- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
arkadaşlar bulaşıklarımı makinada son 1 haftadır 1 çaykaşığı deterjanla yada hiç det. kullanmadan yıkıyorum içim çok rahat sonuç mükemmel. paylaşmak istedim.
arkadaşlar tablet deterjanı nasıl ikiye bölüyorsunuz ben denedim bugün yapamadım :44:
makinem sanki durlamıyor gibi geliyor tableti tüm atınca da :18:
Verdiği bilgiler için herkese çok teşekkür ederim...
Ben de kimyasallar konusunda hassas bir insanım,doğal olmayan şeyleri,katkılı gıdaları hep uzak tutmaya çalıştım kendimden ve çevremden..
Evlenmeden önce bulaşık makinasına şiddetle karşıydım,çünkü sürtünme olmadan temizlediği için sıcak yemekle beraber deterjan yuttuğumuzu biliyordum..
Annemin evinde makineden çıkan tabaklarda yemek yemeden durulayan bi tiptim..
Çalışıyorum,biraz da mecburiyetten aldım gibi birşey makinayı,yetişemiyoruz çünkü herşeye..
ama içim rahat değildi.
ilk birkaç kez parlatıcı koydum ama her yemekte parlatıcı içtiğimiz aklıma gelince bir süredir kullanmıyordum.
sadece misafirlik takımlara kullanırım arada diyordum.
sirke mucize gibi birşey,onu deneyeceğim..
tuz koymuyorum zaten,servis elemanları gerek yok demişti..
deterjanı bütün halde koymak rahatsız ediyor,artık ben de bölerek deneyeceğim..ama yine de tam durulanmadığı için rahat değilim..
paket bitince artık doğal birşeyler kullanmak istiyorum,deterjanını kendi yapan var,doğal ürün kullandığını söyleyen var.
Varsa bildiğiniz doğal bir ürün,lütfen özelden msj atar mısınız?
merhaba cookie
aynı aşamaları geçiriyoruz galibaben de çamaşır deterjanında değil de bulaşık makinesi deterjanında acaip bir rahatsızlık yaşıyordum. kaygan bulaşıklar, ters dönmüşse içi tortu tutmuş şekilde çıkan bulaşıklar... bir anda arayışa girmiştim. sonra bula bula ersağ'ı bulduk, iyi mi yaptık bilmiyorum :44: onu kullanmaya başladım tüm temizlik ürünlerinde. aldığım deterjanları da kullananlara dağıttım. markettekilerden iyidir diye kendimi teselli ediyorum :26:
ayrıca ben daha doğalını, en emin olanını istiyorum, bu uğurda savaşmaya hazırım diyorsan:
zehirsizev sitesine göz at derim.
umarım bir çare bulursun.
Cookie slmsağ ol canım... ben de bu gidişle OKB ye dogru ilerliyorum zaten bu konular canımı cok sıkıyor
bir de şu icerigi carsaf carsaf yazmamaları beni cok kıllandırıyor... madem dogalsın her yere yaz icinde ne var ne yok görelimdiğer topiği inceledim biri kokudan sikayet etmiş.. topikte onerilen baska markalar da olmus hemen onlara goz atayım su sab sabun u merak ettim sıvı el sabunumuz da bitmek üzere sitede sabunlar gördüm hemen bakmam lazım
sağ ol tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?