-
- Konu Sahibi melekuguzhan
Günaydın canım iyim sen nsılsınçiğdem günaydın nasılsın..
canım aslında menün güzel olmuş o kadarda kötü değil hem sarmalar ne kadar büyük olacakki inceciktir birde üçtane yemişsin hmmm şimdi anladım pazar günüydü dimi olmayan tamam tamam
Mayonez çokk zararlı canım ya Ama menün güzel gayet ..
Canım menün normal diyet yapan için güzel ama sen karbonhidrat diuyeti yapıyorsun ne o sarma tamam bnde dayanamam ama pazartesin gününü keşke daha sıkı tusaydın
Günaydın Kızlar
Dünkü Menüm
Sabah
2 yemek kaşığı Yulaf Ezmesi 2 yemek KAşığı Yoğurt
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
Ton balıklı Salata
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
2 adet ızgara hamburger köftesi
Salata
3 fincan Yaşil ÇAy
3 Litre Su
30 dakika yürüyüş
Kızlar uzun zamandır merdivenlerden çıkmıyordum,hep asansör kullanıyordum..Artık asansörğ kullanmıyorum 2 defa 6. kata çıktım kendi bulunduğum kata ....Oda spor sayılır
günaydın kızlaaarrr
Dünkü Menüm
Sabah
2 yemek kaşığı Yulaf Ezmesi 2 yemek KAşığı Yoğurt
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
Ton balıklı Salata
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
2 adet ızgara hamburger köftesi
Salata
3 fincan Yaşil ÇAy
3 Litre Su
30 dakika yürüyüş
Kızlar uzun zamandır merdivenlerden çıkmıyordum,hep asansör kullanıyordum..Artık asansörğ kullanmıyorum 2 defa 6. kata çıktım kendi bulunduğum kata ....Oda spor sayılır
kızlar ogle yemegım
odemıs kofte
salata
bu saate kadar olan menum
2 dılım uno denge lıght 12 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0p
ara
8-9 fındık 3 p
ogle
odemıs kofte 1 p
salatayesıllık 3 p
1 lt su 1 kupa yesılcay
KIZLAR nerdesınınızzzzzzzzzz
Öğle Yemeği
1 Kepçe Yayla Çorbası
3 adet İzmir köfte
Salata
Bu arada bizim işyeirnde porsiyonları küçültüyorl catring firması sanırım kişi başı iki köfteyi porsiyon diyorlar allahım ya
Öğle Yemeği
1 Kepçe Yayla Çorbası
3 adet İzmir köfte
Salata
Bu arada bizim işyeirnde porsiyonları küçültüyorl catring firması sanırım kişi başı iki köfteyi porsiyon diyorlar allahım ya
KIZLAR nerdesınınızzzzzzzzzz
nasıl kucultebılıorlarkı demı ısyerı sahıbı konussa ya canım :26:
cimrileşmiş bunlar 2 tane köfte 1 porisyonmu olurmuş az bu kendilerine gelsinler yahuu
İlk başları bu firma çok güzeldi sonradan gine bozdular işte iCatring firması nın yetkilisi geldiği zaman konuşacağım canım
buradayım fıstık hayırdır noldu
Ben neyse de depoda aynı yemek geliyor porsiyonları aynı onlarda az kalacakkonuşun tabi canım onlar bunun için para alıyorlar işciyi ne hakla aç bırakırlar tövbe tövbe hakkınıza giriyorlar..
merak ettım canım nerdesınız dıye