Meger yeni evliymis..

Ahahahaha. Vallah baska yolu kalmadi, anca oyle olucak.
Ya evlilerin cogu zaten bekarlardan betermis bunu anladim. Herif utanmadan bide arkadas teklifi yolluyor ve sayfasinda kizcagizin resimleri de var. Acidim ya... Ne gevsek bi insanmis.

Bu adamın karısı sizin bulunduğunuz ortamdaki ortak tanıdıklarınızı tanıyormuymuş,bilgin var mı hiç? Eğer tanıyorsa ve ordaki insanların bu adamın karısıylada muhabbetleri varsa, sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun..Yeni evli bir adam öyle bir ortamda, senin anlattığın kadar defalarca bir kızla bakışmaya cesaret edemez,karısının kulağına gitmesinden korkar,kendini riske atmaz..Ya aynı ortamda olduğunuz için normal olarak gözgöze geldiniz ya da sen ona baktığın için o da ne oluyoruz gibilerinden baktı..Adamı savunmuyorum, yapmaz demiyorum yapabilir ama o ortamda yapmaz..Kendine heyecan arıyorsa da başka bir ortamda arar bence sen yanlış anlamışsın..

bakısmakta ne var kız nerden bilsin evli oldugunu adamda suc evliyken gozu orda burda..yanlız bu durum evli erkeklerde yanında karısı varken bile oluyor..birkeresinde adamın karısı yanında bakısına sahit oldum karısıda farketti adam bagıra bagıra bakarım ben sanane dedi kadına boyle adamlar cok fazla mevcut siz..

Karısının kulağına gitmesinden çekinen erkek bir yana, birde karısının yanında bile bakmaya çekinmeyen erkekler var.

sapık ya offf hepımızın basına gelebılır karısına da gozums enden baskasını gormuyo dıye sallıyodur...hey allahım ya çok sınır bozucu

Ben aşkada aşk evliliğine inanmayanlardanım iyi karekterli olana inancım sonsuz, evli ama adamın gözleri oynak , bu tip henüz yeterince olgun değil evliliğe yada hormonları çapkınlığa açık

Bakmasaydin gormezdin diyenlere gülüyorum
bu kiz bekar biriyle bakismasi normal sonucta karsi taraf genc oldugu icin bekar sanmis parmagina bakmamis
karsi taraf evli .kiz onu kesse bile orali olmamasi gerekirdi.demek adamda adam degil nokta.

Ya sen paranoyaksin galiba..Buraya daha bisey yazma , insan gibi yazacaksan eyvallah ama beni yalancilikla suclayamazsin .
Kadin her zaman suclu.bide bu tipler cikar yok feminizm yok kadin haklari diye konusur guluyorum sadece..

Bence yargısız infaz etmiş oluyorsunuz.
Adam milleti kesecek olsa yüzük takmaz dışarıda bence.
Sen bakıyorsun diye bakmıştır diye düşünüyorum.
Ya da ben çok iyi niyetliyim.

Bende netten bir adamla tanistim evli cikti deyince bazi akilli hemcinslerim saldirmisti niye netten adamlarla konusuyorsun suclu sensin gibi.biz nerden bilelim hanimlar kart zamparalarin evdeki hatunlardan sıkılıp bekar erkek profilinde nette ava ciktigini?
Yaninda karisi varken bakip gözüyle yiyen var siz neyi tartisiyorsunuz hala?dogru benim kocam yapmazzzz dimi?

Şimdi şöyle bir durum var gözdür bakar adam gelip bir şey dememiş size... Ki parmağında da yüzüğü var eee sizde parmağında yüzüğü olan birine bakıyor olmuşsunuz sizin konumda adam açısından farklı. Burada önemli olan bardağa hangi tarafından baktığınız.

Karısının kulağına gitmesinden çekinen erkek bir yana, birde karısının yanında bile bakmaya çekinmeyen erkekler var.
Öyle erkeklerde var evet ama konu sahibinin anlatımından dolayı benim çıkardığım sonuç bu,bana göre yanlış anlamış..Adamın eğer kötü bir niyeti olsaydı bence bunun arkası gelirdi çünkü konu sahibide ona bakmış..Adamda bundan cesaret alarak gelip konuşabilirdi konu sahibiyle, telefon numarasını almaya çalışabilirdi mesela..Adamda kötü niyet yokmuş demek ki elinde yüzüğü varmış ve gözlerini kaçırmış..Ben konu sahibini baktı diye suçlamıyorum..Evli olduğunu bilmiyordu ve bakmış bunda birşey yok ama adamada bir sürü hakaretler gelmiş burda ne sapıklığı kalmış,ne utanmazlığı yani niyetinide bilmeden adamıda bu şekilde suçlamak yanlış bence...

bence yanlış anlamışsın. biri bana sürekli baksa ister istemez ben de bakarım gözüm takılır bu bana niye bakıyo gibisinden belki de böyle olmuştur? e sen de bakmışsın ki 5-6 kez göz göze gelmişsiniz. sana laf atmamış bişey yapmamış

dikkat ediyorum da her konuda kendi konuna yapılan sana göre yanlış olan yorumlardan bahsedip duruyorsun, burdaki kadınları kötülüyorsun ama kötülediğin insanlara yazmaya da devam ediyorsun. bu kadar kinlenme herşeye boşver..

Yaniliyorsun canim..burda cok sevdigim arkadaslarim var.kinlenicek birsey yok..ama sizde beni takip ediyorsunuz sanirim.gerek yok boyle seylere
ben genel fikrimi yazdim.bazı..insanlarin kocalarini masum bulma karsi tarafa yuklenme gibi bir egilimi var ama gercekler aci iste..

hayır seni takip etmiyorum, bdv deki konuları takip ediyorum. esen kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…