mektup

Selâmün aleyküm hayırlı geceler ayrıldigim Sevgilimi çok seviyorum oda beni ama pismanliklar ikimizi biraraya getirmeye yetmiyor bende oturup ona mektup yazdim içimi döktüm ama mektubu gondermek te kararsizim sizce ne yapmaliyim???
bekle bir süre daha olmaz mı?

Selâmün aleyküm hayırlı geceler ayrıldigim Sevgilimi çok seviyorum oda beni ama pismanliklar ikimizi biraraya getirmeye yetmiyor bende oturup ona mektup yazdim içimi döktüm ama mektubu gondermek te kararsizim sizce ne yapmaliyim???
O mu seni terketti, sen mi onu.. Sorunlar neydi bunlar hep çok önemli en iyi sen tartabilirsin. Ama içinde duracağına o bilsin bana kalırsa.. Sonuçta eğer kısmet değilse birlikte olmanız zaten olmazsınız. Söyleyemediklerm kalmasın derseniz gönderin. Ama dediğim gibi durumu iyi tartın biz hikayenizi bilemeyiz.

Bence yollama, sonrada eski sevgilimin elinde ona tüm duygularımı açtığım mektup var, yeni sevgilime yada aileme göstermesinden korkuyorum , diye yazabilirsin.
Yüzüne karşı söyle

mektup birlikteyken yada özlem çekerken olabilir lakin ayrıldığın birine yollamak çok mantıklı gelmiyor.
yüzyüze görüşmelisin.

Güzel kızım, sen bazı yanlışlar yapmışsın. Bunların farkında olman çok güzel. Mektupta sana ölüyorum, bitiyorum gibi edebiyat yapmak yerine (o da güzel de, erkekler kadınlar kadar anlamaz) 'sana olan sevgimden hatalarım oldu farkındayım ama seni çok sevdiğimi de farkettim. Sen de beni seviyorsan aşkımıza bir şans daha verelim. Aynı hataları tekrarlamayacağım' diye yaz. Geri dönmezse bile hiç olmazsa sen elinden geleni yapmış olursun, gerisi kısmet. Bu hatalarını unutma ki bir daha yapmayasın.

Güzel kızım, sen bazı yanlışlar yapmışsın. Bunların farkında olman çok güzel. Mektupta sana ölüyorum, bitiyorum gibi edebiyat yapmak yerine (o da güzel de, erkekler kadınlar kadar anlamaz) 'sana olan sevgimden hatalarım oldu farkındayım ama seni çok sevdiğimi de farkettim. Sen de beni seviyorsan aşkımıza bir şans daha verelim. Aynı hataları tekrarlamayacağım' diye yaz. Geri dönmezse bile hiç olmazsa sen elinden geleni yapmış olursun, gerisi kısmet. Bu hatalarını unutma ki bir daha yapmayasın.
Dediginiz gibi pişmanliklarimdan bahsettim ona ölü yorum falan dmedim zaten beni sevdiğini hissediyorum biliyorum dönecek ama benim beklemem lazım ama ben bekleyemiyorum

X