- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
Valla bizim makinada da tabii ki yağlılar vardı. Ama dediğim gibi hiçbir fark yoktu temizlik açısından. Hiç kullanmamak size göre değilse de , deterjan gözünü tamamen doldurmaktansa 1 çay kaşığı koyarak bi deneyşn derim.
eğer bardak tabakları önceden güzelce arıtırsanız deterjan koymedanda ve eğer çokda yağlı bulaşık yoksa ,temiz bir görünüm olabiliyor.
yeri gelmişken bulaşık makinmanıza kimyasal tuz kullanmayın, turşu tuzuda aynı işi görüyor, hemde doğal yerimseniben
ben jel deterjan kullanıyorum kalıntı olmuyor toz kullanınca yada tablet tencerelerde tabaklarda beyaz beyaz tozlar kalıyordu denemekte fayda var
ben jel deterjan kullanıyorum kalıntı olmuyor toz kullanınca yada tablet tencerelerde tabaklarda beyaz beyaz tozlar kalıyordu denemekte fayda var
peki bardaklar niye çizik çizik çıkıyo bunu bilen var mı*BEN DE ONA DELRİYORUM ama deterjan değil asıl temizleyen buna da eminim aynı olay benim de başıma gelmişti..ben bosch 4 programlı makine kullanıyorum daha 1 yıldır ama bardaklarım hep çizildi buna bir çaresi olan varsa beri gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?