- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 38
-
- Konu Sahibi gokleragliyor92
Rahatsizsan yorumlardan oku gec madem..tartismak gereksiz...hayır seni takip etmiyorum, bdv deki konuları takip ediyorum. esen kal
Aldatmayan erkek yok diyerek genelleme yapmak doğru değil,tabi ki de aldatmayan erkek var..Aldatma kadın erkek meselesi değil,karakter meselesidir...3 aylık evli bir arkadaşım var ankarada yaşıyor. kendisi nin 2.evliliği. Eşini aldatıyor... Yani diyeceğim o ki arkadaşlar, aldatmayan erkek yok..Bu bebe de seni beğenmiş süzmüş... ışık verseydin canım yürürdü sana emin ol... En azından alyansı gördün.
Vallahi ben hayatımın aşkını netten buldum. 3 yıldır da birlikteyiz ölesiye, geberesiye mutluyum. Kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz. Bu mutluluğum da cevap olsun o netten adamlarla konusuyorsun diye insan yargılayan ahlak timsallerine. Ahlakını konuşturmak için patlamak üzere olan bir dinamit misali bekliyor işte bazı kadınlarımız, yapacak birşey yok.Bende netten bir adamla tanistim evli cikti deyince bazi akilli hemcinslerim saldirmisti niye netten adamlarla konusuyorsun suclu sensin gibi.biz nerden bilelim hanimlar kart zamparalarin evdeki hatunlardan sıkılıp bekar erkek profilinde nette ava ciktigini?
Yaninda karisi varken bakip gözüyle yiyen var siz neyi tartisiyorsunuz hala?dogru benim kocam yapmazzzz dimi?
Haklisin canim...Vallahi ben hayatımın aşkını netten buldum. 3 yıldır da birlikteyiz ölesiye, geberesiye mutluyum. Kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz. Bu mutluluğum da cevap olsun o netten adamlarla konusuyorsun diye insan yargılayan ahlak timsallerine. Ahlakını konuşturmak için patlamak üzere olan bir dinamit misali bekliyor işte bazı kadınlarımız, yapacak birşey yok.
Konu sahibi; boşver herkes kendi nefsiyle imtihan olur. Yerinde olsam, karısına kocan sokakta başka kadınları kesiyor bilesin diye mesaj atardım sanırım. Gelemem ben böyle şeylere, acayip sinir oluyorum. Yanına bırakmazdım, peh.
Kulağını tıkayacaksın öylesine, konuşsun dursun boşver.Haklisin canim...
insanlar kafalarina gore konusuyor...sokakta orda burda tanismak normal nette tanismak anormal geliyor ilginç...