mektup

Mektup bence çok güzel bir fikir.Derdini ruhsuz,duygusuz sosyal ağlardan,sms ten,whatsApp tan anlatacağına kendi el yazınla yazdığın mektupla anlatmaktan daha güzel ne olabilir ? Konu sahibi, eğer geri dönüşünün güzel olacağına inanıyorsan postala gitsin mektubu.Anlık deli cesareti canım sadece biraz cesaret :)
Oda duygusal birisi aslında derdimi telden anlatamıyorum gondermek istiyorum deli cesareti çok sey yaptım ve böyle olduk kötü hatali seyler yaptım yani senin le olmak istiyorum ama elimde değil dedi bana

senın ona ne kadar yanık olduğunun göstergesidir o:KK14:

Neden dalga geciyosunz arkadasla?
Unutmayin asli ile kerem en buyuk asklardan biridir, ve cag varya o cag?
Hah iste o cag mektuplasma cagiydi..

Ne yani mektuplasmak umutsuz vakami demektir? Hic sanmam.
Oyle olsaydi mektuplasma caginda yasayanlar degilde bu cagin 'ceren ile berkecan'lari efsane olurdu.

Bence cokta guzel bi fikir.
Bazen insan icindekileri dile dokemez.
O zmn sayfalar yetisir ona.

Sorunu yazsan çok özel değilse belki bunun için bir yol gössterebiliriz
tabi söylemek istersen
Sorun benim aslinda benim karakterm cok fazla şımardim ona kendimi olduğumdan farklı gösterdim hep ben deisecgine inanbilsem ahh keşke diyor haklı da çocuk bisey diyemiyorum

Oyle olsaydi mektuplasma caginda yasayanlar degilde 'ceren ile berkecan'lar efsane olurdu.

Cok tesekkur ederim sağolun sevgim için çabalıyorum onunda beni sevdiğini hissettiğim icin

Sorun benim aslinda benim karakterm cok fazla şımardim ona kendimi olduğumdan farklı gösterdim hep ben deisecgine inanbilsem ahh keşke diyor haklı da çocuk bisey diyemiyorum
Şımarabilirsin insan sevdiği sevildiği birine şımarmayacakta kime şımaracak ?
en iyi sevgiyi gördüğüme inansam da sırf bu yüzden uzak duran bir adam için asla kılımı kıpırdatmam

Şımarabilirsin insan sevdiği sevildiği birine şımarmayacakta kime şımaracak ?
en iyi sevgiyi gördüğüme inansam da sırf bu yüzden uzak duran bir adam için asla kılımı kıpırdatmam
Tek bu değil ki işte kalktım köyune gidip rezil ettim onu sevgiliyken hep one dese tersini derdim

Oyle olsaydi mektuplasma caginda yasayanlar degilde bu cagin 'ceren ile berkecan'lari efsane olurdu.

hocam ne dalgası ya bu gercek bi durumdur eskıden sevgılıler bırbırıne mektup yollarken köşesini yakarmış bu ne kadar sevdalı olduklarını gosterırmıs:KK51: te allam ya sitede iyice dalgacı dıye tanındım iyimi:KK53:

Unut gitsin dicem sanki kendim çok unuta bildim de :KK70: unutamazssın ama...
Onsuzda yapabilîrsin.. Seni gerçekten seviyorsa döner dönmezssse zaten hiç seni sevmemiştir...

Tek bu değil ki işte kalktım köyune gidip rezil ettim onu sevgiliyken hep one dese tersini derdim
Kırılmış olabilir tam olarak ne yaşandı bilmiyorum
ara özür dile o zaman sakin bir sesle ciddi ciddi konuş
pişman olduğunun farkına varsın
ha senin normalde tavrın buysa onun için değişeceksen
hiç uğraşma sonunda ikinizde daha çok üzülürsünüz

Seven bi insan ne zaman dönüyor peki
Seven insan umudunu kesmenden korkar çok uzatmaz ne kadar oldu sizin ?

Kırılmış olabilir tam olarak ne yaşandı bilmiyorum
ara özür dile o zaman sakin bir sesle ciddi ciddi konuş
pişman olduğunun farkına varsın
ha senin normalde tavrın buysa onun için değişeceksen
hiç uğraşma sonunda ikinizde daha çok üzülürsünüz

Seven insan umudunu kesmenden korkar çok uzatmaz ne kadar oldu sizin ?
Yok normalde öyle değilim ben iste ona farklı göründum bir ay oldu bize ama iki hafta önce telefonda konuştuk

Tarih,gün veremem ama Eninde sonunda döner... Çünkü sevgi tek ilaçtır eğer sana hastaysa şifasını bulmak için kapına gelir(nölüyor bana yavv çok aşk romanı okumaktan hep bunlar :KK70: )şaka bir yana değmez gülüm..dediğim gibi sevmişse mutlaka gelir...
Inşallah ama sevdiğini hissediyorum

X