı

Babasız dedinya içim buruldu. Ya nerden nereye bakar mısın hayat savuruyor resmen.
hala inanamıyorum ayrılacağınıza.

şuan izne çıktın demi. Sonra ne yapacaksın. Ev mi tutacaksın düzenini nasıl kuracaksın. Keşke aynı şehirde yakın yerlerde olsaydık. Çok isterdim sana yardımcı olmayı
Ben tayin isticem kuzum annemelrin yanına memlekete gidicem Can biraz buyuyunceye kadar orada kalırım hem parada biriktirirm diye düşündüm sonra ev almayı düşünüyorum ev alınca evimize geçeriz diye düşünüyorum rabbim ömür verdiği sürece şuan esmle yaşadığımız evdeyim esim gitti zaten nerede kalıyor hiç bilmiyorum arada arıyor nasılsın diye sırf oğlu karnimda diye açıyorum ama diyorum. Ya çok da bi beklentim yok kimseden biraz o korku var yüreğimde yanında her an olmam gerekecek hemde çalışmam gerekecek barışmak istiyor bazen ama kvalide ile gotrhturur bundan yüz bulup cesaret edemiyorum ablamda doğum bahanesiyle yakinlasirlarsa yüz çevirme helallik dilerlerse affet ama yine buyuklenirlerse o zaman keser atarsın dedi bilemiyorum şuan ailemden birileri sürekli sırayla gidip geliyor herkese yük oluyorum ama Rabbim biliyor ya dua etmesem altından kalkamam gibi geliyor buda benim imtihanim

X