Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napıonuz pammık prensesler :KK34: benım kızım grip oldu o yüzden bakamıyorum onunla ilgileniyorum 😒

Kızlar hayırlı günler dün erken gebelik testi yaptım adetime 8 gün kala bana çizgi var gibi geldi bi bakarmısınız? Kaset tipi olan bu sabah yaptığım öcü testi

2.si bariz belli hadi hayırlısı ama emin olmak için beklemen lazım bazen testlerde de yanlışlık olabiliyor
Bak o kadar üzülüyodun bu ayda da yok diye
O kadar dedim ben ama daha erken belli olmaz hemen üzülme diye
İnşallah vardır

Suyum azaldı 10gün hastanede yattık erken doğum riskim vardı maalesef ama şimdi evdeyiz ve iyiyiz. Denemelere başladıysanız Rabbim hayırlısıyla en güzel zamanda versin kuzum

Geçmiş olsun canım az kalmış şükürki 1 ay daha beklerse doğsa bile bişey olmaz inşÂllah Allah sağlıkla kurtarsın

Merhabalar bende hamile oldugumu yeni ogrendim gecen hafta hic bi belirtim yoktu ama bugun feci mide bulantisi basladi ne yapabilirim hamile arkadaslar yardimci olurmusunuz bide tahminen ne kadar surer bu bulantilar hamilelik boyunca devam edermi ?

Hayırlı olsun bulantılar kaçınılmaz oluyor artan hormon değerlerinden dolayı oluyor yani engel olunamaz en iyi ilacı zaman😕
3 ayın sonuna kadar fazla olur genelde sonrasında azalır veya biter ama sabah bulantıları devam edebilir
Kraker ve ayva iyi gelir bide zencefil
Aç kalırsa miden daha çok bulanır o yüzden aç kalmamaya çalış sabah yataktan kalkmadan önce başucunda kraker bulundur ağzına atarsın hemen. Havasız ortamlarda ve araba gibi sallanan kapalı yerlerde de daha artabilir eğer dışarı çıkmaya mecbur değilsen en güzeli evde yatıp dinlenmek
zamanla geçecek anne olmak böyle işte baştan sona zor 😕

Kızsa baya sürüyor benim deneyimim öyle oldu dört aya kadar sürdü sonrada ağzı tadım hiç gelmedi yerine ta ki 9 oldum düzeldi oda zaten yeterince şişmişdimn :-)

Canım bulantının cinsiyetle alakası yok
Ben oğluma hamileyken aşırı derecede öğürürdüm öyleki bigün öğürmekten dolayı alttan kan bile gelmişti çok zorlanmışım😕
Bi arkadaşım kızına hamileyken hiç bulantısı olmadı başka biri de oğluna hamileyken hiç bulantısı olmadı
Yani bünye meselesi bu
Geçmiş olsun bu arada kızına inşallah iyi olur erken başlamış hastalanmaya😕
En büyük şifası bol bol emzirmek
Sen soğan sarımsak ye sütüne geçsin
doğal antibiyotik etkisi olur
tabi gazı varsa fazla yeme 🙄

Hayırlı olsun bulantılar kaçınılmaz oluyor artan hormon değerlerinden dolayı oluyor yani engel olunamaz en iyi ilacı zaman😕
3 ayın sonuna kadar fazla olur genelde sonrasında azalır veya biter ama sabah bulantıları devam edebilir
Kraker ve ayva iyi gelir bide zencefil
Aç kalırsa miden daha çok bulanır o yüzden aç kalmamaya çalış sabah yataktan kalkmadan önce başucunda kraker bulundur ağzına atarsın hemen. Havasız ortamlarda ve araba gibi sallanan kapalı yerlerde de daha artabilir eğer dışarı çıkmaya mecbur değilsen en güzeli evde yatıp dinlenmek
zamanla geçecek anne olmak böyle işte baştan sona zor 😕
Cok cookk tesekkur ederim gayet aciklayici olmus bilgiler icin cok tesekkur ederim dediklerinin hepsini yapicam cok ssol🙏😊

Bekliyoruz neyapalkm kuzular benim gebelik kesinse adetime 8 gün kala erken gebelik testi ile belli olduğuna göre hangi gün olmuştur

Eklentiler

• A25ED8CA-E72C-4AEF-A4A5-F0DCAE01B79B.png
    A25ED8CA-E72C-4AEF-A4A5-F0DCAE01B79B.png
    410,3 KB · Görüntüleme: 36
Canım bulantının cinsiyetle alakası yok
Ben oğluma hamileyken aşırı derecede öğürürdüm öyleki bigün öğürmekten dolayı alttan kan bile gelmişti çok zorlanmışım😕
Bi arkadaşım kızına hamileyken hiç bulantısı olmadı başka biri de oğluna hamileyken hiç bulantısı olmadı
Yani bünye meselesi bu
Geçmiş olsun bu arada kızına inşallah iyi olur erken başlamış hastalanmaya😕
En büyük şifası bol bol emzirmek
Sen soğan sarımsak ye sütüne geçsin
doğal antibiyotik etkisi olur
tabi gazı varsa fazla yeme 🙄
Sorma boncuk grip oldu cok üzülüyorum 😞

Napıyonuz çiçekler 🌷

Sabahtan beri evle uğraşıyorum mutfağı su bastı tesisatçı geldi fayansı kırdı doğalgazın sıcak su borusu delinmiş bi sürü su çıktı yerler leş gibi oldu bidaha silicem yemekde yapamadım açım😑
ama bunu bile düşünemeyecek kadar moralim dibe düştü adet oluyorum
yine uğraşlarım fos🥺 sen napıyosun

Sabahtan beri evle uğraşıyorum mutfağı su bastı tesisatçı geldi fayansı kırdı doğalgazın sıcak su borusu delinmiş bi sürü su çıktı yerler leş gibi oldu bidaha silicem yemekde yapamadım açım😑
ama bunu bile düşünemeyecek kadar moralim dibe düştü adet oluyorum
yine uğraşlarım fos🥺 sen napıyosun
Yaaaa çok geçmiş olsun kuzum ya nasıl su bastı ki. Evde mi yoktun 😢😢

bebişim ne desem boş. Üzülme desem yine üzüleceksin. Hepimiz aynı günlerden geçiyoruz. Üzülebildiğin kadar üzül. Son üzülmen olur inşallah 🙏🏻

Yaaaa çok geçmiş olsun kuzum ya nasıl su bastı ki. Evde mi yoktun 😢😢

bebişim ne desem boş. Üzülme desem yine üzüleceksin. Hepimiz aynı günlerden geçiyoruz. Üzülebildiğin kadar üzül. Son üzülmen olur inşallah 🙏🏻

Çok mantıklı konuştun canısı aynen öyle kalbe söz geçmez🥺 amin hepimiz için
İnşÂllah en kısa zamanda seninde güzel haberini alırım burda birkaç kişi kaldık zaten☹ sağol balım mutfak masasının altı yerler su içindeydi gece oldu sabah baktım yollukda komple ıslanmış makinaya attım kombi masanın orda zaten fayans diplerinden su geliyordu adam geldi fayansı kırdı epey uğraştı borudan su fışkırıyo baktık ordanmış şimdilik boruyu değiştirdi bakalım bi sıkıntı çıkmaz inşÂllah

Back