- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.141
herkeze gunaydın kızcelerım
gecen hafta ıle aynıyım bıldırımım malesef bu hafta cokda guzel gecmedı hayırlısı bakalım
Günaydın Herkese
Gunaydin kizlar reglim 2 gun gecikti haliyle kiloda odem de gitmedi bu hafta ins vericem internet kotam dun acildi bundan sonra menu paylasirom artik
Baslagic 69
Gecen hafta 68.600
Bu hafta 68.200 giden - 400
Güzel Canım Ödm olamaısna rağmen vermsisin bubda çook iiGunaydin kizlar reglim 2 gun gecikti haliyle kiloda odem de gitmedi bu hafta ins vericem internet kotam dun acildi bundan sonra menu paylasirom artik
Baslagic 69
Gecen hafta 68.600
Hoşgeldin ozman canımkızlaarımm günaydınnnnn....
bildirim
başlangıç:55
geçen hafta:54
bu hafta:53,800
giden:200
ben geçen hafta bildiğiniz gibi reglyidm ve anca vücudum toparlanıyor sanıyorum.
şu ayran şeyinden bende yapıcam umarım içimi kolaydır..
meleğim çiğdemim; bende biliyorsunuz hiç ihmal etmiyorum ama görevlendirmem çıkmıştı ankaraya gittim pazar günü anca dönebildim. Bi dünya iş kitlediler ahh isyanlardayım :2::2:
smileeee :
ne güzel keşke bende balıkesire gelebilsem...memleketime iyi bak yaşarken
kızlaarımm günaydınnnnn....
bildirim
ben geçen hafta bildiğiniz gibi reglyidm ve anca vücudum toparlanıyor sanıyorum.
meleğim çiğdemim; bende biliyorsunuz hiç ihmal etmiyorum ama görevlendirmem çıkmıştı ankaraya gittim pazar günü anca dönebildim. Bi dünya iş kitlediler ahh isyanlardayım :2::2:
smileeee :
Gunaydin kizlar reglim 2 gun gecikti haliyle kiloda odem de gitmedi bu hafta ins vericem internet kotam dun acildi bundan sonra menu paylasirom artik
Baslagic 69
Gecen hafta 68.600
bildirim
smileeee :
topikte motivasyon düşüklüğü var fıstıklar böyle olmaz
bildirim
geçen hafta 71,800
bu hafta 71,100
giden 700 gr.
artık bizim topiktede cuma günleri tartılıyoruz bu iyi oldu
bildirim
onemlı deıl canım ıs onemlı tabıkı
smileeee :
melek bu hafta bıraz daha sıkı tutman gerekiyor senin motivasynun iyice düştü canım böyle olmaz kendini toparla akşamları eve gidince salta ye bir süre böyle dene bakalım saltaya peynir çeşitleri veya ton balığı ekle yanında ayran yoğurt bir süre böyle yap faydasını göreceksin tavuk mavuk yeme benim dediğimi uygula..
evet canım bıraz motıve sorunu var ama toparlancam ınsallah
çiğdem sen zaten fıstıksın canım sıkılaşmaya çalış o yter sana
bildirim
geçen hafta 71,800
bu hafta 71,100
giden 700 gr.
melek bu hafta bıraz daha sıkı tutman gerekiyor senin motivasynun iyice düştü canım böyle olmaz kendini toparla akşamları eve gidince salta ye bir süre böyle dene bakalım saltaya peynir çeşitleri veya ton balığı ekle yanında ayran yoğurt bir süre böyle yap faydasını göreceksin tavuk mavuk yeme benim dediğimi uygula..
çiğdem sen zaten fıstıksın canım sıkılaşmaya çalış o yter sana
bildirim
geçen hafta 71,800
bu hafta 71,100
giden 700 gr.
Kızlar ben 200 gr artıdayım, sebebini de biliyorum, doğru düzgün su içmedim, muhtemelen ödem oldu, bu hafta kurtulcam inşallah hepsinden
Akşam giremezsem diye, menümü şimdiden yazayım.
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 bardak zencefil çayı
2 dilim kepekli ekmek, biraz salça ve 2 ince dilim kaşar peynirden yapılmış tost
Öğle
1 kase çorba
1 kase salata
Ara
1 bardak süt içerim
Akşam
Babaannemde olcam, ölçülü miktarda yerim yemeklerini
Su: 2 lt olacak inşallah
Spor: Leslie 3 mile
Öğle Yemeğim Ton balıklı Salata
Akşam kaçırmazsan menün harika canım