- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.101
Ahhh içim kıyıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nabayım bacooo bildiğin gibi sen nabıonSen nörüyon bacım senle konuşak
Deprem hissedildi sizde hissettiniz mi
Sakarya canım burdada salladıBen hissetmedim eşim hissetmiş nasıl olduysa . Sen nerdeydin
EVwt canımErken gebelikte göremedim ama diğerinde çok belli ilk 5 dk da mı çıktıııı gözünüz aydın
Uzun bi süredir bakmıyodum buraya, anneler çoğalmış hamişler çoğalmış maşallah Hala beklemede olan bizler bi avuç kalmış üzüldüm hatta bat tarihi göremedim sanırım ben gibi pes etti hepsi, nasip
Ben pes ettim. Net.
Adet tarihi hesaplama ovulasyon testleri VS ugrasmıcam en azından hepsi hayatımda gerginlik sebebi normal akısa uyum saglayamıyorum cinsel ılıskı de aynı sekılde istemedıgım zamanlarda oluyomus gıbı hissediyorum ve o anlarda zevk almıyorum o yuzden eski mutlu sıradan hayatıma dönüş yapmak istiyorum.Her ay adet görüp sil baştan başlamak çok zor biliyorum ama ben inanıyorumki birgün inşâAllah bizlerde hamile kalacağız♥
Adet tarihi hesaplama ovulasyon testleri VS ugrasmıcam en azından hepsi hayatımda gerginlik sebebi normal akısa uyum saglayamıyorum cinsel ılıskı de aynı sekılde istemedıgım zamanlarda oluyomus gıbı hissediyorum ve o anlarda zevk almıyorum o yuzden eski mutlu sıradan hayatıma dönüş yapmak istiyorum.
hayirli cumalar kizlar..biz de bu ay katıldık hamile kalnak isteyenler kervanina..hayirli olur insallah..rabbim hepimizin gönlüne gore versin..bende bu ay bekleyis icinde olacagim heyecanimiz ve umidimiz bir olsun..@Mavi Boncugumm benide ekleyebilirsin artik. bat 12 subat..
olabilir cnm ..ama ben aktif olurum ya artık burdayim insallah..malum bi beklenti var artik hakkimizda hayirlisi olsun ins.senin bat ne zamqn?Hayırlı cumalar canım aminn ekleyeyim kimse bat vermiyor artık sen ver bari:)
Bi zamanlar gümbür gümbürdü burası
Sürekli güncellerdim bat listesini ama millet bıktı sanırım
olabilir cnm ..ama ben aktif olurum ya artık burdayim insallah..malum bi beklenti var artik hakkimizda hayirlisi olsun ins.senin bat ne zamqn?
amin cnm insallahBenimki değişiyo canım 20'si diyorum ama birkaç gün oynayabiliyo
Hayırlısı olur inşÂllah hakkımızda...