Melegın dıyet seruvenı

hayırlı cumalar fıstıklar bildirim..

geçen hafta 71.100

bu hafta 70,500

giden 600

detoksla 300 gr gitti yeni yeni şişkinliğii atıyorum..

Bu arada kızlar bu sıralar çok yoğunum çok şimdi sezon zamanı o yüzden eskisi kadar girmeiyorum:KK50::KK50:
Dün menünü yayınlamadım çünkü akşama kadar her eşy yolundaydı yalnız eşim yemeğe çıkalım diyince yemeğe gittik..Dikkat edemedim ne yazakki
Ama yarım saat kadar yürüdüm 3 kupa yeşil çayımı 3 litre suyumu içtim .. Sabah da ödem çok durmasın diye maydanoz suyu kaynqatmıştım onu içtim.

Onun dışın da dün zaten çok gergindim ben zatene vimd ekahvaltı eden biriyim ama burda eden arkadaşalr için uyarı geldi:KK47: Yok kahvaltı etmecekmişik makyaj yapılamayacakmışık saateleri içeirsinde sohbet etmiyecekmişik disiplinli olmacamışık gibi bir şey ler
Her şey usulune göre olackalarsa o zman bnm sgkada olan hakalrımıda versinler diye söllendim bende 45 saat çalışma hakkımı resmi günlerde çalışmama hakkımı versinler ama nerde 23 nisan çalış 1 mayıs çalış cumartesi akşama akdar çalış köle arıyorla kendileirne
:KK47::KK47:

Son düzenleme:
kızlaarr çikolata mide ağrısı yapar mı ??

diyet falan bozduğumdan değil ama uzun aralıklarla ağzıma bi tane attığım falan oluyor ama ardından midem ağrıyor :KK5::KK5:

gunaydın kızcelerımmmmm

bıldırırımım soyle

gecenn hafta : 77,600
bu hafta : 76,800

gıden: 800 gr :21::21::21::21:

Gunaydin gelecegin citirlari
başlangıç : 69
geçen hafta:68.200
bu hafta:67.100
Mutluyum hem de cok

Herkese Günaydın :KK16::KK16:

Başlangıç:67
Geçen hafta :56.200
Bu hafta:56 kiloyum

hayırlı cumalar fıstıklar bildirim..

geçen hafta 71.100

bu hafta 70,500

giden 600

detoksla 300 gr gitti yeni yeni şişkinliğii atıyorum..

Maşallahh :nazar::KK9:
eee ilk bildirim benden gelsin ne de olsa sabitim :nazar::nazar:

başlangıç : 55
geçen hafta:53
bu hafta:53

spor:revoflex

Olsun canım almaktan iyidir, hem senin fazlalığın yok ki :KK34:

Benim pazartesi 1 hafta olacak. Pazar tartılmayı düşünüyordum. Galiba cumaları bildirim yapılıyor. Menülerimi bildiremiyoruö çok yoğun çalışıyorum. Bu hafta 1 kg a bile razıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada kilo almamın ana nedeni iş dolayısıyla urfaya taşınmış olmam. O kadar lezzetli ki yemekleri. Artık ekmeksiz yiyeceğim kebapları etleri.bir de isot koyuyorlar herşeyin içine o da iştah açıyor. İşim çok zor :KK43:

Benim pazartesi 1 hafta olacak. Pazar tartılmayı düşünüyordum. Galiba cumaları bildirim yapılıyor. Menülerimi bildiremiyoruö çok yoğun çalışıyorum. Bu hafta 1 kg a bile razıyım

Bu arada kilo almamın ana nedeni iş dolayısıyla urfaya taşınmış olmam. O kadar lezzetli ki yemekleri. Artık ekmeksiz yiyeceğim kebapları etleri.bir de isot koyuyorlar herşeyin içine o da iştah açıyor. İşim çok zor :KK43:

1 kilio bile razıyım deme canım o 1 kilo vermek çok kilo .. Benim görümcemde urfada eşinin işi dolasıyla evlendi orada yaşıyor Çok güzel yemekeleri varmış oranın en çok patlican yemekleri oluyormuş oranın evet canım kebaplarını falan kesinlikle ekmek siz yemen lazım
Merhaba çıtırlarr :KK16:

geçen hafta: 63,2
bu hafta: 63,2

sabit kalmışım bu hafta :KK14:
Olsun canım önümüzdeki hafta daha fazla verirsin

Bu arada kızlar bu sıralar çok yoğunum çok şimdi sezon zamanı o yüzden eskisi kadar girmeiyorum:KK50::KK50:
Dün menünü yayınlamadım çünkü akşama kadar her eşy yolundaydı yalnız eşim yemeğe çıkalım diyince yemeğe gittik..Dikkat edemedim ne yazakki
Ama yarım saat kadar yürüdüm 3 kupa yeşil çayımı 3 litre suyumu içtim .. Sabah da ödem çok durmasın diye maydanoz suyu kaynqatmıştım onu içtim.

Onun dışın da dün zaten çok gergindim ben zatene vimd ekahvaltı eden biriyim ama burda eden arkadaşalr için uyarı geldi:KK47: Yok kahvaltı etmecekmişik makyaj yapılamayacakmışık saateleri içeirsinde sohbet etmiyecekmişik disiplinli olmacamışık gibi bir şey ler
Her şey usulune göre olackalarsa o zman bnm sgkada olan hakalrımıda versinler diye söllendim bende 45 saat çalışma hakkımı resmi günlerde çalışmama hakkımı versinler ama nerde 23 nisan çalış 1 mayıs çalış cumartesi akşama akdar çalış köle arıyorla kendileirne
:KK47::KK47:

EVet cıgdemcım ısyerlerınde bole aptal sapsal seyler solerler ıs hakları tam ode o zaman demeye geldımı kacıcak delık ararlar :KK47::KK47::KK47:

MEelek Bu pazar Detoksu yapacaksın demi

canım evet pazar gunu yapıcam :KK76::KK76::KK76:

bilemiyorum canım regelim ya ondan sanırım şu ara şişkinlik var yavaş yavaş atıyor..

olsuyn 300 gr da guzelkı :KK34:

Melek nerelerdesin

pc lerde bakım vardı gıremedım canım :KK24:

Kızlar Selam herkese
Kilo bildirimimi yapacam sabah giremedim işgüçten mütevellit...
Sabah tarıldım 56.0 geçen haffta nötrdü 56,4 yani 400 gr gitmiş ammma velakin az önce tartıldım 57 geldim ne iş anlamadım...canım sıkıldı :KK50::KK50::KK50: çünkü sabah ve akşam arasında tartıldığımda 200-300 gr oynardı enfazla.gerçi dün bir okulun kermesi vardı arkadaşımın ablasının çalıştığı okul olunca ondan bundan alalım derken baya bişey yemişim :KK43:((( karbonhidrat bana yaramıyo şişkinlik yaptı sanırım.şimdi düşünüyorum şu iki günlük detoksu yapsammı.birde yağsız ayran yerine normal ayran olmazmı.

Iyi geceler hatunlar!
Menüm

Kahvaltı
1dilim kızarmış ekmek
Üzerine biraz tereyağı
2-3 ince dilim salam
1 kk peynir
4-5 zeytin
1 bardak çay

Öğle
1 kase çorba
1 küçük porsiyon yoğurtlu yumurtalı ıspanak

Ara
Biraz meyveli yoğurt

Akşam
2 kaşık pilav
3-4 küçük kare fırın patates
5-6 parça et (kuşbaşından biraz büyük parçalar)
Bol salata

Şu an kendimi aç hissediyorum hala, e akşam yemeğinin üzerinden 5-6 saat geçti haliyle, hemen uyuyayım bir şeyler tikinmadan :KK70:

Sol kulağım ağrıyor hala eniştem doktor ona sordum iltihap olmalı dedi, antibiyotik verdi, sabaha daha iyi olurum inşallah.. Bir daha banyodan sonra dışarı çıkmak mı aslaa! Günlerim zehir oldu adeta.. :KK43:

Son düzenleme:
X