Meger yeni evliymis..

kim bilir burada başlık açmak üzere olan hangi zavallı kadıncağızın kocasının parmağındaki yüzüğü son anda farkettin ve büyük bi yıkımı durdurdun.tebrik ediyorum.

Okuldaki yaşıtlarınızla,iş yerinizdeki bekar [emin olun ama mutlaka] erkeklerle arkadaşlık etmeye özen gösterin lütfen..
Tarihçesini bilmediklerinizi boşverin. Tehlikeli sulardan kaçınalım.

Ya adam bakacak olsa neden yüzük taksın belli evli olduğu. Belli ki baya bakmışsınız sonra da alyansı görmüşsünüz o göstermedi diyorsunuz ne yaptı sakladı mı parmağını. Ayrıca alyansı gördüğün halde neden eve gidip face de araştırma ereği duydun sen hoşlandın demek ki. Birisi siz bakıyorsunuz diye de bakabilir eğer bir düşünceniz olmasa alyansı gördüğünüz halde araştırmazsınız bir de kılıf bulmak için ama beni face de ekledi diyorsunuz. Zaten face den bakıp yeni evli olduğunu öğrenmediniz mi. Eğer size karşı hissi olsa ayan beyan yeni evli olduğu face de belli olan bu kişi kötü niyetle size arkadaşlık teklifi gönderebilir mi gözünüze soka soka yani mantıksız zaten ekleyince iyice öğreneceksiniz yeni evli olduğunu sizin bildiğinizden de haberi yok, alyansı görmediğini sanıyor diyelim face de evli durumunu değiştirecek değil ya yani gerçekten eklediyse kötü niyetle eklememiştir ama sanmıyorum sırf tepki aldığınız için ekledi diyorsunuz. Tamam evliymiş işte sanki görende samimi oldu, çıkma teklifi etti zannedir konu açacak kadar vahim birşey yok ortada.

3 aylık evli bir arkadaşım var ankarada yaşıyor. kendisi nin 2.evliliği. Eşini aldatıyor... Yani diyeceğim o ki arkadaşlar, aldatmayan erkek yok..Bu bebe de seni beğenmiş süzmüş... ışık verseydin canım yürürdü sana emin ol... En azından alyansı gördün.

3 aylık evli bir arkadaşım var ankarada yaşıyor. kendisi nin 2.evliliği. Eşini aldatıyor... Yani diyeceğim o ki arkadaşlar, aldatmayan erkek yok..Bu bebe de seni beğenmiş süzmüş... ışık verseydin canım yürürdü sana emin ol... En azından alyansı gördün.
Aldatmayan erkek yok diyerek genelleme yapmak doğru değil,tabi ki de aldatmayan erkek var..Aldatma kadın erkek meselesi değil,karakter meselesidir...

Bende netten bir adamla tanistim evli cikti deyince bazi akilli hemcinslerim saldirmisti niye netten adamlarla konusuyorsun suclu sensin gibi.biz nerden bilelim hanimlar kart zamparalarin evdeki hatunlardan sıkılıp bekar erkek profilinde nette ava ciktigini?
Yaninda karisi varken bakip gözüyle yiyen var siz neyi tartisiyorsunuz hala?dogru benim kocam yapmazzzz dimi?
Vallahi ben hayatımın aşkını netten buldum. 3 yıldır da birlikteyiz ölesiye, geberesiye mutluyum. Kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz. Bu mutluluğum da cevap olsun o netten adamlarla konusuyorsun diye insan yargılayan ahlak timsallerine. Ahlakını konuşturmak için patlamak üzere olan bir dinamit misali bekliyor işte bazı kadınlarımız, yapacak birşey yok.
Konu sahibi; boşver herkes kendi nefsiyle imtihan olur. Yerinde olsam, karısına kocan sokakta başka kadınları kesiyor bilesin diye mesaj atardım sanırım. Gelemem ben böyle şeylere, acayip sinir oluyorum. Yanına bırakmazdım, peh.

Vallahi ben hayatımın aşkını netten buldum. 3 yıldır da birlikteyiz ölesiye, geberesiye mutluyum. Kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz. Bu mutluluğum da cevap olsun o netten adamlarla konusuyorsun diye insan yargılayan ahlak timsallerine. Ahlakını konuşturmak için patlamak üzere olan bir dinamit misali bekliyor işte bazı kadınlarımız, yapacak birşey yok.
Konu sahibi; boşver herkes kendi nefsiyle imtihan olur. Yerinde olsam, karısına kocan sokakta başka kadınları kesiyor bilesin diye mesaj atardım sanırım. Gelemem ben böyle şeylere, acayip sinir oluyorum. Yanına bırakmazdım, peh.
Haklisin canim...
insanlar kafalarina gore konusuyor...sokakta orda burda tanismak normal nette tanismak anormal geliyor ilginç...

Haklisin canim...
insanlar kafalarina gore konusuyor...sokakta orda burda tanismak normal nette tanismak anormal geliyor ilginç...
Kulağını tıkayacaksın öylesine, konuşsun dursun boşver. :KK47: Sen doğru bildiğinden şaşma boşver gerisini ağzı olan konuşacak elbet :KK30:

X