- 31 Mayıs 2015
- 106
- 112
- 28
- Konu Sahibi Duygusuz Hatun
Konusabilsek ahh keske ama konusamiyoruz.Nasi yazdiysaniz ayni sekilde konuşun bence daha anlamli olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konusabilsek ahh keske ama konusamiyoruz.Nasi yazdiysaniz ayni sekilde konuşun bence daha anlamli olur.
Sen neden kurtarmaya çalışıyorsun bu ayrılığın sorunu senden mi kaynaklanıyor ?Anlıyorum ama iliskimi kurtarmam için cabalamam lazim engel yok aslında bahanede olan seyler
Oda duygusal birisi aslında derdimi telden anlatamıyorum gondermek istiyorum deli cesareti çok sey yaptım ve böyle olduk kötü hatali seyler yaptım yani senin le olmak istiyorum ama elimde değil dedi banaMektup bence çok güzel bir fikir.Derdini ruhsuz,duygusuz sosyal ağlardan,sms ten,whatsApp tan anlatacağına kendi el yazınla yazdığın mektupla anlatmaktan daha güzel ne olabilir ? Konu sahibi, eğer geri dönüşünün güzel olacağına inanıyorsan postala gitsin mektubu.Anlık deli cesareti canım sadece biraz cesaret :)
Evet maalesef benden kaynaklanıyorSen neden kurtarmaya çalışıyorsun bu ayrılığın sorunu senden mi kaynaklanıyor ?
illa birşey yapacaksan telefon et konuş bu çok daha sağlıklı olur.
istemiyo seni neticede kimin terk ettigi onemli miDurduk yere bitmedi ki ayrıca ben terk ettim
Sorunu yazsan çok özel değilse belki bunun için bir yol gössterebilirizEvet maalesef benden kaynaklanıyor
senın ona ne kadar yanık olduğunun göstergesidir o
Sorun benim aslinda benim karakterm cok fazla şımardim ona kendimi olduğumdan farklı gösterdim hep ben deisecgine inanbilsem ahh keşke diyor haklı da çocuk bisey diyemiyorumSorunu yazsan çok özel değilse belki bunun için bir yol gössterebiliriz
tabi söylemek istersen
Cok tesekkur ederim sağolun sevgim için çabalıyorum onunda beni sevdiğini hissettiğim icinNeden dalga geciyosunz arkadasla?
Unutmayin asli ile kerem en buyuk asklardan biridir, ve cag varya o cag?
Hah iste o cag mektuplasma cagiydi..
Ne yani mektuplasmak umutsuz vakami demektir? Hic sanmam.
Oyle olsaydi mektuplasma caginda yasayanlar degilde 'ceren ile berkecan'lar efsane olurdu.
Bence cokta guzel bi fikir.
Bazen insan icindekileri dile dokemez.
O zmn sayfalar yetisir ona.
Şımarabilirsin insan sevdiği sevildiği birine şımarmayacakta kime şımaracak ?Sorun benim aslinda benim karakterm cok fazla şımardim ona kendimi olduğumdan farklı gösterdim hep ben deisecgine inanbilsem ahh keşke diyor haklı da çocuk bisey diyemiyorum
Tek bu değil ki işte kalktım köyune gidip rezil ettim onu sevgiliyken hep one dese tersini derdimŞımarabilirsin insan sevdiği sevildiği birine şımarmayacakta kime şımaracak ?
en iyi sevgiyi gördüğüme inansam da sırf bu yüzden uzak duran bir adam için asla kılımı kıpırdatmam
hocam ne dalgası ya bu gercek bi durumdur eskıden sevgılıler bırbırıne mektup yollarken köşesini yakarmış bu ne kadar sevdalı olduklarını gosterırmıs te allam ya sitede iyice dalgacı dıye tanındım iyimiNeden dalga geciyosunz arkadasla?
Unutmayin asli ile kerem en buyuk asklardan biridir, ve cag varya o cag?
Hah iste o cag mektuplasma cagiydi..
Ne yani mektuplasmak umutsuz vakami demektir? Hic sanmam.
Oyle olsaydi mektuplasma caginda yasayanlar degilde bu cagin 'ceren ile berkecan'lari efsane olurdu.
Bence cokta guzel bi fikir.
Bazen insan icindekileri dile dokemez.
O zmn sayfalar yetisir ona.
Seven bi insan ne zaman dönüyor pekiUnut gitsin dicem sanki kendim çok unuta bildim de unutamazssın ama...
Onsuzda yapabilîrsin.. Seni gerçekten seviyorsa döner dönmezssse zaten hiç seni sevmemiştir...
Kırılmış olabilir tam olarak ne yaşandı bilmiyorumTek bu değil ki işte kalktım köyune gidip rezil ettim onu sevgiliyken hep one dese tersini derdim
Seven insan umudunu kesmenden korkar çok uzatmaz ne kadar oldu sizin ?Seven bi insan ne zaman dönüyor peki
Tarih,gün veremem ama Eninde sonunda döner... Çünkü sevgi tek ilaçtır eğer sana hastaysa şifasını bulmak için kapına gelir(nölüyor bana yavv çok aşk romanı okumaktan hep bunlar )şaka bir yana değmez gülüm..dediğim gibi sevmişse mutlaka gelir...Seven bi insan ne zaman dönüyor peki
Yok normalde öyle değilim ben iste ona farklı göründum bir ay oldu bize ama iki hafta önce telefonda konuştukKırılmış olabilir tam olarak ne yaşandı bilmiyorum
ara özür dile o zaman sakin bir sesle ciddi ciddi konuş
pişman olduğunun farkına varsın
ha senin normalde tavrın buysa onun için değişeceksen
hiç uğraşma sonunda ikinizde daha çok üzülürsünüz
Seven insan umudunu kesmenden korkar çok uzatmaz ne kadar oldu sizin ?
Inşallah ama sevdiğini hissediyorumTarih,gün veremem ama Eninde sonunda döner... Çünkü sevgi tek ilaçtır eğer sana hastaysa şifasını bulmak için kapına gelir(nölüyor bana yavv çok aşk romanı okumaktan hep bunlar )şaka bir yana değmez gülüm..dediğim gibi sevmişse mutlaka gelir...
Tamamdır o zaman sen bekle gelecek...Inşallah ama sevdiğini hissediyorum
Hissetmek önemli demiTamamdır o zaman sen bekle gelecek...