Melegın dıyet seruvenı

Merhabaa çıtırlar, kilo bildirimimm :KK42:

geçen hafta (aslında pazartesi günü) : 65 kg
bugün: 64.5 kg
giden: 500 gr :nazar:
Regl kilosu olmasına rağmen 500 gr gitmiş çok sevindim :KK9:

Şu ana kadarki menümm :KK56:

Kahvaltı
2 dilim az kızarmış kepekli ekmek,
2 ince dilim kaşar,
2 ince dilim salam,
1 küçük yaprak maruldan yapılmış sandviç

Ara
1 küçük limon (limona bayıldığımı söylemiş miydim :KK53:)

Öğle
1 kase çorba
1 kase salata
2 parça kanat tavuk

:KK42:

BU HAFTAKİ BİLDİRİM
BAŞLANGIÇ 69.00
geçen hafta 68.600

bu hafta 68.00

giden 600 gr..:KK9:[/COLOR]
[/QUOTE]

cnm tebrik ederim...:KK9::KK9::KK9:

Kızlar bildirime geldimmm:KK1:
Burayı biraz ihmal ettim menü paylasamadım vizelerim var onlara çalışıyorum ama yazdıklarınızı okumaya çalıştım :KK28:
Bildirimim şöyle:
Baslangıç -> 66kg
Geçen hafta -> hasta olduğum için bildirim yapamamıstm ama 63 e kadar cıkmıstım (62,5 tan)
Bu hafta-> 61 kg
Son bildirimden sonra giden -> 1,5 kg

1 ayda tam 5 kilo gitti kızlarrr :KK24:

süper bravo sana ben de inşallah 5 kilo totelde verirsemi hayal ettim bi an :KK14::KK14::KK14:

Merhabaa çıtırlar, kilo bildirimimm :KK42:

geçen hafta (aslında pazartesi günü) : 65 kg
bugün: 64.5 kg
giden: 500 gr :nazar:
Regl kilosu olmasına rağmen 500 gr gitmiş çok sevindim :KK9:

çok iyi cnm.fazlalıklardan kurtulmaya devam :KK6::KK6::KK6:

kızlar yarından sonra iki gün yokum...ama sizler hep aklımdasınız az yemeye devam ...

bu arada sabah sadece 1 bardak süt içebilmiştim migrenimden dolayı arada arkadaşın doğum günü vardı 2-3 çatallık çok çok ince bir dilim pasta yedim.öğlende 1 kase şehriyeli çorba bol salata ve 3-4 çatallık kızartma yedim bir kase de yoğurt. akşama da ankaraya gidiyorum mola da büyük ihtimalle çorba içerim...bir hafta boyunca cıslardan uzak durcam söz veriyom size yazdıklarımı okuyunca utandım ya ne yemişim ben pasta kızartma :KK14::KK14::KK14:

süpersin canım darısı başımıza

Maşallahh çıtırlarımaa :KK9: :nazar:
Büşraa, 1 ayda 5 kilo çok güzell
:KK9:

cnm tebrik ederim...:KK9::KK9::KK9:

süper bravo sana ben de inşallah 5 kilo totelde verirsemi hayal ettim bi an :KK14::KK14::KK14:

Kızlarrr tesekkürler hepimizz çıtır olucaz cok az kaldııı :) benim ilk hedefime 3 kilo kaldıı :KK23:
Hepinizide verdiğiniz kilolarda dolayı tebrik ediyorum :KK9:

Şuana kadar olan menüm

Sabah
Peynir
Yarım yeşil biber
1adet haşlanmıs yumurta
Yarım dilim kepekli kızarmıs ekmek
Yeşil çay

Ara
Yarım paket ikisi bir arada nescafe
İki minik kare bitter çikolata

Şuana kadarda 1,5 lt su

Aksam
Brokoli çok sevmem ama annemin ısrarıyla yicem vücüdumun odada ihtiyacı varmıs :KK3:

Şu ana kadarki menümm :KK56:

Kahvaltı
2 dilim az kızarmış kepekli ekmek,
2 ince dilim kaşar,
2 ince dilim salam,
1 küçük yaprak maruldan yapılmış sandviç

Ara
1 küçük limon (limona bayıldığımı söylemiş miydim :KK53:)

Öğle
1 kase çorba
1 kase salata
2 parça kanat tavuk

:KK42:

Salam benim midemi agritiyo yabide sakatat diyette zararli derler lakin oglen super olmus bence

Sabbah 1 dilim ekmek 1 dilim kasar sekersiz cayy
Ara 2kuru incir
Oglen yogurtlu yagsiz keteviz salatasi gene veliye davetliydik ben salatami yaptim goturdim yedim ekmek yerine 2tane metcimek koftesi 3 tane sarma yedim bundan sonra utnc dirumu ogrenciler bana surpriz parti yapmis 3 tane kurupasta 2 tane ppgaca 1tane kek yedimofya sinir oldum artik aksam yagsiz pirincsiz kapuska yicem

kızlar yarından sonra iki gün yokum...ama sizler hep aklımdasınız az yemeye devam ...

bu arada sabah sadece 1 bardak süt içebilmiştim migrenimden dolayı arada arkadaşın doğum günü vardı 2-3 çatallık çok çok ince bir dilim pasta yedim.öğlende 1 kase şehriyeli çorba bol salata ve 3-4 çatallık kızartma yedim bir kase de yoğurt. akşama da ankaraya gidiyorum mola da büyük ihtimalle çorba içerim...bir hafta boyunca cıslardan uzak durcam söz veriyom size yazdıklarımı okuyunca utandım ya ne yemişim ben pasta kızartma :KK14::KK14::KK14:

Pişman olmak yok, tam gaz devam canım :KK15:

Kızlarrr tesekkürler hepimizz çıtır olucaz cok az kaldııı :) benim ilk hedefime 3 kilo kaldıı :KK23:
Hepinizide verdiğiniz kilolarda dolayı tebrik ediyorum :KK9:

Şuana kadar olan menüm

Sabah
Peynir
Yarım yeşil biber
1adet haşlanmıs yumurta
Yarım dilim kepekli kızarmıs ekmek
Yeşil çay

Ara
Yarım paket ikisi bir arada nescafe
İki minik kare bitter çikolata

Şuana kadarda 1,5 lt su

Aksam
Brokoli çok sevmem ama annemin ısrarıyla yicem vücüdumun odada ihtiyacı varmıs :KK3:

İnşallah canımm, menü çok güzel, 2 kareyle sınırlayabildiğin için tebrik ederim çikolatayı :KK53:

bu çok harika hem de regl dönemi inş bana da aynısı olur

İnşallah canım :KK19:

Salam benim midemi agritiyo yabide sakatat diyette zararli derler lakin oglen super olmus bence

Ben çok nadir yiyorum salam, sosis, sucuk gibi şeyleri ve az yiyorum, o zaman sorun yok :KK34:

Sabbah 1 dilim ekmek 1 dilim kasar sekersiz cayy
Ara 2kuru incir
Oglen yogurtlu yagsiz keteviz salatasi gene veliye davetliydik ben salatami yaptim goturdim yedim ekmek yerine 2tane metcimek koftesi 3 tane sarma yedim bundan sonra utnc dirumu ogrenciler bana surpriz parti yapmis 3 tane kurupasta 2 tane ppgaca 1tane kek yedimofya sinir oldum artik aksam yagsiz pirincsiz kapuska yicem

Kahvaltı çok az olmuş bence canım :26:
Yediklerimizden de pişman olmuyoruz, tam gaz devam, akşam ve hafta sonu dengelemeye çalış :KK34:

Kahvaltı çok az olmuş bence canım :26:
Yediklerimizden de pişman olmuyoruz, tam gaz devam, akşam ve hafta sonu dengelemeye çalış :KK34:

Haklisin canim pisman olmak ise yaramiyo dengelemek en guzeli aksamyagsiz piruncsiz kapuska cok az yagli salata ve yogurt yedim cok hafif hissediyorum kendimi

Aramıza bir de öğretmen katıldı ne güzel, tekrar hoşgeldiniz :KK16:

1. ara ve öğlenki ekmeği saymazsak çok güzel bir menü :KK9:

hoşbulduk... evet okulda zor oluyor ara yapmak birde okul akşama kadar olunca.... bazen meyve götürüyorum yanımda ama o gün atık öyleoldu

menüm
sabah bir dilim k. ekmeği yarım kibrit kutusu peynir bir tatlı kaşığı reçel 4 zeytin 1 dilim kaşar
ara çağla
öğle yarımşar salatalık elme armut
akşam ciğer sote 4 kaşık pilav salata

Kızlarrrrr merakla beklediğim kilommmm :))

Yeni uyandım gunaydınnnn..

Başlangıç : 55
Gecen hafta 53.9
Bu hafta: 53
Giden: 900 gram 👏👏👏👏
Toplam da : 2 kılo

24 Şubat'tan beri ilk defa bu kadar mutluyum 😍😍😱

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarrrrr merakla beklediğim kilommmm :))

Yeni uyandım gunaydınnnn..

Başlangıç : 55
Gecen hafta 53.9
Bu hafta: 53
Giden: 900 gram 👏👏👏👏
Toplam da : 2 kılo

24 Şubat'tan beri ilk defa bu kadar mutluyum 😍😍😱

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım Harika tebrik ederim:KK9::KK9:

YETTım garıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

geldım kızcelerım mahpusluk sona erdı :KK53::KK53::KK53::KK53:

ama cıkıorum sımdı bugun ızın aldım gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

X