- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
vayyyy goruyonmu bizim hanimlarda nasil marifetli sirkeyi nasil yapiyorsunuz anlatinda bende sebepleniyim:ecrin_bebek:CADIARZU elma sirkesini deneyeyim bir evde çok fazla elma vardı çürümesin diye bende sirke yapmıştım kaydirigubbakcemile3 5litre var nasılsa teşekkürler canım
tabi ki canım al bak tarifi çok da basit yanlız ben sadece kabukarı değil tamanımı dorayıp beklettim :lepi:vayyyy goruyonmu bizim hanimlarda nasil marifetli sirkeyi nasil yapiyorsunuz anlatinda bende sebepleniyim:ecrin_bebek:
Anaaam, benim bardaklarda ondan mı o nokta nokta tozlar kalıyor?
Deliricem valla bardaklar bi türlü pırıl pırıl çıkmıyor, makina mı bozuk diyorum ben de.
Şu jeli bir deneeyim bakalım fayda edecek mi.
3 yıldır hep makinede yıkarım, hala çeyizlik bardaklarım pırıl pırıl maşallah.peki bardaklar niye çizik çizik çıkıyo bunu bilen var mı*BEN DE ONA DELRıYORUM ama deterjan değil asıl temizleyen buna da eminim aynı olay benim de başıma gelmişti..ben bosch 4 programlı makine kullanıyorum daha 1 yıldır ama bardaklarım hep çizildi buna bir çaresi olan varsa beri gelsin...
parlatıcı yerine sirkeyi daha öncede duymuştum makineye zarar vermediği gibi çok daha sağlıklı. Ama kokusu beni rahatsız etmişti ve bıraktım.şimdiyerimseniben.evet sağlığımız daha önemli koku nasılsa bi süre sonra geçiyo .Arkadaşlar deterjanın zarrları hepimizce malum ne dersiniz yarıya indirsek ve tartışmayı bitirsek
65 derecede duş alabilirsek olur bence kaydirigubbakcemile5sadece suyla duş alalım bizde olurmu hiç canım kaydirigubbakcemile3
deterjansız yağlı yağlı kalır bulanık olur bardaklar :bbo:
peki bardaklar niye çizik çizik çıkıyo bunu bilen var mı*BEN DE ONA DELRıYORUM ama deterjan değil asıl temizleyen buna da eminim aynı olay benim de başıma gelmişti..ben bosch 4 programlı makine kullanıyorum daha 1 yıldır ama bardaklarım hep çizildi buna bir çaresi olan varsa beri gelsin...
ne güzel sizin makınalarınız deterjansız bile tertemiz çıkarıyormuş,benm makınam deterjanla bile dogru dürüst yıkamıyo lanet şey... daha alalı 2 yıl olmadı ama bi türlü temız yıkamıyo; servis çagırdık problem yok deyip deyip gitti... arçelik 3 programlı kıme sorsam 10 kışıden 9 u memnun degil bu seriden...sakın almayın arçelik 3 programlı...
yuse ben her türlü yöntemi denedim tuzda koyyorum ama nafile...jel toz tablet hepsini denedim ama yok yok yok yıkamıyo bardakların dibine posaları biriktiriyo,çatalları paslandırıyo
peki bardaklar niye çizik çizik çıkıyo bunu bilen var mı*BEN DE ONA DELRıYORUM ama deterjan değil asıl temizleyen buna da eminim aynı olay benim de başıma gelmişti..ben bosch 4 programlı makine kullanıyorum daha 1 yıldır ama bardaklarım hep çizildi buna bir çaresi olan varsa beri gelsin...
ONUN SEBEBİ PARLATICI AYARINIZIN YÜKSEK OLMASI.bardakları çizik çizik yapan o.ben makinamın gözüne bazen sadece domestos koyup yıkıyorum tavuklu balıklıysa bulaşıklar.bide elma sirkesi deneyin çok güzel parlatır.hijyeniktirde...
bunuda düşündüm ama bana pek parlatıcıyla alakası yok gibi geldi
yengemin makinesi bimin tabletiyle ve parlatıcısız veya paralatıcılı koyunca bile çizmezken
benim ki bi kaç ayda çizdi iyice bardaklaırmı :bbo: calgonit tablet daha az zarar veriyo bunu çıkardım parlatıcıyıda az koyucam bakalım bundna sonra nasıl olcek
bu makinede şans işi yaaa :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?