sevgilim hakkinda cok kararsizim

sevgilimle 1 yildan fazla suredir beraberiz fakat kendisi asiri kiskanc ve sinirli biri oldugu icin sevgisinden suphe ediyorum bu yuzden de kendimi suclu hissediyorum nedense. Iliskinin basindan beri kiyafetlerime asiri karisiyor etek sort crop gibi seyler asla giymiyorum konusunu acarsam bile sinirleniyor hatta esofman giydigimde bile sirf arkam acik diye kavga etmisligi var ama bu durumdan o kadar da rahatsiz degilim kendi ailem de acik giyinmeye olumlu bakmadigi icin. Asil problem sinirli olmasi ornegin sinifimdaki erkeklerden biri gelip bana 1 soru bile sorsa asiri sinirleniyor ve benle kavga ediyo sen neden soru sorduklarinda cevap veriyorsun falan gibi. Ben bazen ciddiye almamis gibi davranip ortami yumsatmaya calistigimda da kufrediyor hakaret ediyor sonrasinda da sana etmedim diyip gecistiriyor. 1 yildir okuldaki hicbir etkinlige katilamadim nerdeyse gezilere yarismalara giremedim sirf izin vermiyor diye resmen lisede anlatabilecegim bi anim yok. Fakat bunlarin hepsine ragmen sakinken asiri iyi bir insan oluyor sevildigimi hissediyorum melek gibi o zamanlar ama bu yaptiklarini da goz ardi etmeden duramiyorum napmaliyim sizce? Ailesiyle tanistim o benim annemle tanisti ve herkes iliskimizi disardan cok iyi goruyor ben de onu cok seviyrum ama bazen bu saygisizliklari katlanilmaz oluyor onu da cok seviyorum kopamiyorum asla cok kararsizim napmam gerektigi hakkinda.. Fikirlerinizi soyleyebilir misiniz acaba
Kucuksunuz daha ☺️ eşimde
sevgilimle 1 yildan fazla suredir beraberiz fakat kendisi asiri kiskanc ve sinirli biri oldugu icin sevgisinden suphe ediyorum bu yuzden de kendimi suclu hissediyorum nedense. Iliskinin basindan beri kiyafetlerime asiri karisiyor etek sort crop gibi seyler asla giymiyorum konusunu acarsam bile sinirleniyor hatta esofman giydigimde bile sirf arkam acik diye kavga etmisligi var ama bu durumdan o kadar da rahatsiz degilim kendi ailem de acik giyinmeye olumlu bakmadigi icin. Asil problem sinirli olmasi ornegin sinifimdaki erkeklerden biri gelip bana 1 soru bile sorsa asiri sinirleniyor ve benle kavga ediyo sen neden soru sorduklarinda cevap veriyorsun falan gibi. Ben bazen ciddiye almamis gibi davranip ortami yumsatmaya calistigimda da kufrediyor hakaret ediyor sonrasinda da sana etmedim diyip gecistiriyor. 1 yildir okuldaki hicbir etkinlige katilamadim nerdeyse gezilere yarismalara giremedim sirf izin vermiyor diye resmen lisede anlatabilecegim bi anim yok. Fakat bunlarin hepsine ragmen sakinken asiri iyi bir insan oluyor sevildigimi hissediyorum melek gibi o zamanlar ama bu yaptiklarini da goz ardi etmeden duramiyorum napmaliyim sizce? Ailesiyle tanistim o benim annemle tanisti ve herkes iliskimizi disardan cok iyi goruyor ben de onu cok seviyrum ama bazen bu saygisizliklari katlanilmaz oluyor onu da cok seviyorum kopamiyorum asla cok kararsizim napmam gerektigi hakkinda.. Fikirlerinizi soyleyebilir misiniz acaba
Daha kucuksunuz ☺️ ama tabiki bu şekilde olmaz konuşun yoksa biticegini söyleyin toparlansin

Çok sakin iyi bir insan demişsiniz ya.Binlerce kadının hayatı bu iyi insanlar yüzünden karardı!..Ben sana bi şey diyeyim mi?Şimdi kıskanıyor olay çıkıyor demişsin ya Evlendikten sonra baş edemiynce iş fiziksel şiddete dönüşüyor.Hayatini göz göre göre karartmak istersen sen bilirsin.

Bırak bence de. Daha çok küçüksün . Kendini bile tanımıyorsundur hatta. Biraz büyüyünce beklentilerin de değişecektir. O zaman çok pişman olursun.

Aşırı kıskanç giyime karışıyordan sonrasını okumadım. Direk net söylüyorum ayrıl. Hiçbir erkeğin sana müdahale etmesine izin verme.

Anan baban yapsa bu baskıyı evden kaçardın bu yaşta ya da trip atıp odandan çıkmazdın... Yaşın kaç başın kaç erkek mi kalmadı yavrucum bu dünyada.Ha yaşın 40-50de olsa erkek kalmasada böyle biri çekilir mi kendine saygın yok mu?

Anladığım kadarıyla lisedesin ama sanki 10 yıllık evli, hiç çalışmamış ve maddi gücü olmayan, iki çocuk annesi çaresiz bir kadın gibi yazmışsın. Ablacım basacaksın tekmeyi bakacaksın hayatına. Daha bunun üniversitesi var, çalışma hayatı var. Neden kendine böyle bir adama mahkum ediyorsun ya yazık valla.

disarran cok iyi anlasiyoor gibi duruyoruz yanyanayken gercektenn oyle ama arkadaslarim falan da biliyor boyle oldugunu onlar da ayni fikirde ama kopamiyorum kendisinden
Çocuklarının gözü önünde camdan dışarı neden baktın diye dayak yiyince koparsın kendisinden. Şimdi acele etme

En güzel yıllarını niye kısıtlıyorsun kardeşim yazık günah değil mi ne saçmalıktır okul gezisi vs karışmak ya ne bekliyorsun 20'de nişan 21 düğün sonra ev hapsi mi? Böyle sıkıntılı kişiler ile takılıp niye kendinizden ödün veriyorsunuz artı kıskanan adam seninle konuşan çocuga zorbalık yapar gelip sana diklenmez millete kuzu sana mı aslan bırak gitsin

En güzel yıllarını niye kısıtlıyorsun kardeşim yazık günah değil mi ne saçmalıktır okul gezisi vs karışmak ya ne bekliyorsun 20'de nişan 21 düğün sonra ev hapsi mi? Böyle sıkıntılı kişiler ile takılıp niye kendinizden ödün veriyorsunuz artı kıskanan adam seninle konuşan çocuga zorbalık yapar gelip sana diklenmez millete kuzu sana mı aslan bırak gitsin
onlara da dikleniyor gidiyo mesaj atiyor konusmauin etmeyin diye tehdit ediyor sonra okulda dalga konusu oluyorum daha bir suru bunun gibi seyler var. Sadece 1 soru sordular diue sinirlenmek kiskanclik bile degil bence asiri sacma bir olay bitirecegim zaten kendisiyle

Saçmalamayın bu sevgi değil, kontrol etme takıntısı. Sizi kontrol ettikçe egosunu besliyor. Kendinizden şüphe etmeyin ve bu sağlıksız kişiden uzaklaşın bir an önce

Ilerde cok salakmisim bir tane ezik ergen yuzunden en guzel yillarimi mahvetmisim diyeceksiniz. Bu cocukla evlenmeyeceksiniz, hayatinizin aski da degil. Sizi ondan daha cok seven de karsiniza cikacak. Deger mi boyle bir tip icin butun lise hayatinizi asosyal bir sekilde gecirmeye?
Adam gelecek kismetlerinize de engel oluyor ayol. Siniftaki erkeklerle arkadas olamiyorsunuz belli ki onun yuzunden. Ilerde kaliteli lise arkadasliklari lazim olur, gelecege yatirim. Bombos bir erkek icin geleceginizden caliyorsunuz.
Erkekleri gectim hicbir etkinlige katilmiyarak sosyal olarak kisitlaniyorsunuz. Sadece ona muhtac olun istiyor. Ayrilin, universitede de bu sekilde bu adami cekme niyetiniz varsa yandiniz. Arkadassiz bir sekilde bitirirsiniz universiteyi. Sonra buralarda hic arkadasim yok diye konu acarsiniz.

X