Melegın dıyet seruvenı

Aaa gelmiş bi cavap görmemişim çook pardon canım yaa.. Iyi sevindim çünki ara sıra özellikle kuru yağsız tuzsuz ızgaraların yanında içince yutabilmemi sağlıyoo zeroo,,midem bulandığı zaman yardımcı oluyo 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben geldimm melekcimmmm kaç gündür giremedim,kilomu yazmak için geldiğimde gördümm nasıl üzüldüm ayın 18inden berikimse gelmemiş diyeee
Kilomu yazayımm bu hafta 3 gün düzensiz oldu kardeşim geldi 1 hafta burdaydı,eşimin köyüne gittik derken biraz diyetten çıkmış oldum
neysekii fazla almadım kilom 77.7 geldi
sizinle tanıştıktan sonra 79.8 ile başlaıştım
geçen hafta 77.2 kiloydum ama

MERHABA arkadaslar:KK16::KK16::KK16:

2012 mayıs ayında bır cumartesı formda okudugum bır topıkten etkılelenerek baslamıs oldugum dıyet seruvenım azmedısım sonucu 20 kılo vererek basladıgım dıyet seruvenıme burdan devam etmek ıstıorum. 4,5 ayda 20 kılo verme yolundakı ızledıgım yolu tecrubelerımı burda zayıflamak ısteyen herkezle paylasmak ıstıorum. herkezı beklıyorum :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ayıpsın hemen gelıyor sekersız kahvenn :KK24::KK24::KK24:

evet o konuda haklısın ben sureklı burdayım her gun katılmak ıeteyenler menulerını paylasırsa yanlıslar soylenır cuma gunu bıldırımler yapılır lısteler yapılır cok duzenlı olur ve motıve artar canımcım :KK34::KK34::KK34:
Melekcim topiğin hayırlı olsunn,benide aranıza alınn canımm
listede yapılırsa daha hırslıoluruzz

MERHABA arkadaslar:KK16::KK16::KK16:

2012 mayıs ayında bır cumartesı formda okudugum bır topıkten etkılelenerek baslamıs oldugum dıyet seruvenım azmedısım sonucu 20 kılo vererek basladıgım dıyet seruvenıme burdan devam etmek ıstıorum. 4,5 ayda 20 kılo verme yolundakı ızledıgım yolu tecrubelerımı burda zayıflamak ısteyen herkezle paylasmak ıstıorum. herkezı beklıyorum :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Merhaba hayırlı olsun topiğin... Ben de 50-59 kilo arasında olanların topiğine az önce yazdım fakat recellezi beni bu gruba davet etti. Lütfen bana davdestek olun. 3 ay önesi 54 e düşmüştüm şimdi 57 yim. Hedefim eski kilom 52 ye inmek.ama çok zorlanıyorum. Ani kan şekeri düşüşleri yaşıyorum...hemen hemen sabah 6 da yarım saat eliptik bisikletle spor yapıyorum. Günde iki kez büyükçe bir bardak karbonatlı su içiyorum. 1 aya kadar en az 3 kilo vermem lazım. Destek lütfennnn....

Merhaba hayırlı olsun topiğin... Ben de 50-59 kilo arasında olanların topiğine az önce yazdım fakat recellezi beni bu gruba davet etti. Lütfen bana davdestek olun. 3 ay önesi 54 e düşmüştüm şimdi 57 yim. Hedefim eski kilom 52 ye inmek.ama çok zorlanıyorum. Ani kan şekeri düşüşleri yaşıyorum...hemen hemen sabah 6 da yarım saat eliptik bisikletle spor yapıyorum. Günde iki kez büyükçe bir bardak karbonatlı su içiyorum. 1 aya kadar en az 3 kilo vermem lazım. Destek lütfennnn....

Merak etme burda herkes birbirine destek tam destek cuma günleri de tartı günlerimiz.ayrıca hergüne de yedıklerımızı paylasıoruz kı motive olalım :KK66:

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merak etme burda herkes birbirine destek tam destek cuma günleri de tartı günlerimiz.ayrıca hergüne de yedıklerımızı paylasıoruz kı motive olalım :KK66:

Merhaba tesekkür ederim bende aktif bir topik istiyordum yarınsabah başlıyorum yediklerimi yazmaya o zaman bugun tartım sonucumu yazayım dicem ama doğru sonuç olmaz çunku bol su içtim yarın sabah aç karnına tartılıp yazarım 57 in üstü bile olabilir :KK43:((

Merhaba tesekkür ederim bende aktif bir topik istiyordum yarınsabah başlıyorum yediklerimi yazmaya o zaman bugun tartım sonucumu yazayım dicem ama doğru sonuç olmaz çunku bol su içtim yarın sabah aç karnına tartılıp yazarım 57 in üstü bile olabilir :KK43:((

Bende bın inemedim duye üzülüyorum :KK43:( 1 aydır 55 den ındı ıncem dıye offf..

Günaydın herkese az önce tartıldım ve maaalesef 57.4 çıktım ama ellerim biraz ödemli şişmişim. Ama olsun haftaya cuma tartımdaki hedefim 56.5 olmak. 1 haftam var . Hedef buyuk mu ne :KK37: şişknliğim de kilo verince olmuyo 54 e inince hiç şişkinliğim olmuyo ne zaman kilo alsam vucudum da ödem oluyor göğüslerim bile şişiyor. Bugün microplus seansım var ve simdi 20 dk spor yapıcam.kahvaltıdan sona görüşürüz...

Aaa gelmiş bi cavap görmemişim çook pardon canım yaa.. Iyi sevindim çünki ara sıra özellikle kuru yağsız tuzsuz ızgaraların yanında içince yutabilmemi sağlıyoo zeroo,,midem bulandığı zaman yardımcı oluyo 😊

CANIM zero kesınlıkle kurtarıcı dıyette ama cok asırı ıcmemek kaydıyda cunku odem tutabılıor vucut :KK9::KK9::KK9::KK9:

Ben geldimm melekcimmmm kaç gündür giremedim,kilomu yazmak için geldiğimde gördümm nasıl üzüldüm ayın 18inden berikimse gelmemiş diyeee
Kilomu yazayımm bu hafta 3 gün düzensiz oldu kardeşim geldi 1 hafta burdaydı,eşimin köyüne gittik derken biraz diyetten çıkmış oldum

hosgeldınn karabıberımmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:artk burdayız canım burdan devam edıcez 500 gr almıssın sadece hc sorun deıl hallederızzzzz:13::13::13::13::13:

Melekcim topiğin hayırlı olsunn,benide aranıza alınn canımm
listede yapılırsa daha hırslıoluruzz

tatlım kısı sayısı tam gellı olsun kesınlıkle lıste yapıcaz :KK6::KK6::KK6::KK6:

öyle düşünme kararlı şekilde bizler diyetiimizi yapsak yeterlii bilee
erginsenada burdamııı

ergınsena yok canım o sanırım hazır deıl suan dıyete

karabiber merhaba ben duygunun arkadası olan pomo. hatırladın mı ? adımı degıstırdım de. nasılsın bızım topıge gel de bır selam ver konusak bıraz.

merhaba hosgeldıız beklerız burayada :KK55::KK55::KK55::KK55:

yagmurcum hosgeldın :KK42::KK42::KK42::KK42: kılo az olunca vermek guc ama 5 kılo bısı deıl canım burdakı lıstelerı takıp edersen 1 -2 aya ucar gıder o kılo :KK34::KK34::KK34:

Günaydın herkese az önce tartıldım ve maaalesef 57.4 çıktım ama ellerim biraz ödemli şişmişim. Ama olsun haftaya cuma tartımdaki hedefim 56.5 olmak. 1 haftam var . Hedef buyuk mu ne :KK37: şişknliğim de kilo verince olmuyo 54 e inince hiç şişkinliğim olmuyo ne zaman kilo alsam vucudum da ödem oluyor göğüslerim bile şişiyor. Bugün microplus seansım var ve simdi 20 dk spor yapıcam.kahvaltıdan sona görüşürüz...

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

dunku menummm :KK42::KK42::KK42::KK42:

sabah
ıkı dılım tam bugday ekmek 16 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
yok

oglen
ızgara kofte 1 p
salatalık domates 9 p
sekersız gazoz 0 p

ara
cagla badem 10 adet kadar 5 p

aksam
hazır pılıc bır parca 0 p
az brokolı 2 p

ara
40 gr lıght dondurma 8 p

3 lt su 2 kupa yesılcay :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hoşgeldin bu arada:KK16:Aldığın grmaj çok az verirsin canım

Hoşgeldin Canım:KK16: 1 ayda 3 kiloyu veririsn canım hemen 1 haftada istieğdin hedefe ulaşırsın ilk başladığın günlerde daha çabuk verirsin o hedefe ulaşırısın..
dunku menummm :KK42::KK42::KK42::KK42:

sabah
ıkı dılım tam bugday ekmek 16 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
yok

oglen
ızgara kofte 1 p
salatalık domates 9 p
sekersız gazoz 0 p

ara
cagla badem 10 adet kadar 5 p

aksam
hazır pılıc bır parca 0 p
az brokolı 2 p

ara
40 gr lıght dondurma 8 p

3 lt su 2 kupa yesılcay :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım Dondruma çekti Canım Şimdi Oldumu:21: menün geyet güzel canım:KK9::KK9:

Hoşgeldin bu arada:KK16:Aldığın grmaj çok az verirsin canım

Hoşgeldin Canım:KK16: 1 ayda 3 kiloyu veririsn canım hemen 1 haftada istieğdin hedefe ulaşırsın ilk başladığın günlerde daha çabuk verirsin o hedefe ulaşırısın..

Canım Dondruma çekti Canım Şimdi Oldumu:21: menün geyet güzel canım:KK9::KK9:

gunaydın cıgdemcımmm:KK16::KK16::KK16:

hem cok lezzetlı hemde sekersız dondurma daa ne olsunn demıı:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

:KK3: günaydııın herkese ,, bugün kahvaltım;
Yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
2 dilim glutensiz ekmek
👏👏👏👍

X