- 22 Şubat 2015
- 12
- 6
- 32
-
- Konu Sahibi gokleragliyor92
Ahahahaha. Vallah baska yolu kalmadi, anca oyle olucak.Tesekkür ederim bende mantikli düsünen hemcinslerimi görünce hala umut var diyorum.
Bundan sonra aklinda bulunsun. Telepati yoluyla tanisma yöntemini kullan. Burdaki bayanlar eslerini tanimadan öyle tanismislar. Hic bakismamislar falan. Yeter ki bakma, ya evliyse? Hey Allahim ya. Kadinlardan sogudum.
Ben bakislarimla onu yemisim, o da ne oluyor yaa, evli barkli adamim diye surekli bana bakmis. Diyor bazi kardesler...Siz bekar olduğunu sanıp bakmışsınız, o adi evli olduğu halde bakışmış. Yinede suçlu sizsiniz galiba. O erkek çunku, bakacak tabi.
Bu adamın karısı sizin bulunduğunuz ortamdaki ortak tanıdıklarınızı tanıyormuymuş,bilgin var mı hiç? Eğer tanıyorsa ve ordaki insanların bu adamın karısıylada muhabbetleri varsa, sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun..Yeni evli bir adam öyle bir ortamda, senin anlattığın kadar defalarca bir kızla bakışmaya cesaret edemez,karısının kulağına gitmesinden korkar,kendini riske atmaz..Ya aynı ortamda olduğunuz için normal olarak gözgöze geldiniz ya da sen ona baktığın için o da ne oluyoruz gibilerinden baktı..Adamı savunmuyorum, yapmaz demiyorum yapabilir ama o ortamda yapmaz..Kendine heyecan arıyorsa da başka bir ortamda arar bence sen yanlış anlamışsın..
Ahahahaha. Vallah baska yolu kalmadi, anca oyle olucak.
Ya evlilerin cogu zaten bekarlardan betermis bunu anladim. Herif utanmadan bide arkadas teklifi yolluyor ve sayfasinda kizcagizin resimleri de var. Acidim ya... Ne gevsek bi insanmis.
sapık ya offf hepımızın basına gelebılır karısına da gozums enden baskasını gormuyo dıye sallıyodur...hey allahım ya çok sınır bozucuMerhabalar
Oncelikle yanlis anlasilmak istemiyorum, bastan belirtmek isterim; evli bir insanla asla ama asla isim olmaz.
Konuya gelecek olursak; biri vardi 27-28 yaslarinda. Genc bir erkek. Normal bir ortamdi, annem vardi, tanidiklar vardi.
Bu kisi ilk basta ilgimi hic cekmedi dogrusu. Hic konusmadik ama ortak tanidiklarimiz vardi onlarla konusuyordu ama biz hic sohbet vs. etmedik. Ilk basta bakislarini sezdim ama orali olmadim, tesadufen olabilir diye dusundum, normaldir dedim. Ama daha sonra benim de dikkatimi cekmeye basladi bakislari. Ve ne yalan soyliyim kendisinden etkilendim. Bakismalarimizda ben baktigim zaman bi kac kez gozlerini kacirdi ve bende utangac birisi diye dusundum ve hatta hosuma gitti bu. Boyle devam etti iste saatlerce...
Ya bi iki kere olsa anlarim ama en az 5-6 kez goz goze geldik.
Daha sonra iste Allahin isi.. Parmaginda yuzuk gordum! ve o an neye ugradigimi sasirdim, giderken de yuzune hic bakmadim.
Eve gidince emin olmak icin arastirdim Facebooktan ve cocuk evliymis!! Hemde yeni evli! Hemde ask evliligi oldugu belli.
Capkin birine de benzemiyordu..
Ya diyorum acaba ben mi kendi kendimegelin guvey oldum....?
Ya anlamiyorum gercekten...Madem severek evlendin, niye baskalarini kesiyorsun be adam..
Ya sen paranoyaksin galiba..Buraya daha bisey yazma , insan gibi yazacaksan eyvallah ama beni yalancilikla suclayamazsin .
Kadin her zaman suclu.bide bu tipler cikar yok feminizm yok kadin haklari diye konusur guluyorum sadece..Cogu evli kadin kendi esini düsünüyor o durumda. Tabi suclu olarak karsidakini görmek islerine geliyor. Eslere toz konmaz cünkü. Bekarsin bakarsin tabi sonucta evli oldugunu bilmiyordun. EVLİ olup bakan utansin sen degil. Kadinlarin cogu samimi gelmiyor bana, dedigin gibi kadinin düsmani yine kadin. Simdi de sen ayarttin ondan arkadaslik gönderdi derlerse sasma.
Öyle erkeklerde var evet ama konu sahibinin anlatımından dolayı benim çıkardığım sonuç bu,bana göre yanlış anlamış..Adamın eğer kötü bir niyeti olsaydı bence bunun arkası gelirdi çünkü konu sahibide ona bakmış..Adamda bundan cesaret alarak gelip konuşabilirdi konu sahibiyle, telefon numarasını almaya çalışabilirdi mesela..Adamda kötü niyet yokmuş demek ki elinde yüzüğü varmış ve gözlerini kaçırmış..Ben konu sahibini baktı diye suçlamıyorum..Evli olduğunu bilmiyordu ve bakmış bunda birşey yok ama adamada bir sürü hakaretler gelmiş burda ne sapıklığı kalmış,ne utanmazlığı yani niyetinide bilmeden adamıda bu şekilde suçlamak yanlış bence...Karısının kulağına gitmesinden çekinen erkek bir yana, birde karısının yanında bile bakmaya çekinmeyen erkekler var.
Bende netten bir adamla tanistim evli cikti deyince bazi akilli hemcinslerim saldirmisti niye netten adamlarla konusuyorsun suclu sensin gibi.biz nerden bilelim hanimlar kart zamparalarin evdeki hatunlardan sıkılıp bekar erkek profilinde nette ava ciktigini?
Yaninda karisi varken bakip gözüyle yiyen var siz neyi tartisiyorsunuz hala?dogru benim kocam yapmazzzz dimi?
Yaniliyorsun canim..burda cok sevdigim arkadaslarim var.kinlenicek birsey yok..ama sizde beni takip ediyorsunuz sanirim.gerek yok boyle seyleredikkat ediyorum da her konuda kendi konuna yapılan sana göre yanlış olan yorumlardan bahsedip duruyorsun, burdaki kadınları kötülüyorsun ama kötülediğin insanlara yazmaya da devam ediyorsun. bu kadar kinlenme herşeye boşver..
Yaniliyorsun canim..burda cok sevdigim arkadaslarim var.kinlenicek birsey yok..ama sizde beni takip ediyorsunuz sanirim.gerek yok boyle seylere
ben genel fikrimi yazdim.bazı..insanlarin kocalarini masum bulma karsi tarafa yuklenme gibi bir egilimi var ama gercekler aci iste..