Meger yeni evliymis..

sonuçta seni kandırmaya çalışmamış gelip tanışmaya çalışmamış.. normal yani birisi bakınca daha fazla bakması.. neyseki yüzüğünü görmüşsün daha fazla ümitlenmeden.

kıza amma yüklenmişsiniz.kız hadi baktı haksiz diyelim erkek niye bakıyor evli değil mi?burda erkeğe suç bulmama onu haklı çıkarma çabası var.hep evli erkeklere kızlar bakıyor.kızlar evli erkekleri ayartıyor kafası.o erkek neden kanıyor.sen ona söz vermiş ondan başkasına bakmazken.o neden bakıyor diye düşünmüyorsun.bence erkek suçlu.onun söz vermiş olduğu birisi var.adam gibi dursaymış.karısı bakma o an vurur.ama kadınlar.kızlar bakmıştır,kızlar ayartmıştır.ayarlanmasın efendim.

zaten böylelerinin elini bağlasan ayağı durmaz ,ayağını bağlasan gözü durmaz....
evlilik bu tiplere göre evdeki bi hizmetçiden farksız yine istedikleri gibi at koşturuyorlar meydanda....
dikkat etmek gerek,hassasiyetinizden dolayı tebrik ediyorum

bu mu dert diyeceğim ayıp olacak şimdi
bakmasaydın görmezdin bence de
iyiki adam bi şekilde yaklaşmaya çalışmamış şükret bence

Ayıpsın. erkekler öle kibar konusmazlar forumda. aynen şöle olurdu

"bi kız var uuu görseniz fıstıkk gibi, bi içim su. 20 li yaşlarda bi beybiii. kızı bi ortamda gördüm. bana baktı bende ona. kız kaşar abi evli oldugumu bile bile baktı bana. heyt be eski anılarım canlandı. "

yukardaki mesajimdan yanlış anlaşılmaz umarım. nası konusuldugunu bu sekilde oldugunu belirtmek istedim.
konu sahibesine gelince annelerinizin oldugu yerde nası rahat bakışabildin ki?

sen baktığın için bakmış olmasın
hani senin dediğin gibi belki sen bakıyorsun diye bakmıştır..

hadi ordan..adama bakıp durmuşssun..sen bakınca adam da bakmış..ne bakıyo bu diye bakmıştır..kendi kendine gelin güvey olmuşssun..aile içinde yüzük parmağında adam sana niye baksın..

hadi ordan..adama bakıp durmuşssun..sen bakınca adam da bakmış..ne bakıyo bu diye bakmıştır..kendi kendine gelin güvey olmuşssun..aile içinde yüzük parmağında adam sana niye baksın..
Iyi kotu herkesin yorumuna tsk ederim.
Bazi kardesler terbiyesizligin sinirini asmis gerci ama..

Birincisi yuzugunu kendisi gostermedi malesef, bundan emin olabilirsiniz.
Ikincisi ONCE O BANA BAKTI. BEN ILK BASTA ONEMSEMEDIM. Ve bazilari sadece adama baktigim icin nerdeyse beni o... ilan edecekler :) OHA.
Ben bekarim ve gencim, o an oyle bir elektiriklenme oldu ve bende baktim, ayip mi?
Yaaa kadinin dusmani kadindir derler de hic inanmadim bugune kadar, inanmis oldum sagolun :) Neyse ki beni anlayabilen arkadaslarda olmus. Bu arada biri yazmis ki, annenin yaninda nasil bakabiliyorsun ? EL INSAF YANI ADAMIN GIDIP KUCAGINA OTURMADIM. Hala boyle dusunen insanlar varmis.

BU ARADA ASLINDA HIC YAZMAYACAKTIM BU KONUYA AMA O SAHIS BUNDAN TAM YARIM SAAT ONCE BANA FACEBOOKTAN ARKADASLIK TEKLIFI GONDERMIS. Bende naptim? reddettim tabiki.

Hemen hemcinslerinizi yargilamayin.

Gözü takılmış olabilir.
Şaka mı yahu yok 5-6 kere göz göze geldik de bilmem ne...
İnsanlar hakkında bu kadar önyargılı olmayın.

Bu erkeklerin hepsi ayni hiçbirine güven yok benim kocam yapmaz dersin bir bakmissinki alaşımı yapmış hic sasirmadim bakar evli adam hem de bekardan çok bakar sahada fenasını yapar sen uzak dur senden bulmasını belasını yazık karısına da aynısını senin esin yapsa ne yapardin kendine yapılmasını istemediğini bir şeyi başkasına yapmayacaksin

Emin olamam ama konu sahibini de suçlamamak gerek direkt.
Sevgilisiyle karşılıklı otururken adam bana bön bön bakma cesaretini gösterebiliyordu.
Yüzük de neymiş..
Belki baştan bilsin ona göre kabul edip gelsin diye saklama gereği duymamıştır
Çeşit çeşit insan var.

Zaten erkekler hep masum, bütün suc kadınlarda..

Onu sen yazmissin suan, ben oyle birsey demedim ..
Konu sahibide sanki adam flort etmeye calismista ,onu kandirmista yakalamiş tavri var
Ustelik ilk o bakti diyor konu sahibi adama bakmasa ilk baktigini nerden goruyor ? Ayni ortamda bulununca ki zaten ortak tanidiklarla filan oturuluyormus kalabalik ve ayni oryam olunca goz goze gelebilir insanlar oluyor oyle bende akrabalarimla otururken oluyor mesela ben esimimi aldatmis oluyorum ? Artik insanlar basini yere mi gomsun napsin yani yanlis anlasilna olmasin diye ve belkide konu sahibi bakiyor diye bakmistir eger flort edecek olsa adam sonradan bi iletisim kurmaya filan calisir oda yok konu sahibi adami gozune kestirmis
Kendisi soyluyor bakisirken etkilendim diye yuzugu gorunce hayaller suya dusuyor tabi gidip faceten neyi var neyi yok inceliyor sonrada adamami sapik diyelim ??? Karalamak basit zaten
Bazi konularda ben sadece anlatan tarafin bakis acisindan olaya bakamiyorum malesef ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…