- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.761
İnşallah canım benimInsallah sikinti yapmayan bisedir . Kotu dusunme icinni ferAh tut.
1 sallantida bir ruzgar da 1 araba kazasinda düşmende heryerde ölüm seni bulabilir olümden kacmak icin tek guvenli yol
Allaha kul olmak Ona itaat etmek.
Baska guvenli yer yok.
Oyle yaparsan olümü acisini, kiyametin azabini,
Kabir azabini, hissettirmez Rabbim.
Dertlerim yukünü daha kolay cekersin.
Yani onemli olan ahiret. Bizim meylimiz fazla bu dunyaya, eziyetimiz o yuzden.
Insallah kurtuluşta oluruz.
Konuyu dagitmiyim
Kizlarrr... grup hareketlen mis oku oku bitiremedim...
Hayirli yolculuklarHayırlı sabahlar güzeller
Biz yola çıktık Bismillâhirrahmanirrahim
40 dakikadır trafikteyiz malum İstanbul trafiği
Hayırla gidin gelin boncuğumHayırlı sabahlar güzeller
Biz yola çıktık Bismillâhirrahmanirrahim
40 dakikadır trafikteyiz malum İstanbul trafiği
Hayırla gidin gelin boncuğum
Hayirli yolculuklar
Yolculul nereye:)
Benim bilgim yoktu cok gecmis olsun Rabbim sifa vrrsin hepsineAmin fındığım
Teşekkürler canımhani geçenki bombalı saldırıda kaynım yaralanmıştı ya hastaneden taburcu olmuş Çanakkale'ye kendi evine gitmiş bizde inşâAllah oraya gidiyoruz
Benim bilgim yoktu cok gecmis olsun Rabbim sifa vrrsin hepsine
Allahim ölümün yaşaminda hayirlisini nasip etsin. Kuvvet versin insallah kalanlara..Amin kardeşim♥ 8 ocağa ateş düştü yine
Rabbim sabır yağdırsın üzerlerine
Kaynım Allah'ın mucizesiyle kurtulmuş
Ömrü varmış .....
Allahim ölümün yaşaminda hayirlisini nasip etsin. Kuvvet versin insallah kalanlara..
test atabilir misin ?kizlarrrrbugun adet ime tam 7 araligi 31 den sayarsak 6 gun var ..diğer ikisinde 6 gun kala test e ciktigi icin yaptim bu sabah silik ikinci cizgi var..inanmiyorum.ama okudum erken bakip test yanlis sonuc veren cook kisi var tabiki de kesin gozuyle bakmiyorum cunku henuz 1 hafta var..sizce
kizlarrrrbugun adet ime tam 7 araligi 31 den sayarsak 6 gun var ..diğer ikisinde 6 gun kala test e ciktigi icin yaptim bu sabah silik ikinci cizgi var..inanmiyorum.ama okudum erken bakip test yanlis sonuc veren cook kisi var tabiki de kesin gozuyle bakmiyorum cunku henuz 1 hafta var..sizce
hemen atiyorumtest atabilir misin ?