- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
hazır yeri gelmişken bilen varsa yazsın lütfen ..
benim bulaşık makineminde parlatıcısı 1 yıkamalık olmaya başladı ,doldurıyorum parlatıcı kısmına ve 1 yıkama sonun da yok !eyvahedigeldismile
neden olabilir?
Bişey sorucam bizim makina çeliklerimizi paslandırmaya başladı özellikle çatal kaşık ve bıçakları neden oluyor bi bilginiz var mı?bilmiyorumkismile
ne güzel sizin makınalarınız deterjansız bile tertemiz çıkarıyormuş,benm makınam deterjanla bile dogru dürüst yıkamıyo lanet şey... daha alalı 2 yıl olmadı ama bi türlü temız yıkamıyo; servis çagırdık problem yok deyip deyip gitti... arçelik 3 programlı kıme sorsam 10 kışıden 9 u memnun degil bu seriden...sakın almayın arçelik 3 programlı...
makina temizligi icinde 6 ayda bir yilda 1 kez yag sökücü var.....ewt bende katılıyorum ama genede ilerde makine yağ kokar ben zaten tableti üçe bölüyorum güzel prılprıl oluyor ve en gıcık olduğum bardaklarda deterjan kokmasıydı o sorunda ortadan kaltı bence toz kullananlar 1çay kaşığı yeter tabletse ikiye üçe bölün bence bütün tablet çok fazla
makina temizligi icinde 6 ayda bir yilda 1 kez yag sökücü var.....ewt bende katılıyorum ama genede ilerde makine yağ kokar ben zaten tableti üçe bölüyorum güzel prılprıl oluyor ve en gıcık olduğum bardaklarda deterjan kokmasıydı o sorunda ortadan kaltı bence toz kullananlar 1çay kaşığı yeter tabletse ikiye üçe bölün bence bütün tablet çok fazla
UCUZ MARKALAR ciziyor bunu ben tecrube ettim deterjandan oluyooo...bunuda düşündüm ama bana pek parlatıcıyla alakası yok gibi geldi
yengemin makinesi bimin tabletiyle ve parlatıcısız veya paralatıcılı koyunca bile çizmezken
benim ki bi kaç ayda çizdi iyice bardaklaırmı :bbo: calgonit tablet daha az zarar veriyo bunu çıkardım parlatıcıyıda az koyucam bakalım bundna sonra nasıl olcek
bu makinede şans işi yaaa :bbo:
bu yaptiginiz hic saglikli degil kimyasal artik oluyo....hemi elinizde yapiyorsunuz....deterjan...hemi makinada....cok kotu....makina bile kalinti birakabiliyor....buna gerek yok...buhar sicak su bile yetiyor...cok kimyasal iyi degil canim yaaa....bi keresinde benim makineninde deterjan kapağı açılmamıştı ve deterjansız yıkanmıştı mis gibi olmuştu ve işin ilginç tarafı ben genelde deterjanla akıtıp öyle makineye koyarım ogün çok misafirim olduğu için sadece peçeteyle silip koymuştum sonuç tertemiz çıkan bulaşıklar
ben çamaşır makinasınada deterjanı ya hiç koymuyorum yada az koyuyorum makinamın marifetinden mi bilemiyorum çamaşırlar temiz çıkıyor yumuşatıcıyı ayda yılda bir özel bir şey yıkıyorsam öyle koyuyorum .Oldum olası deterjanlara karşı temkinliyim ....
ben tableti ikiye bölüp koyuyordum, bir de parlatıcı yerine sirke. hic koymamayı düşünmemiştim bile. çok ilginc. bir de gecenlerde arkadaşıma servis elemanı gelmiş, arkadaş sirke koydugunu söyleyince baagı kızmış, güya sirke sıcakla birleşince cok zararlıymış.. bana hikaye gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?