-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.861
Beni de ekle istersen canım en son 15 aralıkta olmustım heralde tam da hatırlamıyorum amaSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@sumeyyekrc7 mayıs ERKEK
@hayaksiiSat:25 mayıs KIZ
@Lostinparadise29.05 ERKEK
@hayalinizleSat:18 temmuz
Monaezop ERKEK
@Emine HatayliSat:24 temmuz
fer_nur 28 temmuz KIZ
@Melegim15Sat:10 Eylül
@YazgeleSat:14 eylül ERKEK
@Damla1989Sat: 24 Eylül ERKEK
DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZ
@Eneaciz25 kasım saat: 14:15'te 38+2'de meleğine kavuştu
Hayhatun 25 kasım saat: 10:30'da 39+1'de meleğine kavuştu
@Hayal Kocak1 aralık 38+3'te meleğine kavuştu
Tatlim12345 Meleğine kavuştu
@sukufenazz20 ocakta 34 haftalık meleğine kavuştu
MELEĞİNİ UMUTLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
K KurkmantoluS17 şubat
balbebekk 12 Şubat
@Dnzrsy28 aralık
@guzelgunler2019
@Smile Forever?
@Kutsalll Enerjiii
@Nurov
@Umutumut82
@Papyoon
@Nisanesintisi01
@benibekleyin
@Semaknc
@Loriklorik
@Baldanhatun
Aynı benAslında gecen yıl nisandan beri grubu takip edip okuyorum da hesabı silip dayanamayıp yeniden acmıstım
İyi yaşında gayet idealmis CNm. İstiyor mu kardesSagol canım insallah 4.5 yasında kızım
Valla olmayınca yasıma bahane bulmaya basladim 30 dan sonra zorlasıyor diye kızım o kadar cok ıstıyor ki bazen evlat edınesım geliyor oturup aglıyor kardesım olsun diye dua ediyor camiye gidiyor Allah kardes versin diye o derece istiyorİyi yaşında gayet idealmis CNm. İstiyor mu kardes
Olacak mısın kiSanki adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor
Aynen öyle. Güyaa bu ay salmıştım.Olacak mısın kisınır bozucu anlar dımı aklından atamıyorsun tum ay aman takmıcam diyip son gun delirmek gercekten gerginlik sebebi
Yaaaa kuzum benim raabbim tez zamanda bı kardeş nasip etsin insllahValla olmayınca yasıma bahane bulmaya basladim 30 dan sonra zorlasıyor diye kızım o kadar cok ıstıyor ki bazen evlat edınesım geliyor oturup aglıyor kardesım olsun diye dua ediyor camiye gidiyor Allah kardes versin diye o derece istiyor
Cnm ole dusunme ... aile zor gunde yaninda olmayacak da ne zaman olacak . Benim annem ve kiz kardeaim 45 gun kaldilar evde hic bise yaomadim. Cunku ben ne kadar iyi olabilirsem bebese o kadar iyi bakabilirim. Temizlik utu camasir yemek vs butun isleri sagolsun yaptilar. Yoksa lohusa olarak isin icjnden cikamiyorsun ve psikolojin bozuluyor. Bu donemde kendine en yakin kimi hissediyorsan mutlaka yaninda olsun. Detek cok onemli.Zaten çalışan kadının evini başkasının temizlemesi yemeğinin başkasının yapması annen bile olsa zoruna gidiyor ama hayat şartları işte kuzum
yaptınız mı testslm kizlar nasilsiniz?ben dun test i tekrarlayacaktım ama hava burda cook kotuydu cikamadim o yuzden yapmadim bugun yapacagim testi..bat 5 buarada ..sizlerde durumlar nasil??
yok cnm esim getirince yapacagim disarda kar var eczane uzak cikamadim cocuklayaptınız mı test
tmm canım etiketler misin beni çalışıyorum arada bakabiliyorum siteyeyok cnm esim getirince yapacagim disarda kar var eczane uzak cikamadim cocukla
tabi cnm yazarim senide etiketlerim insallahtmm canım etiketler misin beni çalışıyorum arada bakabiliyorum siteye
Hadi hayırlısıtabi cnm yazarim senide etiketlerim insallah
günaydın kürklüm bitekimGünaydın nurum. Hayırlı cumalar