Meger yeni evliymis..

Erkek milletinden tiksindim Kedili köpekli bir kadın olarak yaşlanasım var bunların dengesizlikleri,sapıklıkları,şerefsizlikleri yüzünden.

Bakmak var bakmak var bir de. Flörtöz baktığına emin misiniz?

inşaAllah sen yanlis anlamissindir.. aksi takdirde cok uzucu.. Allah korusun..

Yanlis anlama ihtimaliniz yüksek... Belki o birine benzetip bir iki bakti sonra sizde hep bakinca oda hep bakti böyle uzadi gitti... Adam bisey gizlememis, parmaginda yüzük, sizle muhabbete girmeye yani tanismayada ugrasmamis... Bazen banada olur gözüm biyerden isirir bakarim bakarim cikartamam, simdi bendemi capkin oluyorum...

bakip duracagina sonradan baska odaya gecseymis, baska seyle ilgilenseymis. belli ki onun da sonradan hosuna gitmis bakismak. belki de gururu oksandi bilemiyorum, ama evli olan o sonucta. ben evli bir kadinken erkeklerle saatlerce bakismiyorum, diyelim bana bakan var dikkatli dikkatli uzun bir sure ya ortam deyistiririm ya da hoslanmadigimi belli ederim. ben de donup bakmam.

İşte bu çok güzel bir soru, gelde cevap bul. Erkek Milleti işte gelde mantık ara...

Bu kk beni öldürecek. Kiz evli okdugunu farketmeden bakmış ki basta adam bana bakiyordu diyor. Hemen niyet okuyuculuk "bu kiz bana neden bakiyor diye bakmistir adam " demeler...

Bu erkekler ne kadar masum aslinda zorla baktiriyor kadinlar kendilerine. Bu kizlar da ne kadar salak bi adam onu kesiyor mu kesmiyor mu anlayamiyor.

Konu sahibi bu adam seni begenmis de bakmis kisa sureli heyecan vs ne dersen de vaktini degerlendirmeye calismis iste aklinca. Bosver böyle pislikler çoğaldı malesef.

Bakmasaydın gormezdin.. herseferinde belki oda sen bakiyorsun diye bakiyordur 5-6 bakismada etkilenen bir kız olursan boyle seyler yasaman normal parmaginda yuzugude duruyormus ayrica sanki seni kandirmaya calismis gibi yaziyorsun
Bende bu tarz bişey yazıcaktım ki yorumunu gördüm okudum katılıyorum sana

var öyle insanlar takılmayın derim yanında karısı olduğu halde bakan şeref yoksunları bile var hem bize her bakan insan iyi niyet ile bakmıyor ki

töbe ya rabbii umreye gitmiş ama gözü hala radar gibi maşşşallah

sen baktigin icin bakmistir oda,icinden demistir ne Kadinmis kesti durdu yedi bitirdi beni diye Utanmiyormusun evli adamlara bakmaya sennn

Yeni evliymiş,aşıkmış, hiç farketmiyo artık..Gözü dışarda olmaması için bunlar yetmiyo erkeklere malesef,daha ne istiyolar acaba? Harem falan mı!

çoğunuz tanımadığınız bilmediğiniz görmediğiniz bir adamı sapık, karısına ihanet eden biri yaptınız bayanlar. peki niyeti hiç sizin dediğiniz gibi değilse, adam çapkn vs değilse, birinin arkasından size anlatılan bir kaç cümle ile bu kadar kolay hükme varmayn lütfen. başlığı ilk gördüğümde heralde bir ilişkisi vardı konu sahibesinin adam evli çıktı diye bakayım dedim ama bir kaç bakışla adamı sapık yaptınız ya.

Bence olaylar şöyle gelişti;

Adam büyük ihtimalle en başından beri yüzügü gözüne sokmaya çalıştı ama o esnada adamı gözlerinle yiyip bitirmekle meşgul oldugundan fark edemedin. Sonra bi ara yüzük gözüne çarpıverdi, o zaman da bozuldun ve kendi kendine gelin-güvey oldugun gibi bir de üstüne kendi kendine trip attın. Belki de adam içinden ''evli barklı adama ne diye bakıyor bu sapıkk? görmüyor mu yüzügümü'' falan da demiştir.

Şimdi gelmiş burada günah çıkarmaya çalışıyorsun masum adama b.k atarak Kim yer ya bunu allasen

Bir sürü evli barklı olup, yüzüğü parmağında takılıyken sevgilisiyle gezen adam var. Konu sahibini suçlamış çoğu kişi ama evli ve düzgün karakterli olan bir adam başka bir kadının yüzüne uzun uzun bakmaz zaten, yok yüzüğünü göstermek istemiş de, madem anladı kızın kendine baktığını döner arkasını çok mu zor, bakmaz yüzüne. Saatlerce aynı ortamda bulunmuşlar, hadi 1-2 defa yanlışlıkla oldu diyelim, nasıl sürekli bakışmışlar ? Çok meraklıyız ha hem cinslerimizi hemen suçlamaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…