- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.041
Napıonuz pammık prensesler
benım kızım grip oldu o yüzden bakamıyorum onunla ilgileniyorum ![Unamused face :unamused: 😒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f612.png)
![KK34 :KK34: :KK34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![Unamused face :unamused: 😒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f612.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hayırlı günler dün erken gebelik testi yaptım adetime 8 gün kala bana çizgi var gibi geldi bi bakarmısınız? Kaset tipi olan bu sabah yaptığım öcü testi
Suyum azaldı 10gün hastanede yattık erken doğum riskim vardı maalesef ama şimdi evdeyiz ve iyiyiz. Denemelere başladıysanız Rabbim hayırlısıyla en güzel zamanda versin kuzum
Merhabalar bende hamile oldugumu yeni ogrendim gecen hafta hic bi belirtim yoktu ama bugun feci mide bulantisi basladi ne yapabilirim hamile arkadaslar yardimci olurmusunuz bide tahminen ne kadar surer bu bulantilar hamilelik boyunca devam edermi ?
Kızsa baya sürüyor benim deneyimim öyle oldu dört aya kadar sürdü sonrada ağzı tadım hiç gelmedi yerine ta ki 9 oldum düzeldi oda zaten yeterince şişmişdimn![]()
Rabbim yardimcimiz olsun o halde ne diyimKızsa baya sürüyor benim deneyimim öyle oldu dört aya kadar sürdü sonrada ağzı tadım hiç gelmedi yerine ta ki 9 oldum düzeldi oda zaten yeterince şişmişdimn![]()
Cok cookk tesekkur ederim gayet aciklayici olmus bilgiler icin cok tesekkur ederim dediklerinin hepsini yapicam cok ssolHayırlı olsun bulantılar kaçınılmaz oluyor artan hormon değerlerinden dolayı oluyor yani engel olunamaz en iyi ilacı zaman
3 ayın sonuna kadar fazla olur genelde sonrasında azalır veya biter ama sabah bulantıları devam edebilir
Kraker ve ayva iyi gelir bide zencefil
Aç kalırsa miden daha çok bulanır o yüzden aç kalmamaya çalış sabah yataktan kalkmadan önce başucunda kraker bulundur ağzına atarsın hemen. Havasız ortamlarda ve araba gibi sallanan kapalı yerlerde de daha artabilir eğer dışarı çıkmaya mecbur değilsen en güzeli evde yatıp dinlenmek
zamanla geçecek anne olmak böyle işte baştan sona zor![]()
Cok cookk tesekkur ederim gayet aciklayici olmus bilgiler icin cok tesekkur ederim dediklerinin hepsini yapicam cok ssol![]()
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallahRica ederim ne demekAllah sağlıkla kavuştursun
Bizlerede duanda yer verirsen seviniriz kardeşim....
Son 40 gün kaldı zaten inşallah sıpa zamanında gelir kuzum.Geçmiş olsun canım az kalmış şükürki 1 ay daha beklerse doğsa bile bişey olmaz inşÂllah Allah sağlıkla kurtarsın
adı ne olacak bakalımSon 40 gün kaldı zaten inşallah sıpa zamanında gelir kuzum.
Onu ben anlamam valla kuzumBekliyoruz neyapalkm kuzular benim gebelik kesinse adetime 8 gün kala erken gebelik testi ile belli olduğuna göre hangi gün olmuştur
Sorma boncuk grip oldu cok üzülüyorumCanım bulantının cinsiyetle alakası yok
Ben oğluma hamileyken aşırı derecede öğürürdüm öyleki bigün öğürmekten dolayı alttan kan bile gelmişti çok zorlanmışım
Bi arkadaşım kızına hamileyken hiç bulantısı olmadı başka biri de oğluna hamileyken hiç bulantısı olmadı
Yani bünye meselesi bu
Geçmiş olsun bu arada kızına inşallah iyi olur erken başlamış hastalanmaya
En büyük şifası bol bol emzirmek
Sen soğan sarımsak ye sütüne geçsin
doğal antibiyotik etkisi olur
tabi gazı varsa fazla yeme![]()
Sorma boncuk grip oldu cok üzülüyorum![]()
Napıyonuz çiçekler![]()
Yaaaa çok geçmiş olsun kuzum ya nasıl su bastı ki. Evde mi yoktunSabahtan beri evle uğraşıyorum mutfağı su bastı tesisatçı geldi fayansı kırdı doğalgazın sıcak su borusu delinmiş bi sürü su çıktı yerler leş gibi oldu bidaha silicem yemekde yapamadım açım
ama bunu bile düşünemeyecek kadar moralim dibe düştü adet oluyorum
yine uğraşlarım fossen napıyosun
Yaaaa çok geçmiş olsun kuzum ya nasıl su bastı ki. Evde mi yoktun
bebişim ne desem boş. Üzülme desem yine üzüleceksin. Hepimiz aynı günlerden geçiyoruz. Üzülebildiğin kadar üzül. Son üzülmen olur inşallah![]()