Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya gelemedim baya bi korunmadık ama hamilelikte olmadı malesef nasip 🤷🏻‍♀️😂 nasılsınız nasıl gidiyo
Olsun senin iki tane kızın vardı demi. Rabbim onların acısını göstermesin 😘😘

bi kaç doğum yapan arkadaşlarımız var Birden çok çokta bebiş bekleyenler var. Bizde daha tık yok 😂

Herkese hayırlı geceler tekrardan ben geldim uzun bi aradan sonra kaldığımız yerden devam nasılsınız kızlar 😂🙏

Kız sen nerelerdesin ya aşkolsun haber vermeden gittin bişey mi oldu diye düşündüm
Uzun süre adın listedeydi hatta karşısına "İnşallah birgün döner" diye yazmıştım☺
Nasılsın iyimisin ? Kızların nasıl?
Nüfusta artış var mı? 😍
Kaç kere son girişine baktım "17 Haziran" dı hep bak aklımda bile kalmış🤗

Kızlar hayırlı günler dün erken gebelik testi yaptım adetime 8 gün kala bana çizgi var gibi geldi bi bakarmısınız? Kaset tipi olan bu sabah yaptığım öcü testi

Eklentiler

• E04C5BB0-3C1E-4762-B279-7765096BD941.jpeg
    E04C5BB0-3C1E-4762-B279-7765096BD941.jpeg
    71,7 KB · Görüntüleme: 45
  • image.jpg
    image.jpg
    129,5 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar hayırlı günler dün erken gebelik testi yaptım adetime 8 gün kala bana çizgi var gibi geldi bi bakarmısınız? Kaset tipi olan bu sabah yaptığım öcü testi
Erken gebelikte göremedim ama diğerinde çok belli😍😍 ilk 5 dk da mı çıktıııı gözünüz aydın😍😍😍😇

Bende sizi özledim bebişimmmm. Naberrrr nasılsın bebiş nasıl az kalmış doğuma 😍😍
İyi kuzum ya evet bebiş geçen hafta biraz korkuttu bizi ama şimdi çok şükür iyiyiz son zamanlar artık hazırlıkları yapıyorum. Şafak sayıyoruz. Sende ne var ne yok hazırlıklar başladı mı😉🤭

İyi kuzum ya evet bebiş geçen hafta biraz korkuttu bizi ama şimdi çok şükür iyiyiz son zamanlar artık hazırlıkları yapıyorum. Şafak sayıyoruz. Sende ne var ne yok hazırlıklar başladı mı😉🤭
Nasıl korkuttu kız😱

isim belli miydi sizin😍 bende bu ay denedim tırt çıktı önümüzdeki maçlara bakacağız 😂

Nasıl korkuttu kız😱

isim belli miydi sizin😍 bende bu ay denedim tırt çıktı önümüzdeki maçlara bakacağız 😂
Suyum azaldı 10gün hastanede yattık erken doğum riskim vardı maalesef ama şimdi evdeyiz ve iyiyiz. Denemelere başladıysanız Rabbim hayırlısıyla en güzel zamanda versin kuzum

Merhabalar bende hamile oldugumu yeni ogrendim gecen hafta hic bi belirtim yoktu ama bugun feci mide bulantisi basladi ne yapabilirim hamile arkadaslar yardimci olurmusunuz bide tahminen ne kadar surer bu bulantilar hamilelik boyunca devam edermi ?

Suyum azaldı 10gün hastanede yattık erken doğum riskim vardı maalesef ama şimdi evdeyiz ve iyiyiz. Denemelere başladıysanız Rabbim hayırlısıyla en güzel zamanda versin kuzum
aman sağlıkla doğru zamanda gelsin bebiş kuzum. Aynen bakalım bizim nasibimiz ne zaman 😍
Merhabalar bende hamile oldugumu yeni ogrendim gecen hafta hic bi belirtim yoktu ama bugun feci mide bulantisi basladi ne yapabilirim hamile arkadaslar yardimci olurmusunuz bide tahminen ne kadar surer bu bulantilar hamilelik boyunca devam edermi ?
Bilgim yok ama hayırlı olsun demek istedim 😍

Cok tesekkur ederim canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah🙏
Kızsa baya sürüyor benim deneyimim öyle oldu dört aya kadar sürdü sonrada ağzı tadım hiç gelmedi yerine ta ki 9 oldum düzeldi oda zaten yeterince şişmişdimn (:

Back