Melegın dıyet seruvenı

Çok güzel ablacıım tebrik ederim :KK9::nazar:

700 gr harıka canım :KK9::KK9:

kızlar elektrıkler yoktu sımdı geldı anca gırebıldım :KK34::KK34:

Akşam kaçırmazsan menün harika canım :KK9::nazar:
Canım Harika 700 Gram harikaa :KK9::KK9:bnde evet bir türlü isteidğim kiloy aüdşemedim ama motivasyonum düşmedi idare ediyoruz bir şeklde canım :KK16::KK16:
teşekkrler fıstıklar smile canım suyu sakın bırakma sen ağrılığı spora ver sıkılaşmaya bak..
çiğdem senin sporda iyi gidiyor canım devam sıkılaşınca daha iyi olacak senin için..
melek sende bu haftayı unut ve bugün den tezi yok kaçamaksız devam et oldumu..

Kızlarr merhabalar ben geldim burayı cok ihmal ediyorum ama bu hafta vizelerim bitiyor sonra menü paylaşımına devam edicem cnkü menü paylastıgımda sanki daha dikkatli oluyodum :KK43:
Gecen hafta bildirimden sonra cumartesi günü tam bi kaçamak yaptım hafta içi tartıldığım da 61,5 olmustum düşünün yarım kilo aldım hemen...
Bu haftaki bildirimim şöyle ;
Baslangıc 66
Gecen hafta 61
Bu hafta 60,5
Giden 500 gr

Gecen haftaya gore 500 gr ama hafta içinden beri aslında 1 kg gitti. Ve bu hafta küçük kacamaklarım oldu ve suyu cok içemediğim halde. Su sınav donemi dengem bozuluyor..

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Aynı kalanlarda bu hafta dahada güzel bi motivasyonla devamm kızlar :KK9:

Kızlarr merhabalar ben geldim burayı cok ihmal ediyorum ama bu hafta vizelerim bitiyor sonra menü paylaşımına devam edicem cnkü menü paylastıgımda sanki daha dikkatli oluyodum :KK43:
Gecen hafta bildirimden sonra cumartesi günü tam bi kaçamak yaptım hafta içi tartıldığım da 61,5 olmustum düşünün yarım kilo aldım hemen...
Baslangıc 66
Gecen hafta 61
Bu hafta 60,5
Giden 500 gr

Gecen haftaya gore 500 gr ama hafta içinden beri aslında 1 kg gitti. Ve bu hafta küçük kacamaklarım oldu ve suyu cok içemediğim halde. Su sınav donemi dengem bozuluyor..

Evet canım devam 500 gram ii canım:nazar::nazar:

Son bisey dha bu ayran detoksun da ayraanin kivami baya yoğun olsa olur mu?ben birgun yarim yamalak yaptim 200 gr gitmiş eger ayranin kivami ygun olursa daha i yi olur.

Acaba reaktif hpoglisemi oldugu icin mi oglenlrri cok acikiyorum yiyorum bir yardım edin:KK43:((reaktif hpoglisemi durumunda olanlar yapsa olur mu acaba?

Kızlar gunaydın bu hafta ben de ıhmal ettim burayı ama dunkü kilo bildirimimi yapayım dün giremedim çünkü geçen haftaki gibi 56.4 1 gr bile verememişim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Harika 700 Gram harikaa :KK9::KK9:bnde evet bir türlü isteidğim kiloy aüdşemedim ama motivasyonum düşmedi idare ediyoruz bir şeklde canım :KK16::KK16:
teşekkrler fıstıklar smile canım suyu sakın bırakma sen ağrılığı spora ver sıkılaşmaya bak..
çiğdem senin sporda iyi gidiyor canım devam sıkılaşınca daha iyi olacak senin için..
melek sende bu haftayı unut ve bugün den tezi yok kaçamaksız devam et oldumu..

evet canım aynen ole yapıcammm :KK34::KK34::KK34:

Baslangıc 66
Gecen hafta 61
Bu hafta 60,5
Giden 500 gr

500 gr da super canım aynen devamm:KK4::KK4::KK4:

Kızlar gunaydın bu hafta ben de ıhmal ettim burayı ama dunkü kilo bildirimimi yapayım dün giremedim çünkü geçen haftaki gibi 56.4 1 gr bile verememişim...

dırenıyor vucusun canım kılon az oldugu ıcın zor gıdıor

gunaydın kızcelerımmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

sorunumu cozdumm moralım son derece guzel :nazar::nazar::nazar::nazar: vveeeee dıyetıme son derece dısıplınle ve kararlılıkla dondum .:KK76::KK76::KK76::KK76: bundan sonra kacamak pek yapıcagımı sanmıyorum cunku zamanım azallıyor kararlılıkla yola devammmm :KK24::KK24::KK24::KK24:

bu sabahkı menum
1 dılım tam bugday
peynur
zeytın
yumurta :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

gunaydın kızcelerımmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

sorunumu cozdumm moralım son derece guzel :nazar::nazar::nazar::nazar: vveeeee dıyetıme son derece dısıplınle ve kararlılıkla dondum .:KK76::KK76::KK76::KK76: bundan sonra kacamak pek yapıcagımı sanmıyorum cunku zamanım azallıyor kararlılıkla yola devammmm :KK24::KK24::KK24::KK24:

bu sabahkı menum
1 dılım tam bugday
peynur
zeytın
yumurta :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Günaydın canım :KK16: sorunun çözmene sevndim Dün kaçamak mı tyaptın yoksa dünkü menünü yazmamaısın:KK20::KK20:

Dünkü Menüm
Haşlanmış yumurta
1 Dilim Ekmek Az Dere otu,ÇEyrek Domates
Az Beyaz PEynir,Çecil Peyniri
3 adet Zeytin

Ara
1 adet ceviz 1 adet Fınıdk

Öğle
Ton balıklı Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Tavuk Haşlama
Kabaklı Havuçlu Tarator

Ara
Nescafe

2 Kupa Yeşil Çay
3 Litre Su

Spor yapmadım çünkü dün görmcem ben ve eşim evi temziledik.

Günaydın canım :KK16: sorunun çözmene sevndim Dün kaçamak mı tyaptın yoksa dünkü menünü yazmamaısın:KK20::KK20:

:KK17::KK17::KK17: CANIM oglusumun dogumgunu vardı braz pasta yedım ve suyumu tam 3 lt ıcemedım onun dısında pek bısı yoktu :KK36::KK36::KK36:

Dünkü Menüm
Haşlanmış yumurta
3 adet Zeytin

Ara

Öğle
Ton balıklı Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Tavuk Haşlama
Kabaklı Havuçlu Tarator

Ara
Nescafe

2 Kupa Yeşil Çay
3 Litre Su

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlar bu ayran detoksu baya işe yaramış görünüyo. Ama ben kendıme güvenenıyorum illa bişiler ikram ediliyo gün içinde
... 3 kilocuk sadece gitmiyo işte yapıştı
...

Bugünkü menüm sabah 1 yumurta 1 aktıva ve ıcine 1 tatlı kaşıgı öğütülmüş keten tohumu...arada da sade kahve
... Ve 1 ceviz 3 kuru üzüm
... Öğlen akşam kararsızım belki iki öğünü birleştirebilirim
...

:KK17::KK17::KK17: CANIM oglusumun dogumgunu vardı braz pasta yedım ve suyumu tam 3 lt ıcemedım onun dısında pek bısı yoktu :KK36::KK36::KK36:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Tamam Canım doğum günü hemd eoğlunun doğumgünü normal ...Bu arada oğlunun doğum günü kutlu olsun..

Kızlar bu ayran detoksu baya işe yaramış görünüyo. Ama ben kendıme güvenenıyorum illa bişiler ikram ediliyo gün içinde
... 3 kilocuk sadece gitmiyo işte yapıştı
...

Canım gider gider sen dikatetmeen devam et ayran detoksu yapacksna canım ikramlara hayır diyebilimen lazım Birde kahve falan içememn lazım bn mesala kahve içmeden duramam

Dünkü Menüm
Haşlanmış yumurta
3 adet Zeytin

Ara

Öğle
Ton balıklı Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Tavuk Haşlama
Kabaklı Havuçlu Tarator

Ara
Nescafe

2 Kupa Yeşil Çay
3 Litre Su

Cnm menün sağlam olmuş fakat tavuk yerine ızgara balık yemeni öneririm bır gıdacı olarak köy tavuğuysa sorun yok bu arada
...

Melekcim nice yaşlar olsun oğluşunun
...

canım yagmurum cok tesekkur ederım :KK16::KK16::KK16:

Tamam Canım doğum günü hemd eoğlunun doğumgünü normal ...Bu arada oğlunun doğum günü kutlu olsun..

cok tesekkur ederız cıgdem ablası :KK31::KK31::KK31::KK31:

kızceler nasıpse su ayran detoksunu ptesı yapıcam netıcelerını bıldırırım . once sunun tam ayrıntısını ılknurdan ogreneyımde :KK34::KK34::KK34:

Canım gider gider sen dikatetmeen devam et ayran detoksu yapacksna canım ikramlara hayır diyebilimen lazım Birde kahve falan içememn lazım bn mesala kahve içmeden duramam
Aaa ben de duramam bunu bilmiyodum cnm
. Bunu uygulamak zor o zaman :KK43:(

Bugünkü menüm sabah 1 yumurta 1 aktıva ve ıcine 1 tatlı kaşıgı öğütülmüş keten tohumu...arada da sade kahve
... Ve 1 ceviz 3 kuru üzüm
... Öğlen akşam kararsızım belki iki öğünü birleştirebilirim
...

Canım menün güzel

İki öğini birleşirebilirsin Daha çok karnın acıkır canım öğleyi ye akşamıda ye canım

X