- 9 Ocak 2015
- 19.293
- 80.203
- Konu Sahibi Duygusuz Hatun
Kesinlikle :)) şuan sana çok imrendim bana hissettirilmedi çünkü napaaak çıkar bizide alan amaan beee sen bekle gelecek bana yaz heee çatlarım meraktanHissetmek önemli demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle :)) şuan sana çok imrendim bana hissettirilmedi çünkü napaaak çıkar bizide alan amaan beee sen bekle gelecek bana yaz heee çatlarım meraktanHissetmek önemli demi
Tamam canım yazarım merak etme :)Kesinlikle :)) şuan sana çok imrendim bana hissettirilmedi çünkü napaaak çıkar bizide alan amaan beee sen bekle gelecek bana yaz heee çatlarım meraktan
yani yetiskin insanlarsiniz. Uzak sehirlerde degilseniz cok lazimsa yuzune söylersin
bekle bir süre daha olmaz mı?Selâmün aleyküm hayırlı geceler ayrıldigim Sevgilimi çok seviyorum oda beni ama pismanliklar ikimizi biraraya getirmeye yetmiyor bende oturup ona mektup yazdim içimi döktüm ama mektubu gondermek te kararsizim sizce ne yapmaliyim???
O mu seni terketti, sen mi onu.. Sorunlar neydi bunlar hep çok önemli en iyi sen tartabilirsin. Ama içinde duracağına o bilsin bana kalırsa.. Sonuçta eğer kısmet değilse birlikte olmanız zaten olmazsınız. Söyleyemediklerm kalmasın derseniz gönderin. Ama dediğim gibi durumu iyi tartın biz hikayenizi bilemeyiz.Selâmün aleyküm hayırlı geceler ayrıldigim Sevgilimi çok seviyorum oda beni ama pismanliklar ikimizi biraraya getirmeye yetmiyor bende oturup ona mektup yazdim içimi döktüm ama mektubu gondermek te kararsizim sizce ne yapmaliyim???
İyi de hoşuna gideceğini mi düşündün hangi erkek bunu ister kiYok normalde öyle değilim ben iste ona farklı göründum bir ay oldu bize ama iki hafta önce telefonda konuştuk
beden dili diye bişi var sonuçta böle düşünürsek sözlerin anlamı sadece %7 dir istatistiki bir verikesinlikle... yüz yüze konuşmak çok şeyi değiştirir. tonlamalar, bakışlar.. mektupta anlayamayacağı detayaları yüz yüzeyken anlayabilir.
İçeriğini bilemem ama yanık bir mektuba sebep olacağınızın umarım farkındasınızdır.yakmadan olmaz yak mutlaka
Burda değil kendisi bayramda gelecekyani yetiskin insanlarsiniz. Uzak sehirlerde degilseniz cok lazimsa yuzune söylersin
Mektubun içindeki benim pismanliklarim ve duygularım ayriligimzin nedeni benimneden ayrı olduğunuzu ve mektubun içindekileri bilmeden yorum yapamayız ki..
Bayramda gelmesini bekleyim o zamanaYuzyuze en iyi iletisim yolu..
Dediginiz gibi pişmanliklarimdan bahsettim ona ölü yorum falan dmedim zaten beni sevdiğini hissediyorum biliyorum dönecek ama benim beklemem lazım ama ben bekleyemiyorumGüzel kızım, sen bazı yanlışlar yapmışsın. Bunların farkında olman çok güzel. Mektupta sana ölüyorum, bitiyorum gibi edebiyat yapmak yerine (o da güzel de, erkekler kadınlar kadar anlamaz) 'sana olan sevgimden hatalarım oldu farkındayım ama seni çok sevdiğimi de farkettim. Sen de beni seviyorsan aşkımıza bir şans daha verelim. Aynı hataları tekrarlamayacağım' diye yaz. Geri dönmezse bile hiç olmazsa sen elinden geleni yapmış olursun, gerisi kısmet. Bu hatalarını unutma ki bir daha yapmayasın.