Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekle istersen canım en son 15 aralıkta olmustım heralde tam da hatırlamıyorum ama

İyi yaşında gayet idealmis CNm. İstiyor mu kardes
Valla olmayınca yasıma bahane bulmaya basladim 30 dan sonra zorlasıyor diye kızım o kadar cok ıstıyor ki bazen evlat edınesım geliyor oturup aglıyor kardesım olsun diye dua ediyor camiye gidiyor Allah kardes versin diye o derece istiyor

Yaaaa kuzum benim raabbim tez zamanda bı kardeş nasip etsin insllah

Zaten çalışan kadının evini başkasının temizlemesi yemeğinin başkasının yapması annen bile olsa zoruna gidiyor ama hayat şartları işte kuzum
Cnm ole dusunme ... aile zor gunde yaninda olmayacak da ne zaman olacak . Benim annem ve kiz kardeaim 45 gun kaldilar evde hic bise yaomadim. Cunku ben ne kadar iyi olabilirsem bebese o kadar iyi bakabilirim. Temizlik utu camasir yemek vs butun isleri sagolsun yaptilar. Yoksa lohusa olarak isin icjnden cikamiyorsun ve psikolojin bozuluyor. Bu donemde kendine en yakin kimi hissediyorsan mutlaka yaninda olsun. Detek cok onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…