- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
BU SAATE kadar olan menum
sabah
uno denge lıght 1 dılım 6 p
yumurta 0p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
ara salatalık 4 p
ogle
tavuk pırzola ızgara 0p
ceyrek domates 2 p
yarm bardak ayran 3p
1 lt su
Kızlarrrrr merakla beklediğim kilommmm :))
Yeni uyandım gunaydınnnn..
Başlangıç : 55
Gecen hafta 53.9
Bu hafta: 53
Giden: 900 gram 👏👏👏👏
Toplam da : 2 kılo
24 Şubat'tan beri ilk defa bu kadar mutluyum 😍😍😱
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
YETTım garıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
geldım kızcelerım mahpusluk sona erdı
ama cıkıorum sımdı bugun ızın aldım gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeeeeeeee
arkadaşlar eşim çok kilolu 2 ekmeği tek öğünde yer çok hızlı yer acayip kola manyağı et tavuk helede yağlı olduğu zaman o sofradan kalmaz kalksada hareket edemez....191 boyunda 135 kiloydu hatta kilosundan dolayı çürük raporu alıp askere gitmedi.evlendiğimiz aydan beri bir şekilde sağlıklı beslenmeyi eve sokmam gerekiyordu ben batılıyım sebze zeytinyagına alışığız o doğulu üstünde yağ yüzen yemeklere hasta resmen...öncelikle diyet yap demedim ama sağlığı için onunla defalarca konuştum bir kaç kilo vermesinin kendisine ne kadar yararlı olacağını anlattım et yemeklerini her günden haftada 2 güne çektim sebze yemeklerine alıştı sabahları hariç öğle ve akşamları ekmeği kesti hızlı yeme huyunu 4-5 kaşık ağzına attıktan sonra çiğnemeyi bırakmadı ama uyarılarımla azalttı en önemlisi kola ...kola içtiği zaman yüzünün rengi değişiyordu mutluluktan şimdi 2 haftada bir bir litre içiyor normalde tek başına her akşam 2-2.5 litre içiyordu çerezi cipsi eve sokmamaya çalıştım bu şekilde yemeklerden kısmayarak sadece yavaş yemesini sağlayarak salata sebze yiyerek eti haşlama yada az yağlı yiyerek ekmek yerine pilav yiyerek yemeklerde zaten az yağ kullanırdım iyice azaltarak xxxl bedenden xxl bedene indi 12 kilo verdi bu benim için büyük başarı
bugün hiç kimse yok ya bende yarın sabah vücut ölçülerimi alcam geçen sene jullian michael yaptım baya faydalı olmuştu tekrar başlayacam ona eşimde dün gece yatarken bir anda beni uyandırdı aşkım daha sağlıklı diyet spor yapalımmı dedi diyet lafını onun ağzından duymak 5 dk boyunca şapşal şapşal bakmama neden oldu :))))))))))))))) bundan sonra hiç kaçamak yok sen ne dersen onu yapcam dedi hadi bakalım hayırlısı sağlıklı besleniyordu doğru ama tam diyet yapmak istemesi çok güzel
kahvaltılar yapıldıı)
ben cumadan sanırım fazlayımregl olucam galiba ondan mı acaba..
Tebrikler canım, sen bu kiloda bile çıtırsındır zaten
Hoşgeldin ablaa
HOSbuldum canım
Bugünkü Menüm
Sabah
2 yemek kaşığı Yulaf Ezmesi 2 yemek KAşığı Yoğurt
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
Ton balıklı Salata
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
Belli Değil Bir hafif şeyler bulmam lazım
Dünden Kalmış Kuru Fasulye vardı onu yememeye çalışacam
herkez nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kacamakmı yapıorsunuz
Bugün Sıkı tutmam lazım canımcanım ıkı uc kasık yemende sakınca yok bence 3 kasık ye
BU SAATE kadar olan menum
sabah
yumurta 0p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
ara salatalık 4 p
ogle
tavuk pırzola ızgara 0p
ceyrek domates 2 p
yarm bardak ayran 3p
1 lt su
Bugünkü Menüm
Sabah
2 yemek kaşığı Yulaf Ezmesi 2 yemek KAşığı Yoğurt
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
Ton balıklı Salata
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
Belli Değil Bir hafif şeyler bulmam lazım
Dünden Kalmış Kuru Fasulye vardı onu yememeye çalışacam
Bugünkü menüm;
Sabah
Tost
Sekeriz çay
Ara
2ceviz
Öğle
Izgara köfte
Salata
Ayran
Ara
SalatAlık
Aksam
Taze fasulye
Yoğurt
Çoban salata
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar menüler güzel olmuş afiyet olsun szlere.. bugün pek gelemedim topiğe kızım bugün evdede buraya fırsat bulamadım öbür topikteydim üçünüde bir götüremedim size gelemedim ama sanmayınki bıraktım sizleri bende bırazdan menümü yazıcam.. ee nasılsınız bakalım keyifler yerindemi..
buda benim menüm bugün geç kaltığımız için öğlende kahvaltı yaptım..
kahvaltı
1 buçuk dilim t. buğday ekmeği
salam
beyaz peynir
çizik zeytin
kaşar
1 haşlama yumurta
azıcık mayonez ketçap
ara
çilek
akşam
ton balıklı salta baya doyurucuymuş bu
3 litre su 3 yeşilçay 1 formçay
menu harıka otesı
bende merak etmıstım ılknurcum bu kız nerde kaldı dıye bız ıyıyız sen nasılsın canım
canım aslında menün güzel olmuş o kadarda kötü değil hem sarmalar ne kadar büyük olacakki inceciktir birde üçtane yemişsin hmmm şimdi anladım pazar günüydü dimi olmayan tamam tamamdunku menum
sabah
yumurta 0p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
ara salatalık 4 p
ogle
tavuk pırzola ızgara 0p
ceyrek domates 2 p
yarm bardak ayran 3p
ara
salatalık 4 p
aksam
1 kase mercımek corbası 18 p
3 adet sarma 10 p
2,5 lt su
kızlar menüler güzel olmuş afiyet olsun szlere.. bugün pek gelemedim topiğe kızım bugün evdede buraya fırsat bulamadım öbür topikteydim üçünüde bir götüremedim size gelemedim ama sanmayınki bıraktım sizleri bende bırazdan menümü yazıcam.. ee nasılsınız bakalım keyifler yerindemi..
Mayonez çokk zararlı canım ya Ama menün güzel gayet ..buda benim menüm bugün geç kaltığımız için öğlende kahvaltı yaptım..
kahvaltı
1 buçuk dilim t. buğday ekmeği
salam
beyaz peynir
çizik zeytin
kaşar
1 haşlama yumurta
azıcık mayonez ketçap
ara
çilek
akşam
ton balıklı salta baya doyurucuymuş bu