- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.081
5. Kez klomen deneyısımın sonucu husran
Dr artık tup bebek dedi benim 1 kızım var nasıl olmaz diye dusune dusune kendimi yıyorum
![Woman facepalming :woman_facepalming: 🤦♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogudunuzz mu acabaİyi kuzum ya evet bebiş geçen hafta biraz korkuttu bizi ama şimdi çok şükür iyiyiz son zamanlar artık hazırlıkları yapıyorum. Şafak sayıyoruz. Sende ne var ne yok hazırlıklar başladı mı![]()
Hayırlı olsun .. benimde 3 haftam.kaldi doğa çok sabirsizim bı an önce doğurmak istiyorum psikolojim çok kötü kafamda binbir türlü soru zaman sanki geçmiyor sizdede boylemiydiSuyum azaldı 10gün hastanede yattık erken doğum riskim vardı maalesef ama şimdi evdeyiz ve iyiyiz. Denemelere başladıysanız Rabbim hayırlısıyla en güzel zamanda versin kuzum
YaaaaaKızlar ben bugün iyi değilim evimizin dibinde cinayet işlendi sabah 8 de eşim işe gittikten sonra az yatayım dedim 10 dk sonra 4 el silah sesi duydum o kadar yakınımdaydı ki birden irkildimsonra feryatlar çığlıklar çok kötüydü
dayanamadım gidip bakayım dedim çocuk o sırada uyuyordu çıktım baktım sağlık ekipleri gelmiş yerden kaldırdılar bir adamı elini gördüm sadece kan içindeydi
Ambulansa koydular ama ambulans gitmedi hemen galiba içerde acil müdehale ediyolardı yakınları tabi feryat figanpolis bi yandan etrafı inceliyodu kameralar gelmiş çekiyolardı nerdende hemencecik duyup geldilerse...
Sonra baktım haber hemen internete düşmüş
Akşam tv'de verirler adamın 2 çocuğu varmış sabah işine giderken tam arabasına bineceği sırada ateş etmişler 3'ü vücuduna isabet etmiş2 saat sonra ben evdeyken yine feryat sesleri geldi adam kesin öldü dedim evet ölmüş Allah rahmet eylesin ben bile ne kadar etkilendim Allah sabırlarını arttırsın
![]()
cok üzücü. artik sokağa çıkmaya korkar olduk..Kızlar ben bugün iyi değilim evimizin dibinde cinayet işlendi sabah 8 de eşim işe gittikten sonra az yatayım dedim 10 dk sonra 4 el silah sesi duydum o kadar yakınımdaydı ki birden irkildimsonra feryatlar çığlıklar çok kötüydü
dayanamadım gidip bakayım dedim çocuk o sırada uyuyordu çıktım baktım sağlık ekipleri gelmiş yerden kaldırdılar bir adamı elini gördüm sadece kan içindeydi
Ambulansa koydular ama ambulans gitmedi hemen galiba içerde acil müdehale ediyolardı yakınları tabi feryat figanpolis bi yandan etrafı inceliyodu kameralar gelmiş çekiyolardı nerdende hemencecik duyup geldilerse...
Sonra baktım haber hemen internete düşmüş
Akşam tv'de verirler adamın 2 çocuğu varmış sabah işine giderken tam arabasına bineceği sırada ateş etmişler 3'ü vücuduna isabet etmiş2 saat sonra ben evdeyken yine feryat sesleri geldi adam kesin öldü dedim evet ölmüş Allah rahmet eylesin ben bile ne kadar etkilendim Allah sabırlarını arttırsın
![]()
Yaaaaa
Allah ailesine sabır versin. Dertleri neymişki yaa gerçekten dünyanın çivisi çıktı.
Ayyy Allahım aklımızı fikrimizi vicdanımızı bizden almasın ya
O zaman kesin para mal vs dir yaK KurkmantoluS Eşim geldi şimdi duymuşki o vuran kişi amcasının oğluymuş ☹
O zaman kesin para mal vs dir ya![]()
Adamın çoluğu çocuğu var mıydı boncuğumBende öyle düşündüm eşime birileri başka bişeyler söylemiş ama çok saçma geldi bana inanmıyorum 7 el ateş edecek kadar gözünü kin bürüyecek ne olabilir komşuları görürsem sorucam ya da o bakkala sorarım belki o bilir
sebep ne olursa olsun can gitmiş sonuç değişmez tabi☹
Adamın çoluğu çocuğu var mıydı boncuğum
Ayy Allahım yaa. Rabbim kıyamet mi yaklaşıyor noluyorVarmış kuzum 2 tane oğlu varmış sabah ben oraya gidince komşularla konuşmuştuk zaten eşini kardeşini babasını falanda gördüm o feryatlar hala kulaklarımda☹
Ay şuan eşim dediki deprem mi oldu yoo dedim ikimizde şuan yanyana oturuyoruz internete de yazmışlar sallandık diye
Yâ Rabbi Sana emanetiz![]()
Ayy Allahım yaa. Rabbim kıyamet mi yaklaşıyor noluyor
Amin boncuğum aminKesinlikle alametler bunlar
Eşimin dediği doğruymuş a haberde veriyo şuan Manisa'da olmuş 5,4
Rabbim hepimizi korusun![]()