Meger yeni evliymis..

Iste okadar emin olmamak lazim :) evli adam gözlerini kacirmaz, ulu ortada yüzük takmaz diye bisey yok. Buna benzer bi durum benim de basima geldi. Umredeyken genc bi cift vardi bizim kafilede. Nedense sürekli adamla bi sekilde karsilasiyodum. Nereye baksam adami görüyodum. Yaninda karisi ve kaynanasi vardi. Ben bunun bakislarini hep üzerimde hissettim. Bosver adamin günahina girme yanlis anliyorum diye inandirirken kendimi, geri döndügümüzde adam beni kahve icmeye davet etti...

Konu sahibibin bahsettigi kisi yanlislikla olsada bakistigini farkettiyse, rahatsiz olur yer degistirebilirdi veya arkasini dönseydi veya hic göz göze gelmemeye calisabilirdi.
Benim yerimde suan esim olsaydi diye empati kurmak zor olamaz dimi? :) o yüzden erkek bisey yapmamis sen yanlis anlamissin demek konu sahibine haksizlik olur.

Aynen kendi kendine gelin güvey olmuşsun.her erkeği potansiyel çapkın ,aşık,hovarda ilan etmeyin.göz göze gelerek hemen etkileniyorsan sorunu kendinde ara bizahmet.

Yine savunma mekanizmalari acilmis. Evli adam niye bakiyor diye de bakmamaliydi. Ne fark eder baksin bakmasin. Evli olan bakislarina sahip ciksin aa bu kiz beni kesiyor mu diye geri bakmasina gerek yok. Kesse ne olcak kesmese ne olcak. Adam suclu kisaca. Güzel görmüs bakmis. Parmaginda yüzügüyle bu cürreti göstermesi ne kadar yüzsüz oldugunu gösterir.

iki olay arasında o kadar fark var ki.. senin karşılaştığın kişi sapık. bunda kimse şüphe etmez. farklı masalarda olmanıza rağmen sürekli gözü üzerindeymiş ki kutsal bir görev için gidilen kutsal bir mekanda geçmiş olay. sonrasında da niyetini belli etmiş.

ama buradaki adam aynı ev ortamındalar.. insan aynı ortamda oturduğu insanların her biriyle ister istemez defalarca göz göze gelir. e çünkü odak noktası o ortam. kaç bakış noktası var ki? illa ki bir kaç kez göz göze gelinir. adam her göz göze geldiğinde gözünü kaçırmış ve hiçbir atakta bulunmamış. ve dediğim gibi konu sahibi de defalarca bakmış. buradaki olay kendisine bakıldığını düşünen ve bundan tam hoşlanmışken durumun öyle olmadığını anlayan bir kadının hayal kırıklığı. senin anlattığınsa taciz. kıyas bile edilemez.

Son düzenleme:
Evli bir insana 10 defa bakilirsa o da mi 10 defa bakmali? Bakarsa da normal mi yani bu? Evli oldugun icin goz kacirilmaz, ya o ortamdan kalkar gidersin ya da sen de dik dik bakarsin ki karsindaki rahatsiz olsun tabi bunu erkekler icin soyluyorum yoksa kadin dik dik baksa eminim bakmaya devam eden okuzler cikar

Gozlerino sadece bi kere kacirdi ben kafami cevirincede yine bakti. Yanlis anlasilma olmasin. Ayrica benim gelecegimi nereden bilsin de yuzugunu cikarsin.

bu arada tam tersi oldu, o bakti daha sonra ben baktim.. Ayrica ilk basta aldirus bile etmedim.. Neyse tesekkurler.

Adamı mercek altına almışssın o baktı ben baktım gözlerini kaçırdı vs. Diyorsun adama o kadar bakmışsın birde suçlu ilan ediyorsun.
Bakmasan sana baktığını görmezsin.aranmayın birileri bana bakıyor mu diye.

ilk mesajında göz göze gelince birkaç kez gözlerini kaçırdı yazmışsın, şimdi de sadece bir kez kaçırdı diyorsun. lütfen mesajlar istediğiniz yönde gelmeyince olayı değiştirmeyin.
ayrıca benim geleceğimi nerden bilsin de yüzüğünü çıkarsın demişsin. yani sen ciddi ciddi adamın senden hoşlandığını mı düşünüyorsun? neden seninle karşılaşacağını bilse yüzüğünü çıkarsın ki? bence sen bu olayın üzerine gitme, farklı manalar çıkarma. çünkü farklı yere çekmeye çalıştıkça üzülürsün.

Yüzük takmayanlar da var.Bu devirde kimse rengini belli etmiyor.Asıl onlara dikkat etmek lazım.

Alınmayın ama ben adamda bir suç bulamadım. İnsan insana bakar. Bundan başka anlamlar çıkarıp, gelin güvey olan sizsiniz.
Siz de o adama bakmışsınız. Bu mantığa göre o adam da ''Vay rezil kadın, evli barklı bir erkeğe şu attığı bakışlara bak, aranıyor bu.'' mu demeli? Elbette ki hayır. İnsana insana bakar. Alışın buna.

İyi de ilk onun baktığını nereden biliyorsun? Onun sana baktığını anlaman için senin de ona bakman lazım mantıken. Onun ilk sana baktığını, sen ona bakmadan nasıl anladın? Demek ki sen de ona bakıyormuşsun.
Bir bakıştan bu kadar anlam çıkarıp, kurgu oluşturmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…