Melegın dıyet seruvenı

Çok şükür 👯👯👯

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalar bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek peynir domates salatalık 4 zeytin 1 sosis
öğle 2.30 da yedim bir tabak tavuklu pilav domates
akşam birsey yemedim nescafe bir salatalık bir havuç
şu an çok açım ya öğleyi geç yediğim için akşam acıkmamıştım ama şimdi çok açım:18:

arkadaşlar eşim çok kilolu 2 ekmeği tek öğünde yer çok hızlı yer acayip kola manyağı et tavuk helede yağlı olduğu zaman o sofradan kalmaz kalksada hareket edemez....191 boyunda 135 kiloydu hatta kilosundan dolayı çürük raporu alıp askere gitmedi.evlendiğimiz aydan beri bir şekilde sağlıklı beslenmeyi eve sokmam gerekiyordu ben batılıyım sebze zeytinyagına alışığız o doğulu üstünde yağ yüzen yemeklere hasta resmen...öncelikle diyet yap demedim ama sağlığı için onunla defalarca konuştum bir kaç kilo vermesinin kendisine ne kadar yararlı olacağını anlattım et yemeklerini her günden haftada 2 güne çektim sebze yemeklerine alıştı sabahları hariç öğle ve akşamları ekmeği kesti hızlı yeme huyunu 4-5 kaşık ağzına attıktan sonra çiğnemeyi bırakmadı ama uyarılarımla azalttı en önemlisi kola ...kola içtiği zaman yüzünün rengi değişiyordu mutluluktan şimdi 2 haftada bir bir litre içiyor normalde tek başına her akşam 2-2.5 litre içiyordu çerezi cipsi eve sokmamaya çalıştım bu şekilde yemeklerden kısmayarak sadece yavaş yemesini sağlayarak salata sebze yiyerek eti haşlama yada az yağlı yiyerek ekmek yerine pilav yiyerek yemeklerde zaten az yağ kullanırdım iyice azaltarak xxxl bedenden xxl bedene indi 12 kilo verdi bu benim için büyük başarı

bugün hiç kimse yok ya bende yarın sabah vücut ölçülerimi alcam geçen sene jullian michael yaptım baya faydalı olmuştu tekrar başlayacam ona eşimde dün gece yatarken bir anda beni uyandırdı aşkım daha sağlıklı diyet spor yapalımmı dedi diyet lafını onun ağzından duymak 5 dk boyunca şapşal şapşal bakmama neden oldu :))))))))))))))) bundan sonra hiç kaçamak yok sen ne dersen onu yapcam dedi hadi bakalım hayırlısı sağlıklı besleniyordu doğru ama tam diyet yapmak istemesi çok güzel

arkadaşlar bu arada diyet yaparken kabızlık tarzı sorunlar yaşarsanız kayısı çayını öneriyorum gerçekten çok etkili afedersiniz ama ishal olmuyorsunuz bunuda baştan belirteyim

canım erkekler malesef dıyete pek sıcak bakmıyorlar ama senın esının yeme alıskanlıgıını deıstırerek kılo vermesıne cok sevındım cunku kılo malesef saglıksızlık ve bır suru hastalık demek

gunaydın kızcelerım

ıkı gunluk mahpusluk ve dunku pazar gununden sonra ( evde net yok malesef gıremıyorum) gene sızlerlerım

hepımızı cok ozledım gercı hergun okudum yazılanları casus gıbı. dun bende bırazcık bozdum malum pazarları malesef olmuyor dıyet ama bugun gene tam gaz devammm

canını sıkma tekerar dikkat etmey edevam etcanım

Çok güzel canım seni tebrik ederim ...

Canım günaydın hoşgeldin görüyordum zaten izleidiniAma senin bozmaman lazım canım mayısa şurda ne kaldı..

AYNEN cıgdemcım haklısın ama su pazarları gec kalkmak benı bıtırıo ama onunda caresını bulcam

ayyyy süperrrr
devam et canımm eşine dahada yardımcı ol en güzelini yapmışsınn

ahh ahhh eşinn bir zayıflasaa inann o tadı bir kere tatsaa birdaha almak istemiyecek,kendine daha özgüveni gelecekk
benim eşim yemeğin yağı az kaçsın fazla kesinlikle yiyemiyorr midesi bulanmaya başlıyorr,yoksa benim annemlerde sucuk,et bol yağlı kavrulurdu eşiminn uyarmaları üzerine öğrendimm az yağ kullanmayı
hatta sucuğu hiç yağ koydurtmadan sadece kavurturur öylee

kilo veren herkezii tabrik ediyorumm
kızlarr cuma yazdığım kilodan dahada azım şuann cumayıı bekliyorumm zevkleeeeeeeeeeeee
sabah kahvaltılar yapıldımıı bakalımm
öğlen ve akşamm ekmek yememeninn faydasınıı görüyorummm

sevda bi an sende kendimi gördüm..benim de erkek akadasım aynı şekilde anlatııgın gibi..ve doğulu olması dolayısıyla yemek zevklerimiz pek farklı..adam et diye kendini öldürecek neredeyse..ama bende kendi başarımla övünebilirim.1 ay da ona tam 10 kilo verdirttirdim.100 den aşağı düşünce o da pek sevindi..

şimdi bana diyor ki akşam yemeklerini biraz daha erkene alalım hiç rahatsız olmuyorum öyle olunca.o da farkında sağlıklı hale geldiğinin..

kahvaltılar yapıldıı )

ben cumadan sanırım fazlayım regl olucam galiba ondan mı acaba..

melekcimm bu arada hoşgeldinn canımm

[QUOT
hosbuldum canım

E=recellezi;34667966]sevda bi an sende kendimi gördüm..benim de erkek akadasım aynı şekilde anlatııgın gibi..ve doğulu olması dolayısıyla yemek zevklerimiz pek farklı..adam et diye kendini öldürecek neredeyse..ama bende kendi başarımla övünebilirim.1 ay da ona tam 10 kilo verdirttirdim.100 den aşağı düşünce o da pek sevindi..

şimdi bana diyor ki akşam yemeklerini biraz daha erkene alalım hiç rahatsız olmuyorum öyle olunca.o da farkında sağlıklı hale geldiğinin..[/QUOTE]

kılo vermek erkek ıcınde kadın ıcın buyuk bır zevk vcanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…