- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.581
Senin bat ne zamandı bebişGünaydın ballim
Herkese günaydın, bol çift çizgili günlerimiz olsun inşâAllah amin♥♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bat ne zamandı bebişGünaydın ballim
amin .hayirli sabahlar kizlar hayirdir erkencisiniz sizinde mi okul başladıGünaydın ballim
Senin bat ne zamandı bebiş
o zaman gözler bende en erken bat bende 12 subatÇok düzenli olmadığından şaşırtıyo beni namıssız en son 20 ocakta olmuştum o yüzden 20 Şubat diyorum
Dün pozitif testlerime bakip durdum.Günaydın ballim
amin .hayirli sabahlar kizlar hayirdir erkencisiniz sizinde mi okul başladı
1 oğlunuzmu var sizindeHayırlı sabahlar can bende hep erkenci kuşum hergün 07:10'da uyanırım eşime kahvaltı hazırlamak için kalkıyorum bide namaz falan derken tekrar yatışım bu saat oluyor ama bizim oğlan bazen erken uyanınca tekrardan yatamıyorum sağolsun müsade etmiyo uyumama yani şurda en fazla 1 saatlik keyfim var
Dün pozitif testlerime bakip durdum.
Yine gorucekmiyim acaba diye
Insallah Rabbim hepimize nasip etsin.
ay sorma unutmusum doğru cocuklar erken uyanıyor dimi? benimkiler 10 dan once uyanmaz zorla uyandırırım okulaHayırlı sabahlar can bende hep erkenci kuşum hergün 07:10'da uyanırım eşime kahvaltı hazırlamak için kalkıyorum bide namaz falan derken tekrar yatışım bu saat oluyor ama bizim oğlan bazen erken uyanınca tekrardan yatamıyorum sağolsun müsade etmiyo uyumama yani şurda en fazla 1 saatlik keyfim var
Orasi oyle.. insallah sonuna kadar gotursun Rabbim.Amin canım Allah sonuna kadar gelebilmeyi nasip etsin sağlıklı olsunlarda
Sağlık yoksa hamile kalmanında önemi yok
1 oğlunuzmu var sizinde
Allah size baģişlasin insallah.Evet canım hamdolsun...oğluma 30 yaşımda hamile kaldım bende doğum yaptığımda 31'ime 20 gün kalmıştı inşâAllah tez zamanda sanada nasip eder
Allah size baģişlasin insallah.
Şuan kac yasindasin.
Cok guzel yaşlar bence..Ikincide tez olur insallahAmin ALLAH razı olsun
33 yaşındayım şuan
yokta kocalar işe gidiyoramin .hayirli sabahlar kizlar hayirdir erkencisiniz sizinde mi okul başladı
test yapıyordun demi boncukÇok düzenli olmadığından şaşırtıyo beni namıssız en son 20 ocakta olmuştum o yüzden 20 Şubat diyorum
Sonrada beno zaman gözler bende en erken bat bende 12 subat
Olacak kuzum olacak . İnşallah sağlıklı olacskDün pozitif testlerime bakip durdum.
Yine gorucekmiyim acaba diye
Insallah Rabbim hepimize nasip etsin.
H M
Cok guzel yaşlar bence..Ikincide tez olur insallah
Inşallah.. bana 30 33 yaslar annelik icin cok doģru zaman geliyor.Amin inşâAllah hepimize nasip olur
Evet bu yaşlarda güzel, olgun gençlik
33 deyince aklıma şey geliyo hani cennetteki herkes 33 yaşında olacakmış ya...
Tabi ordaki zaman kavramı nasıl olacak bilmiyoruz Rabbim hepimizi doğrudan cennete girenlerden eylesin amin
yokta kocalar işe gidiyor
test yapıyordun demi boncuk
Sonrada ben
Olacak kuzum olacak . İnşallah sağlıklı olacsk
H M