Melegın dıyet seruvenı

Ben de nette falan baktım bi de instagram hesabını takip ediyorum geri dönüşleri paylaşıyor falan. Aklımı çeldi. İçin kilo verin demiyor zaten. Diyetiniz ve sporunuzda metobolizma hızlandırır diyor..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşbulduk.. Şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartılınca yazarım.. 97 kiloyla başladım 2 hafta önce bakalım nasıl gidecek.. Şaka gibi 97.. Sanki başka birinden bahsediyorum..😊
Bugün sabah uyanır uyanmaz İngiliz karbonatlı 2 koca bardak su içtim,,
Yarım saat sonra bir haşlanmış yumurta ve bir kasenin içine yulaf kepeği ve ezmesi karıştırıp,çiğ fındık,ceviz,kuru kayısı,kuru erik,tarçın,süt ekleyerek kahvaltı yaptı yaptım..
Arada yine karbonatlı su içtim
Öğlen ton balıklı yeşil salata yedim
Arada karbonatlı su
Akşam bir salatalık ve evde kendi yaptıgım yoğurttan bir kase yedim..
Yatmadan önce yine karbonatlı suu 😉
Bende durum budur.. 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

menüm
sabah
tost kaşar domates
zeytin

öğlen
ketçaplı makarna

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
1 minik ince dilim ekmek

3 litre su 3 yeşilçay

kızlar ara yazmadığıma bakmayın şekerler çikolataları patlattım gitti ama yarın tam gaz devam..

Bende bir diyetzede olarak gunluk menumu ekliyorum
Sabah sekersiz cay 2dilim ekmek kk peynir domates kahvalti gec oldugu icin oglede 2peynirli cizi kraker
Ara 3galeta
Akdsam 3kofte kadar kofte az yagli salata 2dilim ekmek
Gece 2tane kuru incir 8bardak su

Sabah sekersiz cay 2dilim ekmek kk peynir domates kahvalti gec oldugu icin oglede 2peynirli cizi kraker
Ara 3galeta

canım akşamki ekmekte çok fazla olmuş ekmeği sadece sabah ve öğlen tüketmelisin öğlende abartmamak jakaydıyla sadece 1 minik ince dili yersen eğer..bu ara da hoşgeldin kilon felan kaç kaç yaşındaın seni bıraz tanıyalım..:KK34:

Son düzenleme:
Hoşbulduk.. Şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartılınca yazarım.. 97 kiloyla başladım 2 hafta önce bakalım nasıl gidecek.. Şaka gibi 97.. Sanki başka birinden bahsediyorum..😊
Yarım saat sonra bir haşlanmış yumurta ve bir kasenin içine yulaf kepeği ve ezmesi karıştırıp,çiğ fındık,ceviz,kuru kayısı,kuru erik,tarçın,süt ekleyerek kahvaltı yaptı yaptım..
Arada karbonatlı su
Bende durum budur.. 😉

Canm bu ingiliz karbonatı nasıl birşey işe yarıyormu

Tesekkür ederim cnmm
Bana leslie hakkında bilgi verebilirmisin bide bisey daha yazmıssınz ama ısmını hatırlaymadım smdi ikisini de acıklarmsn

leslie yürüyüş canım evde yürüyüş yapıyorsun kışın dışarı çıkamadığım için bunu çok yaptım ben ve çokta işe yaradı youtubeden leslie sensone 3 mil var 45 dakikalık bişey.. jillian da çok iyi çok güzel inceltiyor insanı ama bıraz daha kilo verince onu yapmak daha iyi sen kaç kiloydun kaç olmak istiyordun..

İngiliz karbonatlı normal bildiğimiz karbonat,,eczanede satılıyo 4 lira. Marketteki de oluyo ama eczane daha güvenilir.. Vücudu alkali hale getirmek için içiliyor.. Asit çözülümü ve atılımı için.. Tabi bunu benim anlatmam doğru olmaz.. Karbonat ve alkali diyet konularıyla Google'dan bulabilirsin,klübümüzde de var bilgiler,ordan daha sağlıklı ve detaylı bilgi edilebilirsiniz ..

leslie yürüyüş canım evde yürüyüş yapıyorsun kışın dışarı çıkamadığım için bunu çok yaptım ben ve çokta işe yaradı youtubeden leslie sensone 3 mil var 45 dakikalık bişey.. jillian da çok iyi çok güzel inceltiyor insanı ama bıraz daha kilo verince onu yapmak daha iyi sen kaç kiloydun kaç olmak istiyordun..

Jillian nasıl birsey peki ?
Ben 66 kiloydum suan 62 yim ( 4gündür tartılmıyorum ) ilk hedefim 58 boyum ise 1.72

Ben 66 kiloydum suan 62 yim ( 4gündür tartılmıyorum ) ilk hedefim 58 boyum ise 1.72

jillian çok güzel sıkılaştıeıyor canım youtubeden bak onada Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi bunu yaz bi bak istesen tavsiye derim senin işine yarar bence sen bunu yap zaten kilon yok sıkılaşmak için bunu yap

jillian çok güzel sıkılaştıeıyor canım youtubeden bak onada Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi bunu yaz bi bak istesen tavsiye derim senin işine yarar bence sen bunu yap zaten kilon yok sıkılaşmak için bunu yap

Tamamdır cnm bakıcam cok tesekkürlerrr:KK3:

Melek ablaa topigin hayırlı olsun :-*
Ben de buradan devam ederim artık.. Sınav yaklasiyo diye saldım ama leslie'ye tekrar başladım çok şükür..
Inşallah hep birlikte çıtır olucazz ! :-)

Günaydııııınnn herkese 😉 karbonatlı su içildi ,, birazdan kahvaltııı!!... 😉 kolay gelsiinn 👍

28 yasindayim 2 yasinda oglum var 165cm 69kg hedef 60 zararli ve guzel olan herseyi sigara ve alkol haric seviyorum kolay kg alir zor veririm

tamam canım 9 kılo verılcek kılo oda hıc sorun deıl sımdı sana ornek bır menu ıle zararlı seylere karsı kılo vermenı sekteye ugratmıcak alternetıfler yazıcam

ornek menu

sabah
2 dılım tam bugday yada cavdar ekmegı
peynır cesıtlerı kısıtlama yok
6-7 zeytın
yumurta
sekersız cay ( ben splenda tatlandırıcı kullandım doktorun tavsıyesıyle )

ara
2-3 cevız yada yogurt yada salatalık

oglen
ızgara et urunu ( sınır yok ancak ya ızgara yda haslama olucak)
salata yada yogurt

ara
ılk aradakı yıyeceklerden donusumlu yıyebılırsın

aksam
6-7 kasık sebze yemegı
salata yada yogurt

mutlaka gunde 3 lt su ve 1-2 kupa yesılcay

bde zamanın varsa gunde 30 dak tempolu yurudunmu en cok 1,5-2 ayda kılolar ucar gıder

tatlı cektı canın dıyelım kuru kayısı arasına cevız koyup yıyebılır yada cartedore nın lıght dondurmasından haftada 2-3 kez 50 gram kadar yıyebılır lıght kola ıcebılırsın bunlar tatlı ıhtıyacını gıderır :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Merhaba Melekçim :KK3: 20 kilo nasıl gitti detayları yazıcakmısın :KK8:

canım oncelıkle hosgeldın :KK54::KK54::KK54::KK54:

yukarda yazdıgım menuye uygun beslendım ve dusunkı ben pko hastasıyım zor kılo vermeme ragmen verdımse herkez verır . hamurısı tatlı hersey makarna pılav dan uzak durdum gunde 3 lt su ıctım cok oenmlı bu ayrıntı ve 30 dakıka tempolu yurudum ve 4,5 ayda 20 kılo uctu gıttı canım :KK34::KK34::KK34:

tek lazım olan kararlılık ve ıstıkrar gerısı ınankı gelıor ve aylarca zararlı seylerden uzak kalmama degdı ınan :KK31::KK31::KK31:

Tabii hemen bahsedeyim kendimden konuyla alakalı olarak.. Bir yıl önce kötü bir ameliyat sonrası bozuk bi psikoloji,,Antideprasanlar ,,bozulan trioid hormonlarında birlikte tam 20 kilo aldım ..10 da fazla vardı zaten etti 30 :44: yani durum biraz zorlu... Bakalım sizlerinde desteği ve motivasyonuyla iyi olacak inşallah..zaten iki haftadır diyetteyim tartışmadım ama kıyafetler bollaşmaya büzgü büzgü olmaya başladı bile.. Su kaybının dışında giden kilo var farkındayım çünki daha öncede de. Denetiminde kilo vermişliğim var,,denetimsizde var.. :KK1: böyle işte.. Takipteyim .. 😉

canım baslamak bıtırmenın kesınlıkle yarısı bızımle bırlıkte burda devam et bak gor hedefıne ulasıcaksın:KK34::KK34::KK34:

Kızlarrr iyi aksamlar anca yazabilıyorum :)
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz:26:

Bugünkü menüm:
Sosisli yumurta
Beyaz peynir
Yeşil çay

Ara :
İki minik parça bitter ( regli ödülü)
20 gr badem

Aksam:
Dısarda tavuk parcacıkları yedim popeyesin biliyosunuzdur( but ve parca tavuk) kızartma dicem buna mecburen
Ayran

23 puanla günü kapatmısım :KK16:

Ekmeksiz geçirdiğim bir gün dahaa:KK24: :KK9:

bebegım eklegı ıkı dılım de olsa sabahları yemeye calısırsan cok guzel olur ondan alacagın vıtamınlerıde alman lazımkı ılerde yedıgınde kılo yapmasın sana :KK34::KK34::KK34:

menüm
sabah
tost kaşar domates
zeytin

öğlen
ketçaplı makarna

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
1 minik ince dilim ekmek

3 litre su 3 yeşilçay

kızlar ara yazmadığıma bakmayın şekerler çikolataları patlattım gitti ama yarın tam gaz devam..

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: sekermı cıkılatamııı kulaa naadar guzel ama bana bı okadarda uzak gelıo :KK19::KK19::KK19:

Ben de geldim iyi geceleri :KK66:
Bugün menüm
Sabah
Sabahlarım fıxtır tostumu yapar maydonozumu alır ıse gıderım

Ara
7 tane badem

Öğle
Et sote
Bıraz salata bı çatal

Ara
Cevız

Ara
Yesıl elma

Aksam
3 kasık pırasa yemegı
Domates ve salatalık sovus

Az önce
Yağsın süt ictim

Gün içinde bol çay ve 2 Lt su

harıka bır menu bayıldımmmm :nazar::nazar::nazar:

Bir de bişi sorucam bu hande Polat'ın fittea çayını duyan var mıııı ???

Ben de nette falan baktım bi de instagram hesabını takip ediyorum geri dönüşleri paylaşıyor falan. Aklımı çeldi. İçin kilo verin demiyor zaten. Diyetiniz ve sporunuzda metobolizma hızlandırır diyor..

merak ettım bak sımdı nasıl bır caykı o :26::26:

Arada karbonatlı su
Bende durum budur.. 😉

canım 97 kılo olamn buyuk avantaj kılo nekadar coksa vermek o kadar kolaylasıor menum guzel ama az olmus et ve sebzede yemelısın yoksa vucudun azyemeye alıstımı normal yedıgın an kılo alırsın canımcım :KK34::KK34::KK34:

Ara 3galeta

Tesekkür ederim cnmm
Bana leslie hakkında bilgi verebilirmisin bide bisey daha yazmıssınz ama ısmını hatırlaymadım smdi ikisini de acıklarmsn

Melek ablaa topigin hayırlı olsun :-*
Ben de buradan devam ederim artık.. Sınav yaklasiyo diye saldım ama leslie'ye tekrar başladım çok şükür..
Inşallah hep birlikte çıtır olucazz ! :-)

Günaydııııınnn herkese 😉 karbonatlı su içildi ,, birazdan kahvaltııı!!... 😉 kolay gelsiinn 👍

canım baslamak bıtırmenın kesınlıkle yarısı bızımle bırlıkte burda devam et bak gor hedefıne ulasıcaksın:KK34::KK34::KK34:

bebegım eklegı ıkı dılım de olsa sabahları yemeye calısırsan cok guzel olur ondan alacagın vıtamınlerıde alman lazımkı ılerde yedıgınde kılo yapmasın sana :KK34::KK34::KK34:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: sekermı cıkılatamııı kulaa naadar guzel ama bana bı okadarda uzak gelıo :KK19::KK19::KK19:

harıka bır menu bayıldımmmm :nazar::nazar::nazar:
evet çıkılata mıkılata dün gelene kadar banada çok uzaktı aklımdan geçmemişti ama bi baktım çıkılata ooooooo dedim yedim bayadır yememiştim 2 ay olmuştu yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama şimdi kaldığım yerden aynen devammm:KK8::KK8::KK8:

tum kızcelerıme kucak dolusu gunaydınlar :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

yenı gelen arkadaslarımada ayrıca gunaydın ve hosgeldınızlerrr:KK19::KK19::KK19:

veee pazar gunku odemı bugun daha yenı atmıs olmanın huzuruyla dunku menumu paylasıyorum yavru kuslarımmm

sabah
1 dılım tam bugday7 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0p

ara
yok

oglen
tavuk but haslama 0 p
yesıllık 5 p

ara
peynır 1 p

aksam
canım bısı ıstemedı 1 adet havuc yedım sadece 5 p

2,5 lt su 1 kupa yesılcay

20,5 P ILE GUnu kapamısım

evet çıkılata mıkılata dün gelene kadar banada çok uzaktı aklımdan geçmemişti ama bi baktım çıkılata ooooooo dedim yedim bayadır yememiştim 2 ay olmuştu yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama şimdi kaldığım yerden aynen devammm:KK8::KK8::KK8:

aman arada olur ılknurcum bende pazar gunu pasta yemek zorunda kaldım bılıosun ha benım yememem lazımdı ama mecbur kaldım :KK51::KK51::KK51:

X