- 19 Şubat 2016
- 1.562
- 1.732
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.781
Yarında bi yap bakalım kızzzyarin sabah ilk isim tekrarlamak aynisi olursa pozitif derim..ama hayalet cizgi de cikmaz sa yoktur bence
Naber bebiş eski muhabbetli hallerin yok artıkkkhafif bir çizgi görünüyor baş kısmından aşağıya dogru bakınca
çalışıyorum yıl sonu yoğundum bu aydan sonra ferahladımNaber bebiş eski muhabbetli hallerin yok artıkkk
birde hastane işlerim oluyor arada bakabiliyorumNaber bebiş eski muhabbetli hallerin yok artıkkk
aynen orda canli bakinca cok ince bi cizgi belirdi..bakalum..hafif bir çizgi görünüyor baş kısmından aşağıya dogru bakınca
hayırlıs erken gebelik testinden yapsanız net sonuç olur mu kiaynen orda canli bakinca cok ince bi cizgi belirdi..bakalum..
yapacagim cnm bakalim kafadan mi uyduruyorum hayal mu goruyorum belli olurYarında bi yap bakalım kızzz
hayırlıs erken gebelik testinden yapsanız net sonuç olur mu ki
hayir olsun insallah cnm önemli bisey yoktur insallah.senide kisaca taniyabilirmiyim ben yeniyim biraz yabirde hastane işlerim oluyor arada bakabiliyorum
Eki Görüntüle 2585220 kizlar burda gozukmuyor ama incecik hayalet cizgi var..ayrica normal 5 liraluk test ya ..herhalde yanılıyor test dimi
çalışıyorum yıl sonu yoğundum bu aydan sonra ferahladım
bebek için mi hastane yoksa başka bişy mi var kozbirde hastane işlerim oluyor arada bakabiliyorum
Vardır vardıry
yapacagim cnm bakalim kafadan mi uyduruyorum hayal mu goruyorum belli olur
Kazasiz belasiz guzel yolculurlar cnm...Hayırlı sabahlar güzeller
Biz yola çıktık Bismillâhirrahmanirrahim
40 dakikadır trafikteyiz malum İstanbul trafiği
26 siydi yumurtlama tahminim | |
Kazasiz belasiz guzel yolculurlar cnm...
26 siydi yumurtlama tahminim
Amin canım benim sağolasın
aynen insallah hayirlisi olsun cnm ..yumurtlama ne zaman olmus bilmiyirum ama adetimin 14.gunu ayin 26 i onu demek istedim sadece..oyle deniliyor ya... hani belki de yiktur test yanlis sonuc veriyor ..bekleyelim insallah hakkimizda hayirlisi.haktan hayirlisiHımmm10 günde kana anca geçer ama teste yansır mı bilemedim normal şartlarda geçmez ama kesin yok da diyemeyiz eğer varsada 26'sından önce yumurtlaman olmuştur bence ya da 2 defa oldu çünkü normal testler bu kadar erken saptayamaz biliyosun erken gebelik testleri bile adete 2-3 gün kala saptar diyolar
İnşallah hayırlısı olur