- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.121
benım menum
tavuk kanat ızgata
yesıllık olcak buyuk ıhtımalll
Öğle Yemeği m
2 tane karnıyarık
1 Küçük kase Salata
menüler güzel fıstıklar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım menum
tavuk kanat ızgata
yesıllık olcak buyuk ıhtımalll
Öğle Yemeği m
2 tane karnıyarık
1 Küçük kase Salata
Bizler de ii zcanım aynı şeklde devam etmene sevindim Geçmiş Olsun Canım ..Şimdi nasıl kızınhayırlı günler kızlar sizleri bu ara fazla yazamadım ihmal ettim kızım hasta birtek öbür tarafa yazabiliyorum.. 1 haftadır evde bakalım inşallah iyi olur.. sizelr nasılsınız?? bu arada kaçamak yapmıyorum bilginze..
Bizler de ii zcanım aynı şeklde devam etmene sevindim Geçmiş Olsun Canım ..Şimdi nasıl kızın
oglen menulerını alayımmm
Öğle Yemeği m
2 tane karnıyarık
1 Küçük kase Salata
hayırlı günler kızlar sizleri bu ara fazla yazamadım ihmal ettim kızım hasta birtek öbür tarafa yazabiliyorum.. 1 haftadır evde bakalım inşallah iyi olur.. sizelr nasılsınız?? bu arada kaçamak yapmıyorum bilginze..
menüler güzel fıstıklar..
melekcim selam sana dünki serüvenimi anlatacağımı söylemiştim.
ayran detoksu güzel yenebilir yapılabilir ama arka arkaya 2 gün ben yapamam zaten son öğünü yiyemedim ekşidi yoğurttan midem bende karalahana kavurması ve 1 dlm ekmek yedim. dün sabah tartılmadım dı unuttumdu. salı sabahki ki kilom hafta sonu kaçamağından sonra 87.700 ken bu sabahki kilom 86,400. salı günüde gitmiştir bişiler o günde az yemiştim sanırım detoksla 800-900 arası gitmiştir 2 gün toplamda -1300 gitmiş yani neyseki cumaya yüzüm kara çıkmam bizim topikte . durum bu detoks iyi ama arka arkaya 2 gün yapılmaz bence
ayda 2 sefer yapılması idealdir.
görüşüm böyle. diğer kızlar yarın yorum yapacaklar ziyaretini bekleriz bizim topiğe hoşçakal
hepinize bol --- haftalar kızlar
sende benım gıbısın cıgdemcım bız kacamagın dıbıne vuruoz ya ortasını bulamıoz kılo alıoz o yuzden sureklı dıkkat sart . ben sımdı evlenınce ınsallah hemen ılk ısım ordakı bır spor salonuna yazılmak olcak sekıllenmek ve oldugumdan ınce gorunmek ıcın bıre bır spor ayrıca yuruyuste yapıcam duzenlı
İlknur yok Smleee da yok bu sıraar hadi direk kaçaklar yokda ondalr nerde
ılknur dıger topkte olabılr ama sımıle sanırım kacamaklarda
Ya ben bu ayran detoksnu yapmaya calistim ama maalesef oglen yemegimi yemis oldum.kizima yedirmeye calistim nohut yemegi ve pilaw kucuk kase yedim dokulmesin diye yedim.bir ise yaramaz mi yani oglen yemis olmm detoksu bozar mi?
Birde birşey sormak istiyorum. Acaba bu ayran detoksunda oglen normal yemek yesek()
Yani oglen den aksama kdr uygulssak olmax mi?
Bu ayran olayını tam acarmısınıx ben pek anlamadım..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba fıstıklarım
Moralim bozuk, aşk acısı çekiyorum, pişmanlık yaşıyorum vs.. :84:
O yüzden bu hafta öylesinee geçti resmen.. Ne ders çalışabildim, ne doğru düzgün bir şey yiyip içebildim.
Erkenden yatıp, öğlenlere kadar uyuyorum, yataktan çıkasım gelmiyor..
Bir kaç parça bir şey atıştırıyorum sadece, su da içmiyorum çok fazla..
O yüzden pek yazmadım bu hafta, okudum çıktım hep, menü diye bir şey de yoktu zaten.
İnşallah yarın sabah bildirimimden sonra, tam gaz devam ederim, Nisan'ın 10'una geldik bile, yaza ne kaldı şurada ?
İyi akşamlar hepinize, sabah görüşürüzz
Küçük kase dökmen gerektiği noktada dökmen lazım ki yemeyesin bizim en büyük hatamız dökülmesin diye yemek... Ayran detoksu yararmı ne olur onu deneyerek görmen lazımYa ben bu ayran detoksnu yapmaya calistim ama maalesef oglen yemegimi yemis oldum.kizima yedirmeye calistim nohut yemegi ve pilaw kucuk kase yedim dokulmesin diye bir ise yaramaz mi yani?
Herkes beni unutmuş
Canım unutlurmusun ama sende düzenli olarak girsene sen unuttun bizi..
Ablacımm, evlenince İzmir'de yaşamayacak mısın, merak ettim nereye gideceğini ?
BALIkesır canım orda yasayacagım
Kaçamak yapmıyorum hatunlaaaar, ama düzgün de beslenemiyorum bu aralar, uyku düzenim bozuldu çünkü, suyumu da içemedim çok. Yarın sabah bildirimden sonra menülerim düzene girer inşallah
Merhaba fıstıklarım
Moralim bozuk, aşk acısı çekiyorum, pişmanlık yaşıyorum vs.. :84:
O yüzden bu hafta öylesinee geçti resmen.. Ne ders çalışabildim, ne doğru düzgün bir şey yiyip içebildim.
Erkenden yatıp, öğlenlere kadar uyuyorum, yataktan çıkasım gelmiyor..
Bir kaç parça bir şey atıştırıyorum sadece, su da içmiyorum çok fazla..
O yüzden pek yazmadım bu hafta, okudum çıktım hep, menü diye bir şey de yoktu zaten.
İnşallah yarın sabah bildirimimden sonra, tam gaz devam ederim, Nisan'ın 10'una geldik bile, yaza ne kaldı şurada ?
İyi akşamlar hepinize, sabah görüşürüzz
Herkes beni unutmuş