Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

26 siydi yumurtlama tahminim

Hımmm 10 günde kana anca geçer ama teste yansır mı bilemedim normal şartlarda geçmez ama kesin yok da diyemeyiz eğer varsada 26'sından önce yumurtlaman olmuştur bence ya da 2 defa oldu çünkü normal testler bu kadar erken saptayamaz biliyosun erken gebelik testleri bile adete 2-3 gün kala saptar diyolar
İnşallah hayırlısı olur

aynen insallah hayirlisi olsun cnm ..yumurtlama ne zaman olmus bilmiyirum ama adetimin 14.gunu ayin 26 i onu demek istedim sadece..oyle deniliyor ya... hani belki de yiktur test yanlis sonuc veriyor ..bekleyelim insallah hakkimizda hayirlisi.haktan hayirlisi

Kızlar bakınele.

ben ovulasyon testini şu şekilde yapıyorum sıvı alımına dikkat edilmesi gerektiğinden dolayı.
Sabah uyanıyorum ya ilk çişimi yapıyorum. Geri uyuyorum 8-9 gibi. Zaten bişey yiyip içmiyorum uyurken sonra tekrar uyanınca 11-12 gibi testi yapıyorum.
Bu şekilde olunca sorun olmaz değil mi??
Bugün de yaptım bugünde ovulasyon değil. Bence benim yumurtlama geçti. Çünkü kasık vs ağrım hiç yok. Bugünde 20. Günü adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…