Melegın dıyet seruvenı

Bugünkü Menüm
2 kaşık yulaf ezmesini 2 kaşık yoğurt 1 talı kaşığı çörek otu karıştırıp yedim

Ara
2 tane Fındık
Yarım Ceviz

Öğle
1 kepçe Tarhana Çorbası
Ton balıklı Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Zeytniyağlı fasulye
Salata

Ara
Nescafe

3 Litre Su
3 kupa Yeşil Çay
:nazar::nazar::nazar: HARIKAAA

Recellezi menü nerde bakıyorsun sadece :KK4:

gözünden de bişi kaçmıyoo hatunun :KK1::KK1:

ya tam yazıcam telefon çalıyor görevim değişti yeni yeni işlerim başıma bela oldu bir doğru düzgün yazamıyorum..

sabah
bir tost
2 salam
maydonoz
şekersiz çay

ara
2 ceviz
2 kayısı

öğle
bi tane lahmacun (biliyorum yememem lazım ama artık burda ne yiycem derdinden bıktım)

ara
ceviz, muz

akşam
allah kerim :KK35::KK35::KK35:

şimdiye kadar bol bol şekersiz içecek
ve 3 su şişesi (0,5 lt) su ve soda

ya tam yazıcam telefon çalıyor görevim değişti yeni yeni işlerim başıma bela oldu bir doğru düzgün yazamıyorum..

sabah
bir tost
2 salam
maydonoz
şekersiz çay

ara
2 ceviz
2 kayısı

öğle
bi tane lahmacun (biliyorum yememem lazım ama artık burda ne yiycem derdinden bıktım)

ara
ceviz, muz

akşam

RECELLLL oglen yemıssın lahmacunu bısıcık olmaz aksama salata yersın olur bıter:nazar::nazar::nazar:

sabah
bir tost
2 salam
maydonoz
şekersiz çay

ara
2 ceviz
2 kayısı

öğle

ara
ceviz, muz

akşam

Yeni işler yeni işelr birde maaşlar değişse işler yüklendikçe:KK36:lahmacunun dışında menün güzel canım Revoflex devam ama

Merhabaa :KK16:

Menüm :KK56:

Kahvaltı
1 kase müsli

Öğle
1 adet kaşarlı tost
4 adet sosis

Akşam
Anneanneme gidicem birazdan, dikkat edicem :KK34:

Ara öğün yapmadım, acıkmadım pek, şu an bile aç hissetmiyorum kendimi..

Su: içemiyorum, midem çok bulanıyo yine, neden böyle anlamıyorum :KK5:
Spor: yok :KK20:

Çok saldım bu ara yine :KK43:

Arkadaşlar bu su icme konusunda birsuru rivayetler war.normalde kisin bile 3 litrere su icerim ama duydugums gore suyu belli aralıklarla icmek gerek diye duydum aksi takdirde cok afedersiniz tuvalete gidip gelirsiniz diye duymustum ve belli saatlerd e içmeye çalışınca 2,5 Litreden fazla icemiyorum bazende 2 litre iciyorum..siz nasil iciyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim.acaba ust uste uc litreyi içince zayıflama ya faydasi olu yu or mu olmuyor mu

Arkadaşlar bu su icme konusunda birsuru rivayetler war.normalde kisin bile 3 litrere su icerim ama duydugums gore suyu belli aralıklarla icmek gerek diye duydum aksi takdirde cok afedersiniz tuvalete gidip gelirsiniz diye duymustum ve belli saatlerd e içmeye çalışınca 2,5 Litreden fazla icemiyorum bazende 2 litre iciyorum..siz nasil iciyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim.acaba ust uste uc litreyi içince zayıflama ya faydasi olu yu or mu olmuyor mu

canım suyu bır anda 3 lt cmenın faydası olmaz suyu tum gun aralıkla ıcerek 3 lt tamamlıcaksın:KK34::KK34:

GUNAYDIN KIZCELERIMMMMMMMMMMMMMMMM :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

DUNKU menummmmmmmmmmmmm

sabah
1 dılım tam bugday
peynır
zaytın
yumurta

ara
yok

ogle
ızgara kofte
2 yemek kasıgı kadar salata
1 bardak ayran

ara
yarım portakal
1 lımon( bulantım ıcın)

aksam
nısanlım geldı dıSARDAYDIK pızza yemek ıstedı
bende cok ınce ve kucuk bır dılım yedım ınce hamurlu pızzadan( dılım cok kucuktu)

2 lt su

veeeeeeeeeee kızcelerım bugun nasıpse detoxun ılk gunune baslamıs bulunuyorummmmmmmm :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Canim biliyorum biranda uc litreye yuklenilnesi cok zor gun icinde tuketiyorum ama bn iki bardak ust uste icmekten birde yarım saat aralıklarla icmekten bahsediyorum. İşte boyle icilirse zayıflamaya faydasi olur mu

yanı ıkı bardak ust uste ıcebılırsın tabıkı ama onemlı olan 3 lt bı arada ıcmemek:KK34::KK34: ama ben hep yudum yudum ıctım bırden ıcmedım

KIZLAR nerdesınız yaaaaaaaaaaa
ılknur cıgdem homuk recell ve dıgerlerııııııııııııııııııııııııııııııııııı :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

GUNAYDIN KIZCELERIMMMMMMMMMMMMMMMM :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

DUNKU menummmmmmmmmmmmm

sabah
1 dılım tam bugday
peynır
zaytın
yumurta

ara
yok

ogle
ızgara kofte
2 yemek kasıgı kadar salata
1 bardak ayran

ara
yarım portakal
1 lımon( bulantım ıcın)

aksam
nısanlım geldı dıSARDAYDIK pızza yemek ıstedı
bende cok ınce ve kucuk bır dılım yedım ınce hamurlu pızzadan( dılım cok kucuktu)

2 lt su

veeeeeeeeeee kızcelerım bugun nasıpse detoxun ılk gunune baslamıs bulunuyorummmmmmmm :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Tebrik ederim 1 küçük dilim yiyip durabilmiisin canım menün gayet güzel:nazar::nazar:

ılk detoksumu ıcıyorum tadı guzellllll kesın yarında yapıcammmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

Byrdayım melekkim bugün yoğunmum birde bilgisayarıma teknik servis uzka bağlantılka bağlandı bir ara onu de bekleidm ancak gelebildim:KK16:Detok nasıl gidiyor tadını beğendmi

Son düzenleme:
Merhaba Herkese :KK16:
Dün sporumu yapamdım kızlar üzerimde ağırlık vardı ya haft asonu da yapamdım başlamam lazım tekrardan
Bu arada
Öğle Yemeğim :KK16::KK16:
4 Yemek kaşığı kadar türlü (patatesler yenilmedi)
2 Yemek kaşığı kadar bulgur pilavı
1 küçük kase Salata
Bulgur a bayılıyorum kızlar her türlü yemeğini olunca yemenden duramıyorum çiğ köfte bnm mesala vazgeçilmezim

Tebrik ederim 1 küçük dilim yiyip durabilmiisin canım menün gayet güzel:nazar::nazar:

canım evet ben oleyım kafada bıttımı tamamdır benım ıcın o kadar kucuk dılımdıkı ınan ıkı lokmalıktı ve o kadar cok yurudukkı erımıstır zaten kesın :KK34::KK34::KK34::KK34:

Byrdayım melekkim bugün yoğunmum birde bilgisayarıma teknik servis uzka bağlantılka bağlandı bir ara onu de bekleidm ancak gelebildim:KK16:Detok nasıl gidiyor tadını beğendmi

yanı tadı kotu deıl sımdılık ıyı gıdıor canım 12 de 2,kaseyıde ıctım yarınkı sonucu asırı merak edıyrorumm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Merhaba Herkese :KK16:
Dün sporumu yapamdım kızlar üzerimde ağırlık vardı ya haft asonu da yapamdım başlamam lazım tekrardan
Bu arada
Öğle Yemeğim :KK16::KK16:
4 Yemek kaşığı kadar türlü (patatesler yenilmedi)
2 Yemek kaşığı kadar bulgur pilavı
1 küçük kase Salata
Bulgur a bayılıyorum kızlar her türlü yemeğini olunca yemenden duramıyorum çiğ köfte bnm mesala vazgeçilmezim

bulgura bende bayılıyorum canım :KK56::KK56:

ılk detoksumu ıcıyorum tadı guzellllll kesın yarında yapıcammmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

burdayımm tatlımmm..ayy yap yap da nasıl olucak bize hemen anlattt :)))
bir de nasıl yaptın o karışımı hepsini içine mi attın haşlayıp..bir de blender falan geçirecez mi??

bugünkü menüm
sabah
tost
zeytin
maydonoz
salam

ara
ceviz
kayısı

öğle
bişi yemedim henüz

ara
elma
ceviz
kayısım var birer tane

şuan 1 lt su içine sabah karbonat attım alkali değeri mi ne yükseliyomuş :KK70:D

kızlarrrr bende aranıza katılmak istiyoruumm.. bi ara erginsenanın topiğinde diyet yapmıştım o zaman 2 kilo vermiştim ve sonrasında hamile kalıp doğum yaptım.. 10 aylık bi kızım var ve hamilelikten kalan 5 kilodan kurtulmam lazım.. bu arada bebeğim 8 aylıkken sütten kesildi o yüzden diyet yapabilirim.. dün başladım diyete.. başlangıç kilom 68.3.. hedeflediğim kiloda 63 tabii olursa :) sizlerinde desteğinizle başaracağıma inanıyorum.. bugün yediklerime bir göz atabilirseniz sevinirim yanlışım varsa uyarın lütfeeennn.. şimdiden tşk ederim :KK16:

sabah
1 tane tüm haşlanmış yumurta+1 yumurta sarısı (iş yerinde arkadaşım sarısını yemediği için ben yedimmmm :)
kibrit kutusu kadar tulum peyniri
şekersiz çay

ara
5 fındık
5 leblebi
2 ceviz

öğle yemeği
kaşarlı domates çorbası
patlıcan musakka
1 yemek kaşığı kadar pirinç pilavı (sabah ekmek yemediğim için)
küçük bir kase yoğurt ve salata karışımı

ara
1 tüm portakal
1 tane fındık

akşam henüz belli değil ama en geç 6 buçukta yerim yemeğimi

içtiğim suda şuana kadar 1,5 litre oldu..

bu arada spor yapma imkanım baya bi kısıtlı.. işten eve gidiyorum yemek kızım ve ev işi derken zaten bir sürü spor yapmış gibi oluyorum :)

burdayımm tatlımmm..ayy yap yap da nasıl olucak bize hemen anlattt :)))
bir de nasıl yaptın o karışımı hepsini içine mi attın haşlayıp..bir de blender falan geçirecez mi??

bugünkü menüm
sabah
tost
zeytin
maydonoz
salam

ara
ceviz
kayısı

öğle
bişi yemedim henüz

ara
elma
ceviz
kayısım var birer tane

şuan 1 lt su içine sabah karbonat attım alkali değeri mi ne yükseliyomuş :KK70:D

recelcım sımdılık ıyı gıdıorum yok blendırdan gecırmedım canım dırek haslayıp attım :KK34::KK34::KK34:

kızlarrrr bende aranıza katılmak istiyoruumm.. bi ara erginsenanın topiğinde diyet yapmıştım o zaman 2 kilo vermiştim ve sonrasında hamile kalıp doğum yaptım.. 10 aylık bi kızım var ve hamilelikten kalan 5 kilodan kurtulmam lazım.. bu arada bebeğim 8 aylıkken sütten kesildi o yüzden diyet yapabilirim.. dün başladım diyete.. başlangıç kilom 68.3.. hedeflediğim kiloda 63 tabii olursa :) sizlerinde desteğinizle başaracağıma inanıyorum.. bugün yediklerime bir göz atabilirseniz sevinirim yanlışım varsa uyarın lütfeeennn.. şimdiden tşk ederim :KK16:

sabah
1 tane tüm haşlanmış yumurta+1 yumurta sarısı (iş yerinde arkadaşım sarısını yemediği için ben yedimmmm :)
kibrit kutusu kadar tulum peyniri
şekersiz çay

ara
5 fındık
5 leblebi
2 ceviz

öğle yemeği
kaşarlı domates çorbası
patlıcan musakka
1 yemek kaşığı kadar pirinç pilavı (sabah ekmek yemediğim için)
küçük bir kase yoğurt ve salata karışımı

ara
1 tüm portakal
1 tane fındık

akşam henüz belli değil ama en geç 6 buçukta yerim yemeğimi

içtiğim suda şuana kadar 1,5 litre oldu..

bu arada spor yapma imkanım baya bi kısıtlı.. işten eve gidiyorum yemek kızım ve ev işi derken zaten bir sürü spor yapmış gibi oluyorum :)

oncelıkle hos geldın canım :KK16::KK16::KK16::KK16:

bebbısın hayırlı ugurlu olsun :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

canım ben menunde cok olmaz bısı goremedım guzel bana gore ama su mıktarını 3 lt cıkar canım :KK34::KK34: verılcek kılonda az 1,5 aya verırsın canım ıstıkrarlı gıdersen :KK51::KK51::KK51:

melek naber nasılsınız detoks nasıl gidiyor tadı hoşuna gittimi..

ılknurrrrrrrrrrrrr nerdesın bebegım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK3::KK3::KK3::KK3:

canım sımdılık cok cok zorlanıorum dıyemem ama tadı kotu deıl sadece brazcık tuz olsaydı mukemmel olurdu. bıde normal yogurtla yaptım bısı olmaz umartımmmmmmmmmmmm

X