mektup

bence meramını anlatmak için gayet güzel bir yol seçmişsin anladığım kadarıyla karşılıklı iletişim zorluğu yaşıyorsunuz bu şekilde daha iyi olur, bu zamanda insanlar kısa mesajla hallettiği için işlerini bu çocukca gelebilir bakma sen yolla mektubu.
Evet iletisim sorunumuz var beni dinlemiyor benim haksiz oldugumu düşünüyor seninle olmak istiyorum ama elimde değil dedi tek sözü bu

Olsun ne farkeder, maksat sizin dile dökemediklerinizi rahatlıkla kaleme dökmeniz, kalem bazen dilden daha etkilidir, aksi durumda romanlar ve şiirler bu kadar güzel olmazdı değil mi.
Ağlayarak yazdim zaten hepsini iki sayfa önce pişman liklarimdan sonra da duygularımı döktüm kağıda

Mektup bence çok güzel bir fikir.Derdini ruhsuz,duygusuz sosyal ağlardan,sms ten,whatsApp tan anlatacağına kendi el yazınla yazdığın mektupla anlatmaktan daha güzel ne olabilir ? Konu sahibi, eğer geri dönüşünün güzel olacağına inanıyorsan postala gitsin mektubu.Anlık deli cesareti canım sadece biraz cesaret :)

Oglanlar o kadar bunaliyor ki sizin bu kadinsal romantizminizden. Yani adam terk etmis gitmis iki sayfayi okumak bile zul gelecektir. Okuyacagini da sanmiyorum hepsini, atlaya aylaya goz atar gecer. Zaten durduk yere terk ettiyse baska biri vardir hic umru olmaz

Ve aleyküm selam canım
çok çocukça yapma bence
imkansız diye bir şey yok
aşkı bahaneler bitirir ve sevenin önünde dağ olsa duramaz
öyle olsa ben eşimle evlenemezdim

Oglanlar o kadar bunaliyor ki sizin bu kadinsal romantizminizden. Yani adam terk etmis gitmis iki sayfayi okumak bile zul gelecektir. Okuyacagini da sanmiyorum hepsini, atlaya aylaya goz atar gecer. Zaten durduk yere terk ettiyse baska biri vardir hic umru olmaz
Durduk yere bitmedi ki ayrıca ben terk ettim

Ve aleyküm selam canım
çok çocukça yapma bence
imkansız diye bir şey yok
aşkı bahaneler bitirir ve sevenin önünde dağ olsa duramaz
öyle olsa ben eşimle evlenemezdim
Anlıyorum ama iliskimi kurtarmam için cabalamam lazim engel yok aslında bahanede olan seyler

X