Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum acaba bi istihareye mi yatırsan birini

İnsllah ca im benim sen normal doğum mu yaptın kuzum
Kuzum ben normal istesim onca olaydan sonra kalp doktorundan bile normal dogum yapabilir izni aldigim halde kismet olmadi. Bebegun gelisimi 36 haftada kaldi. 38 e bekledim buyumeyince doguralim dediler. Acilma su filan hic bise yoktu bi garip bise acilma olsun diye konuldu. O da bebegin kalp atisini yavaslatti. Tehlikeye atmamak icin hemen sezeryana alindim cnm. Ama egerki normal yapabilirim dersen normali zorla. Sezeryani asla kimseye onermem. Resmen cekiyorsun. Mutlaka biri bakmasi lazim sana. Allahtan annemle kizkardesim yanimda kaldilar .simdiden kocaman opuyorum seni . Saglicakla bebeisi kucagina alirain ins. Guzel dogum haberini iletirsin bize.

Neyseeee dua edelim bak gebe kalmaktan sonrada binsuru derdin cikabiliyor Muş sen eşine bak eşine eşin sana sahip cikiyosa ne mutlu evlat balı kaymagi olur ama çıkmazsa ayakta durmaya sebep olur
Kuzum emin ol genelde erkeklerin cogunda bu var esiyle ailesi ciddi sorun yasadiklarinda o es eninde sonunda kendi ailesinin tarafini tutuyor. Zaman zaman bende dahil olmak uzere etrafimdaki herkes ayni sorunu yasadi. Ben rest cektim evliligimin ilk donemlerinde.ve kararliligimi gordu suanda cok sukur iyiyiz. Ama kotu olmayacagimiz anlami yok hep bu aileler yuzunden zaten yuvalar yikiliyor. Eminimki kimse ikili sorun yasamiyordur. Sana tavsiyem kararli oldugunu goster. Boyun egme maddi ozgurluggun var. Yuvani yik demem ama kocan bundan ders cikararak senin yaninda durmali.

Canım seni uzun zamandır takip ediyorum bılıyorım ıkızlerını de kv ile tartısmanızj da esine olan sevgini de biliyorum. Ben bu kadar seviyor ve sevılıyorken esımden bosanmazdım cocugum da karnımdayken ona bunu yapamazdım. Evet insan kırılıyor ıcınde bıseyler kopuyor ama hayata bu acıdan bakmamak lazım biraz mantıgını devreye koyarsan sen de en dogru kararı vereceksin diye dusunuyorum cocugun dogdugubda emekledogınde baba dedıgın de yurudu gunde okula basladıgında hep eksik hissedeceksin ve bu tartısmaların uzerinden fazlaca zaman gectıgı ıcın de o zaman sana basit bir sebep gıbı gelecek. Belki pısman da olacaksın. Sımdı sıcagı ıscagına yasadıgımız olaylar bıze fevri kararlar verdırebılıyor. Ustunde zaman gecınce hangı acı sogumuyor ki. Sen esinle kafa kafaya ver kv ile mesafe koy esine de net tavrını koy seninle olan olur olmayan kendi bilir ama bu ayrılık sen tarafından bu sebeple olmasın. Kendini suclu gorursen evladına karsı mahcup hissedersin hep kendini o yuzden mantıklı dusun su an dogumda cok az kaldı duygusallık tavan lohusalıhın da daha duygusal olacak bosanacaksan bile bence 6 ay sonra yap bunu biraz zamana bırak ne acelen var ki hem gelsin eve konusmayın onunla karsılasınca aynı evde olunca affederim diye korkma oluruna bırak biraz affetmen gerekiyorsa o an affet. Ben de ogretmenim 30 yasındayım biraz yakın hissettim kendimi destek olmak istedim yanlıs anlamazsın insallah

Kızlar 2 ay olacak neredeyse adet olamadım karnım davul yuzumde Bı ton sivilce kullandığım klomen bende hep kist yaptı bu ay da gecıktırdı tarlusal kullandım hala olamıyorum bebek yok tabıkı.. Neyse Bı kenara bıraktım hamilelik isini kızım bademcık ameliyatı oldu annemler bizde zaten sey yapmaya vakit fırsat yok. Tum bunların yanında annem sorunu varbenım annem benim hayatımın sınavıdır anlatsam roman olur son olandan bahsedip sadece ıcını dokmek istiyorum cunku henuz anneme Bı care bulan olmadı. Biraz once esımle konusuyorlar zaten ben hep gergin olurum annem bisey dıcek ya da esımı yanlıs anlı ak diye. Babam ev alıp kiraya verdi borcunu da kura oduyor krediyi yanı. Esim de konu acilınca dedi ki en iyisini babam yaptı dedi ne guzel bız de oyle yapalım gıbı bisey dedi. Sen bizim cebimizde 5 TL var mı hıc bılıyon mu dedi annem. Ne alaka dımı bız de anlamadık hıc soruyo musun paran pulun var mı diye dedi. Esim cok bozuldu anne benim kimseden beklentim yok sen beni yanlıs anladın sen de dardaysan bız varız her zmn dedi ona da bozuldu kalktı aglamaklo bi sekılde namaz olmaya gitti. Annem yıllardır boyle yıllardır abimi beni yedi sımdı gelinin ve damadını yiyor nasıl yapıyor bunu acıtasyonla laf sokmayla. Annemin 3 evı ve 1 sıfır arabası var. Oglu ve kızı olarak bana 5 TL katkıda bulunmamıştır ıstememısızdır ama yine de boyle yansıtıyor neyse durum bu kızlar yazınca rahatlıyor insan okursanız tesekkur ediyorum

Aminnn benimde doğum öne gelmiş canım doktor bekele her an dikkat et dedi bebek iriymis önden gelmiş baya ailevi sorunları doğum olmadan çözmeye çalışıyorum ki doğumdan sonra tek düşüncem cocuugum olsun

Beni böylesine takip ettiğin ve böylesine güzel şeyler yazdığın için Allah ragzi olsun belkide sen bunlari yazarken görüşüyorduk eşimle buzları eritme yoluna gittim oda bitirelim dediğimden beri affettirmeye çalıştı pişmanlığını çok belli etti şartlar sundum hicbisey demedim fikrim yine aynı annesi ile görüşebilir torununu gösterebilir asla karşı değilim gorumcemde aradı helallik diledi seni çok uzduk belkide ondan bilmiyorum ama hamile kalamıyorum dedi ilk çocuğu 10 yaşında bidaha çocuğu olmadı ve hep dertlesdirdik doktor bana sorun sende çocuğun olmaz dediğinde ona hicbi sorun yok sebepsiz inferlite demişti ben kendimi unutup kendi durumum vahimken ona ağlamıştım onları hatırlattı annemle görüşmek istemezsen seni anlarım ama benimle konuş dedi vicdan azabı çekiyorum dedi anlayacağınız toparlicam karnimdakinin masumiyeti hürmetine rabbim için göz ardı edicem bayramda kandilde de giderim ararm ama fazlasını yapmam annesine benden bu kadarı da yeter bence ama beni böylesine takip ettiğin yorum yaptığın ve yapıcı konuştuğun için rabbim de sana ne muradın varsa versin Kuzum Allah ragzi olsun burada K KurkmantoluS Mavi Boncugumm Tatlim12345 ya sizlerde eğer doğuma girersem evladımı sizlerde aticam saglikcida doğsun insllah çünkü moralimi düzeltip ona yakınlaşmama bı çok kez sizler sebep oldunuz sizleri görmedim ama inanın çok seviyorum insllah bı gün bı yerde karşılarız

Kuzum şuan neden sizde peki bademcik ameliyatından dolayı kızına o mu bakıyor

Cok sevindim bundan sonrası daha saglam olacaktır Allahın izniyle kv de bayramda ararım demen de ne kadar yuce gonullu oldugunu gosterıyor Allah kalbine gore hayat sunsun sana hayırlı dogum saglıklı bebek mutlu bir yasam diliyorum

Aynen ole cnm .
Aynen ole cnm seni bizde cok seviyoruzzz. Hersey gonlunce olur ins.. hep mutlu olursun..

Son düzenleme:
Amiiin insllah canım rabbimde sana hayırlı zamanda ikinciyi nasip etsin ilki kaç yaşında kuzum

Bugün görüştüm eşimle canım herseyi açık açık konuştum ailem geliyor tüm ailem konuscaz doğumum her an olabilir dedi doktor herşeyi düzeltme yoluna gidicem sadece bazı şartlar sundum
İnşallh sizin için en doğru kararı verirsinz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…