Melegın dıyet seruvenı

KIZLAR bu saate kadar olan menummm

sabah
2 dılım tam bugday 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
salatalık 4 p

oglen
salam 1 p
yumurta 0p
peynır 1 p
salatalık 4 p
zeytın 2 p

1 lt su 1 kupa yesılcay

28,5 p deyımmmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cıdem sen ıdela kılonda oldugun ıcın kacamagı hak edıosun bebegım bıtter cıkolata al ve yarısını ye canım regl olcan hakkındırrrr :KK34::KK34::KK34:

O yarım paketle kalsa neysede canım yarım pakette kalmıyor:KK37::KK37:

KIZLAR bu saate kadar olan menummm

sabah
2 dılım tam bugday 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
salatalık 4 p

oglen
salam 1 p
yumurta 0p
peynır 1 p
salatalık 4 p
zeytın 2 p

1 lt su 1 kupa yesılcay

28,5 p deyımmmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Çoook iiyi Canım akşama ne yemeyi düşünüyorsun

O yarım paketle kalsa neysede canım yarım pakette kalmıyor:KK37::KK37:

benım bı arkadasım vardı canım dıyetteydı 50 kılo verdı toplamda bole krızlere cozumu mesela alırdı bı paket bıtter yarısını yer kalanını cöpe yada yanındakıne verırdı bolece arkası gelmemıs olurdu :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Çoook iiyi Canım akşama ne yemeyi düşünüyorsun

canım aksama muhtemelen haslanmıs sebze yıcem karnıbahar yada brokolı uzerıne sarımsaklı yogurtla :KK56::KK56::KK56::KK56:

Son düzenleme:
Melek aslında çikolata olayı güzel ben kendme günde 1 küplde yeterde bana bnm sorunum farklı canım ...
Hem bu yağmurda dıaşrıya çıkamam canım baya yağıyor yav ..Canımım sıkkın..Bende işte sıkıntımdan bir şeyler arıyorum öğle yemeğimde

Corden BLue
1 yemek kaşığı yeşil mercimek salatası
Salata vardı

Aslında sağlıklı değila am yapılacak bir şy yok

Melek aslında çikolata olayı güzel ben kendme günde 1 küplde yeterde bana bnm sorunum farklı canım ...
Hem bu yağmurda dıaşrıya çıkamam canım baya yağıyor yav ..Canımım sıkkın..Bende işte sıkıntımdan bir şeyler arıyorum öğle yemeğimde

Corden BLue
1 yemek kaşığı yeşil mercimek salatası
Salata vardı

Aslında sağlıklı değila am yapılacak bir şy yok

olsun canım menu guzelkı yenebılır :KK16::KK16::KK16:

Ben senin yerinde olsam 100 gram ekside değil hemen 1 kilofalan ödem yapmıştı canım .Ama bak bu senin kolay şekilde kilo verebildğini gösteiryor
:21:
O yüzden daha çok dikkat edip daha çok kilollar vermen için sana ikram da bulunanalra hayır demen gerkiyor

çok haklısın canım dikkat edersem veriyomuşum demekki metabolizmama haksızlık etmeyeyim hızlıymış sorun bende

dun oglusum okullar arası yapılan deneme sınavında okul bırıncsı olmus nasıl sevındım gurur duydum anlatamam canım oglusum yaaaaaaaaaa :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Evett dün facebook'ta da gördüm yazamadım oradan telefon takılıp durdu :KK35:
Tebrik ederim ablaam benim yerime de öp oğluşunu, kimin oğlu işte, seni de çook öpüyorum :KK16: :KK19:

sorun hayvansal gıdalar bence, vejetaryan ne kadar arkadaşım varsa hem zayıflar hem de çok sağlıklılar

Çoook şükür YGS'y atlattım geldimm, artık LYS'ye yüklenme zamanıı :KK15:
Havalr ısınıyordu burada, ama bugün yine soğudu, yağmur yağdı
:KK31:
Pazar gününden beri gelip, yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum, yazmaya utandım açıkçası sınav sonrası yediklerimi :18: :26:
Bir de regl olcam olamadım bi türlü onun stresi sinir var, yeme krizleri var malum.. :KK14:
Bugün biraz daha masum gerçi menüm :KK56:

Kahvaltı
1 kupa şekersiz, yok denecek kadar az sütlü kahve
4 parça kurabiye
biraz çikolata
(ne masum ne masummm :KK4:)

Ara
yok

Öğle
1 kase çorba
1 kase salata

Şimdilik bu kadaar En Büyük KK

sorun hayvansal gıdalar bence, vejetaryan ne kadar arkadaşım varsa hem zayıflar hem de çok sağlıklılar

Vejetaryen olmak iyi güzel de, protein alabilecekleri çok az gıda var, ölçülü tükettikçe bence et ürünleri daha güzel, onlar boşa mı yaşıyolar nee, Türk'sen et ve mamüllerini de sevmen gerek arkadaş! :KK53:

KIZCELER ara ogunum cağla bademmm :KK56::KK56::KK56::KK56:
Afiyet Olsun Canım

bana kahve yaramıyo kahve metabolizmayı yavaşlatıyo
Bende herhangi bir eşy yapmıyor seviyorum canım kahve içmeyi çok seviyorum ..

Bence sorun canım abur cuburlar börekler pastalar canım hayvansal gıdalr çok tok tutuyor Yumurta et tavuk onlar çok tatarlı

Pazar gününden beri gelip, yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum, yazmaya utandım açıkçası sınav sonrası yediklerimi :18: :26:
Bir de regl olcam olamadım bi türlü onun stresi sinir var, yeme krizleri var malum.. :KK14:

Kahvaltı
4 parça kurabiye
biraz çikolata

Ara
yok

Öğle
1 kase çorba
1 kase salata

akşama dengelersin dikkat et ekmek yeme yeter regl dönemine ben de gıcık oluyom sinirleniyom yiyom ama atıyosun sonra dikkat edersen

akşama dengelersin dikkat et ekmek yeme yeter regl dönemine ben de gıcık oluyom sinirleniyom yiyom ama atıyosun sonra dikkat edersen

Evet ya hem bedenen şişiyosun, hem de sinir sistemin etkiliyo, her şeye sinirleniyorum mesela :KK36:
Ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum canım, diğer öğünler yemiyorum çok şükür :KK31:
İnşallah atarım ödemi hemencecik :KK15:

Evett dün facebook'ta da gördüm yazamadım oradan telefon takılıp durdu :KK35:
Tebrik ederim ablaam benim yerime de öp oğluşunu, kimin oğlu işte, seni de çook öpüyorum :KK16: :KK19:

canımcım cok tesekkur ederım operım tabıkı ablası :KK48::KK48::KK48::KK48:

sorun hayvansal gıdalar deıl vucudun her turlu saglıklı besıne ıhtıyacı var yanı proteın karbonhıdrat sebze ve kalsıyuma . tabıkı hepsınden olculu yemek kaydıyla tek taraflı beslenme kesınlıkle saglıklı deıl :KK4::KK4::KK4::KK4:

menu süper
tebrikler

Kahvaltı
4 parça kurabiye
biraz çikolata

Ara
yok

Öğle
1 kase çorba
1 kase salata

canım sınavın nasıl gectı ınsallah kazanırsın bıtanem :KK16::KK16::KK16:

Vejetaryen olmak iyi güzel de, protein alabilecekleri çok az gıda var, ölçülü tükettikçe bence et ürünleri daha güzel, onlar boşa mı yaşıyolar nee, Türk'sen et ve mamüllerini de sevmen gerek arkadaş! :KK53:
:KK53::KK53::KK53::KK53: aynen

X