mektup

Cunku birak o senin pesinden kossun. Eger pesinden kosmazsa bil ki seni istemiyor. E sen de seni istemeyen birine mektup yazarak ancak kendini kucuk dusurursun. Bosver. Umursama inan daha degerli olursun..
Peki ya hatalarım? Seviyorsa bir süre sonra bile olsa koşarmi pesimden

Sana tavsiyem asla o mektubu verme. Asla. Kendini kucultursun. O da kendini bulunmaz hint kumasi gibi gorur. Seviyorsa pesinden kosar gelir. Asla sen onun pesinden kosma. Ve hep hayirlisiysa olsun diye dua et. Hayirlisi degilse de olmasin bence. Cunku cok uzulursun.

Sana tavsiyem asla o mektubu verme. Asla. Kendini kucultursun. O da kendini bulunmaz hint kumasi gibi gorur. Seviyorsa pesinden kosar gelir. Asla sen onun pesinden kosma. Ve hep hayirlisiysa olsun diye dua et. Hayirlisi degilse de olmasin bence. Cunku cok uzulursun.
Seviyorsa ne olursa olsun gelir demi bir ay dayanir iki ay dayanir veyatta üç ama Seviyosa gelir diye düşünüyorum

Hatanin sen de oldugunu dusunuyorsan mektubu gonder o zaman. Ama umarim meltubunu ilerde sana karsi kullanmaz. Aslinda telefonla konusamiyormusun?
Hata bnde yoksa simdiye barismistik telefon da iletişim kuramiyoruz sinirli çünkü bayramda gelecek aslında o zamanimi beklesem

Bekle o zaman. Sabret. Sanirim yuz yuze gorusmek en mantiklisi. Olmuyorsa da zorlama. Daha cok gencsin. Karsina sevecegin daha kimler cikar.
Olmayacağını bilsem hicc zorlamam görüşmek dahi istemem beni sevdiğini istiyorum bakalim yüz yuze görüşünce nolucak

Hata bnde yoksa simdiye barismistik telefon da iletişim kuramiyoruz sinirli çünkü bayramda gelecek aslında o zamanimi beklesem

Beklemek kesinlikle en iyi fikir.. o gelene kadar da iletişime geçmeye çalışmayın bence.. biraz yalnız kalsın o da sizi kaybetme korkusu yaşasın. Inanın sizin adım atmanızla başlayacak bi ilişki sizi daha çok mutsuz edebilir..

Beklemek kesinlikle en iyi fikir.. o gelene kadar da iletişime geçmeye çalışmayın bence.. biraz yalnız kalsın o da sizi kaybetme korkusu yaşasın. Inanın sizin adım atmanızla başlayacak bi ilişki sizi daha çok mutsuz edebilir..
Herkes öyle söylüyor bekle sana geri dönüş yapacak sadce kafası karisik dank etmesi lazım diye

seviyorsa mutlaka döner, ama senden hiç haber alamasın merak etsin. o zaman sana ulaşmak için çabalar.
bayramda gelecekmiş zaten o zaman da sabret iletişime ilk o geçsin. yüzyüze sorunlarınızı su
seviyorsa mutlaka döner, ama senden hiç haber alamasın merak etsin. o zaman sana ulaşmak için çabalar.
bayramda gelecekmiş zaten o zaman da sabret iletişime ilk o geçsin. yüzyüze sorunlarınızı daha kolay çözümlersiniz.
facebook whatsap falan da kapatmam gerekmi peki

Ben mektup fikrini beğendim tatlım. Çoğu kişiye aksi şekilde yüz yüze konuşmaktan daha etkili olacağını düşünüyorum. Yüz yüzeyken konuşamayacağın, aklına gelmeyecek çoğu şeyi kağıda duygusal şekilde dökebilirsin. Hem kağıt başında yüz yüzeden daha rahat olup kendini daha iyi ifade edersin. Eğer aranızda birşeylerin düzelmesi gerektiğini düşünüyorsan gönder gitsin ne olacak.. Olacağı yoksa zaten olmaz, olacağı varsa vesile olur...

X