Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 sallantida bir ruzgar da 1 araba kazasinda düşmende heryerde ölüm seni bulabilir olümden kacmak icin tek guvenli yol
Allaha kul olmak Ona itaat etmek.
Baska guvenli yer yok.
Oyle yaparsan olümü acisini, kiyametin azabini,
Kabir azabini, hissettirmez Rabbim.
Dertlerim yukünü daha kolay cekersin.
Yani onemli olan ahiret. Bizim meylimiz fazla bu dunyaya, eziyetimiz o yuzden.
Insallah kurtuluşta oluruz.
Konuyu dagitmiyim

Hangi konuyu dağıtmayım diyon kız. Anlat anlat güzel oluyor.
Benim en büyük derdim içimden gelmemesi. Eziyet gibi gelmesi.
Şöyle ezan okunsa da namaz kılsam diyebilmeyi çok isterdim
Ama hep kılmak için kılıyorum

Canlar Selam,,

Ben hatırlar mısınız bilmiyorum ama kürtaj olmak zorunda kalmıştım. 8 haftalık hamileyken.
Kızlar, selam.

Kürtaj olalı iki ay olacak neredeyse kekelemelerim geçmediği için tekrar muayeneye gittim doktora baktı etti. Rahimde miyom gibi bir şey var dedi ama emin olmak adına laparoskopi yapacağım dedi. Kamerayla girerek ne olduğunu görecekler. Miyomsa da o an alırım dedi. Ya bilmiyorum acaba bu gebeliğimde mi oluştu miyom bende önceden var mıydı hiç bir fikrim yok. Belki vardı ondan geç hamile kaldım. Belki gebelikte oluştu bebeğim ondan gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım. Yada hiç miyom falan değil direk bende parça unutuldu ... Bu miyomun etrafına bebeğin plesentası yapışmış da olabilir dedi. Kürtaj sırasında oraya ellememiştirler dedi. Bunları net görebilmek adına laparoskopi dedi. Miyomu olan insanların yaşadığı belirtileri okuyorum bende hiç biri yok. Adet günlrimde ne ağrım olur ne aşırı kanamalarım hatta yaklaışık 1 yıldır adet kanamalarım azaldı benim 4/5 güne çekıldi 6/7 gün sürerdi. Bu tarz birşey yaşayan var mı içinizde.

cnm gebeligin sonlandirilma sebebi neydi?miyom varsa lekelenme nin uzun surmesi ondan olmus ola bilir mi?

Mavi Boncugumm sesin yok iyisin insalllah?ne yapiyorsun?

Sağol kuzum iyiyim anca girebildim
İnternetim az arada bakıyorum wifi bazen açık oluyor bugün pazar işimi hallettim kaynım hastaneden taburcu olmuş bu gece İstanbul'a uçakla gelip ordan direkt Çanakkale'ye evine gidecekmiş eşim beraber gidelim dedi ona gece olursa ben gelemem dedim çocuğu uykusundan kaldırıp bide ben yollarda uykusuz kalamam o zaman siz gidersiniz dedim gündüz çuvala mı girdi hem araba kullanacak onunda uyuması lazım
Biraz gergin bi istişaremiz oldu babamda bizimle geleceği için benim dediğimi mantıklı buldu sonunda sabah yola çıkmaya karar verdik. Kaynım zaten burdan arkadaşıyla beraber gidecekmiş. inşâAllah kazasız belasız gidip döneriz
Ben şimdi çocuğu orda nasıl uyutcam onu düşünüyorum başka evlerde zor uyuyor
Bende uyuyamıyorum bide kalabalık olur illaki ev bakalım ya çarçabuk geçse ...
Aniden böyle bi durum oldu daha valiz hazırlamadım acele işi de hiç sevmem elim ayağıma dolanıyo
Sen napıyosun iyisindir inşallah?

Cnm merhaba oncelikle gecmis olsun.bende gebelik oncesi miyom vardi. Gebeligi engelleyecek yerde degilmis doktor ol soylemisti. Herhangi bir belirtisi yoktu. Reglem gayet duzenliydi.

ayy evet ani olmuş sizin icin biraz zahmetli olacak ama esinin de kardesi sonucta o taraftan bakınca bisey diyemiyor insan bazen oluyor boyke gerginlikler cok germe gelir gecer buda insallah..bende iyiyim şükür cocuklari uyuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…