- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
-
- Konu Sahibi gokleragliyor92
ya bu resim, fotoğraf nasıl atılıyor? bir allahın kulu söyleyiversin
böyle konularda "erkekler kulubü" diye bi forum canlanıyor gözümde. orda bu adamın konu açtığını düşünüyorum. konu aynen şöyle..
"bi kız var 22-23 yaşlarında. genç bi kız. normal ortam, yanımda annemler falan. ... bana baktığını farkettim. ilk başlarda oralı olmadım. normaldir dedim. tesadüfen olabilir.. ama sonra dikkatimi çekmeye başladı. parmağımda yüzük falan da var.... evli olduğumu anlamışştır...."
cınım üzgün görünüyorsun ama gelince bakarsın artıkın :)ya bu resim, fotoğraf nasıl atılıyor? bir allahın kulu söyleyiversin
Iyi kotu herkesin yorumuna tsk ederim.hadi ordan..adama bakıp durmuşssun..sen bakınca adam da bakmış..ne bakıyo bu diye bakmıştır..kendi kendine gelin güvey olmuşssun..aile içinde yüzük parmağında adam sana niye baksın..
Zaten erkekler hep masum, bütün suc kadınlarda..Bakmasaydın gormezdin.. herseferinde belki oda sen bakiyorsun diye bakiyordur 5-6 bakismada etkilenen bir kız olursan boyle seyler yasaman normal parmaginda yuzugude duruyormus ayrica sanki seni kandirmaya calismis gibi yaziyorsun
Zaten erkekler hep masum, bütün suc kadınlarda..