• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok mantıklı konuştun canısı aynen öyle kalbe söz geçmez🥺 amin hepimiz için
İnşÂllah en kısa zamanda seninde güzel haberini alırım burda birkaç kişi kaldık zaten☹ sağol balım mutfak masasının altı yerler su içindeydi gece oldu sabah baktım yollukda komple ıslanmış makinaya attım kombi masanın orda zaten fayans diplerinden su geliyordu adam geldi fayansı kırdı epey uğraştı borudan su fışkırıyo baktık ordanmış şimdilik boruyu değiştirdi bakalım bi sıkıntı çıkmaz inşÂllah
inşallah bitanem inşallah. Bir gün bizlerde muradımıza ereceğiz vaktini bekliyoruz 🙂🙂🤲
Ayy ora nasıl kapanacak peki yaaa keşke kapatıp gitseymiş

inşallah bitanem inşallah. Bir gün bizlerde muradımıza ereceğiz vaktini bekliyoruz 🙂🙂🤲

Ayy ora nasıl kapanacak peki yaaa keşke kapatıp gitseymiş

Amin cankuşum🤲♥️
Resimden belli olmuyo ama epey çukurda
fayans döşenecek bugün yapamadı boruyu yeni taktığı için bi müddet böyle beklemesi gerekiyomuş su kaçırma olmasın diye
Masayı önüne çektim korkum çocuğun orayı görmesi görürse dalar içi çamurlu pis zaten yerleri anca temizledim
Mutfakta işim bitince kapısını kapalı tutuyorum kapıların anahtarları yok çocuk açıyo heryeri şimdi mutfağı kapalı tutucam diye sabah eşim kapının kolunu söktü anahtar olmayınca kapıyı kapattığımda kolu söküyorum çocuk o şekilde açamıyo kapıyı
Dolaplar desen ayakkabı bağcığıyla bağlı
zor valla😳

Amin cankuşum🤲
Resimden belli olmuyo ama epey çukurda
fayans döşenecek bugün yapamadı boruyu yeni taktığı için bi müddet böyle beklemesi gerekiyomuş su kaçırma olmasın diye
Masayı önüne çektim korkum çocuğun orayı görmesi görürse dalar içi çamurlu pis zaten yerleri anca temizledim
Mutfakta işim bitince kapısını kapalı tutuyorum kapıların anahtarları yok çocuk açıyo heryeri şimdi mutfağı kapalı tutucam diye sabah eşim kapının kolunu söktü anahtar olmayınca kapıyı kapattığımda kolu söküyorum çocuk o şekilde açamıyo kapıyı
Dolaplar desen ayakkabı bağcığıyla bağlı
zor valla😳
Ay gülsem mi ağlasam mı bilemedik boncuk. Acaba çocuk fikrini tekrar mı düşüncem 🤭🤭 kapı kolu sökmek falan ay çok zor kız

Back